BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 1 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #1 Hayattaki değerlerinizin kaynaklarını düşündünüz mü? *Neden meyveleri koparmak için ağaçlara tırmanırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden yere düşecek... * Neden bir kadına aşık olmak için peşinden koşarsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden size gelecek... * Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... ............ *** AMA*** ............ * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... alıntı
Hayattaki değerlerinizin kaynaklarını düşündünüz mü? *Neden meyveleri koparmak için ağaçlara tırmanırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden yere düşecek... * Neden bir kadına aşık olmak için peşinden koşarsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden size gelecek... * Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... ............ *** AMA*** ............ * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... alıntı
CakmaKleopatra asabiyim kompleksliyim!!! Kayıtlı Üye 24 Şubat 2007 818 1 96 Çek Cumhuriyeti 1 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #2 * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... bayıldım buna aneyŞeniz
* Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... bayıldım buna aneyŞeniz
Gxoxzek içindeki öküze ohaa de Kayıtlı Üye 6 Nisan 2008 3.474 7 116 44 - Yurtdışı 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #3 * Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... burası çok güzelmişşş
* Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... burası çok güzelmişşş
Sensible Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2008 3.832 111 118 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #4 Muhtesem.. Paylasimin icin tesekkurler arkadasim.
smiley Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 367 7 318 38 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #5 wooow! * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!...
Lotus kimse olmadı senin gibi.. Kayıtlı Üye 30 Eylül 2007 2.798 22 358 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #6 Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir der babam hep bende bunla bağlayayım konumuzu
tatlixsxoxgxlum kızım İLKE 1 yaşında:)) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 1.707 2 116 Diğer 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #7 ölümle mücadele zor olsa gerek ama güzel ve anlamlı yazı emeğine sağlık ....
BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #8 Gözek .!.: * Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... burası çok güzelmişşş Genişletmek için tıkla... Sensible .!.: Muhtesem.. Paylasimin icin tesekkurler arkadasim. Genişletmek için tıkla... smiley .!.: wooow! * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... Genişletmek için tıkla... benim için bana doğru gelenleri paylaşmaya çalışıyorum beğenmenize ve sizlerle doğru yerde buluşmaya bende sevindim sağolun Şeniz
Gözek .!.: * Ve neden ölmek öldürmek için birbirinizle savaşırsınız? Biraz beklerseniz zaten kendiliğinden öleceksiniz... burası çok güzelmişşş Genişletmek için tıkla... Sensible .!.: Muhtesem.. Paylasimin icin tesekkurler arkadasim. Genişletmek için tıkla... smiley .!.: wooow! * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... Genişletmek için tıkla... benim için bana doğru gelenleri paylaşmaya çalışıyorum beğenmenize ve sizlerle doğru yerde buluşmaya bende sevindim sağolun Şeniz
BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #9 ELFİDAM .!.: Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir der babam hep bende bunla bağlayayım konumuzu Genişletmek için tıkla... çok doğru demiş baban bu benimde felsefem içindedir Şeniz tatlişoğlum .!.: ölümle mücadele zor olsa gerek ama güzel ve anlamlı yazı emeğine sağlık .... Genişletmek için tıkla... önemli olan ölümle mücadele değil ölüme giderken yaptığımız mücadeledir o zaman ölüm bize acı vermez diye düşünürüm hep Şeniz
ELFİDAM .!.: Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir der babam hep bende bunla bağlayayım konumuzu Genişletmek için tıkla... çok doğru demiş baban bu benimde felsefem içindedir Şeniz tatlişoğlum .!.: ölümle mücadele zor olsa gerek ama güzel ve anlamlı yazı emeğine sağlık .... Genişletmek için tıkla... önemli olan ölümle mücadele değil ölüme giderken yaptığımız mücadeledir o zaman ölüm bize acı vermez diye düşünürüm hep Şeniz
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #10 * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... mütiş bi yazı bayıldım.... izninle kopyalıyorum.......
* Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... mütiş bi yazı bayıldım.... izninle kopyalıyorum.......
BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #11 hürrem 2000 .!.: * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... mütiş bi yazı bayıldım.... izninle kopyalıyorum....... Genişletmek için tıkla... beğenmene sevindim ne demek izin canım buyur senindir paylaştıkça anlam kazanır Şeniz
hürrem 2000 .!.: * Meyve yere düştüğü zaman değil, ağaçtan koparıldığı zaman... * Kadın çaresizlikten size geldiği zaman değil, kalbinden fethedildiği zaman... * Ve ölüm yatakta değil, mücadelede GÜZELDİR !!!!!!!!... mütiş bi yazı bayıldım.... izninle kopyalıyorum....... Genişletmek için tıkla... beğenmene sevindim ne demek izin canım buyur senindir paylaştıkça anlam kazanır Şeniz
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.733 40 208 53 Diğer 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #12 çok hoşuma gitti..çünkü gerçekte öyle değilmi...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...