- 15 Aralık 2013
- 15.693
- 35.927
- 798
- Konu Sahibi Yarenannesi
Lisede mal mal hareketler yapmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle kaderimiz böyleymiş...Esinle aranin iyi olmasina com sevindim canim e artik sen gurbet kususun buna da alismalisin sanjrim alismaktan baska care de yok gibi hem ne yapalim bizim de kaderimiz nasibimiz buymus Allah hakkimizmda herseyin hayirlisini versin arkadasim
Aslında beş para etmez bir adam olduğunu herkes söylemesine rağmen eski eşime güvenip onunla evlenmek... Beni sap gibi yarı yolda bıraktı... Şimdi hayatımı toparlamaya çalışıyorum ama hep gerçeklerden kaçarak... Olan kadınlara oluyor... Şimdiki aklım olsa var bu insanların bir bildiği der, dinlerdim.Her insanın hayatta yaptıgı pişmalıklar vardır elbet....benim hayatta yaptığım en büyük pişmanlıgım...okumak yerine evlenmek oldu...keşke okulumu bırakmasaydımda evlenmeseydim....bitirdikten sonra evlenmeyi düşünseydim![]()
anam ne güzel bi pişmanlık keşkeee benim olsaaaaLisede mal mal hareketler yapmak.
anam ne güzel bi pişmanlık keşkeee benim olsaaaa![]()
bir o kadarda benden ... kendim için düşündümde cevabınız bana cuk oturdusaymakla bitmez ,bir sürü![]()
Konunu okudum cok üzüldüm. İnsallah bundan sonra hep Mutlu olursunAslında beş para etmez bir adam olduğunu herkes söylemesine rağmen eski eşime güvenip onunla evlenmek... Beni sap gibi yarı yolda bıraktı... Şimdi hayatımı toparlamaya çalışıyorum ama hep gerçeklerden kaçarak... Olan kadınlara oluyor... Şimdiki aklım olsa var bu insanların bir bildiği der, dinlerdim.