HAYATTAKİ EN BÜYÜK PİŞMANLIĞINIZ NEDİR. ..

Keşke keşke bende annemin sözünü dinleseydim onu hiç üzmeseydim hiç incitmeseydim hiç ağlatmasaydım hemde hiç değmez biri için tabi o zamanlar göz görmüyor ama şimdi hayatımdaki en büyük pişmanlığım.

Hiç kayda değer keşkem olmadığını farkettim, düşündüm düşündüm. Oysa çok hatalı bi yaşamım varmış gibi hissediyordum, tuhaf geldim kendime bi an...

Her insanın hayatta yaptıgı pişmalıklar vardır elbet....benim hayatta yaptığım en büyük pişmanlıgım...okumak yerine evlenmek oldu...keşke okulumu bırakmasaydımda evlenmeseydim....bitirdikten sonra evlenmeyi düşünseydim:KK43:
Aslında beş para etmez bir adam olduğunu herkes söylemesine rağmen eski eşime güvenip onunla evlenmek... Beni sap gibi yarı yolda bıraktı... Şimdi hayatımı toparlamaya çalışıyorum ama hep gerçeklerden kaçarak... Olan kadınlara oluyor... Şimdiki aklım olsa var bu insanların bir bildiği der, dinlerdim.

2. evliliğimi bir çulsuzla yapmış olmak:KK70::KK70:
şakası bi yana toparlarsak 2. evliliğim diyebilirim:cool:

keşke ah keşke kızımı bırakıp o lanet işyerine geri dönmeseydim hadi döndün ne diye saçmasapan haraketleri görünce defolup gitmiyorsun çok kızıyorum kendime bu konuda

Aslında beş para etmez bir adam olduğunu herkes söylemesine rağmen eski eşime güvenip onunla evlenmek... Beni sap gibi yarı yolda bıraktı... Şimdi hayatımı toparlamaya çalışıyorum ama hep gerçeklerden kaçarak... Olan kadınlara oluyor... Şimdiki aklım olsa var bu insanların bir bildiği der, dinlerdim.
Konunu okudum cok üzüldüm. İnsallah bundan sonra hep Mutlu olursun

Back
X