Hayattan aldnz en byk ders?

tamam canım beklerim
bendende bir ders
karşındaki adamla ilgili kafanda tek bir soru işareti bile varsa yol ver gitsin en yakınından, o sorular sorun olarak geri dönüyor sana :mymeka:

hayattan aldığım en büyük ders,ani kararlar vermemelisin. maceracı ruhunu dizginlemelisin, bir şeyi araştırmadan,incelemeden,hemen onaylamamalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:

son zamanlarda ki felsefem kaydirigubbakcemile5
kendimi daha huzurlu hissediyorum böylece :))

insanları kendim gibi bilirdim........bilmemeliymişim meger.......onu ögrendim.......
akrabaların akrep oldugunu ögrendim.....
tanıdıgım sevdigim insanları tanıyamamışım bunu ögrendim....
fazla deger vermemek gerekiyormuş.....bunu ögrendim.....

bazı kişilerin insan olmadıgını görünüşlerinden dolayı insan sandıgımı ögrendim......

ögrenmenin yaşı yokmuş bunu ögrendim.......ögreniyorumda......bazen dersler agır geçiyor sınavları zor atlatıyorum......
ama her sınavdan her dersten .....bir şeyler ögreniyorum.....

ßirini fazla qüvenmemek. Babam anneme çok güwnirdi. Ama annem onu bskasıyyla aldattı.. birini sevmeden öncee onu çokkkk iyi tanıycam..

bir insana hak ettiği kadar değer vereceksin hayatta kendinden fazla değer verirsen kendini kaybeder sözüne kesinlikle kanattan getirdim...

iyi arkadaşların seni vezir,kötü arkadaşların ise rezil eder..
kötü olduğunu kabul etmedim,iyi diye kendimi kandırdım..sonucu hüsran oldu

başkaları için kendini paralamı, unuttuğun biri var oda sensin....kendine bir iyilik yap ve kendini sev

Büyük düşünür,ünlü filozof Çirkin Betty:1hug: der ki;
"Dost dediğin kötü günde değil,iyi gününde yanında olandır..
Sen ağlarken 'ahh vahh tühhh' demek en kolayıdır..
Zor olan senin mutluluğun ile fesatlık çekmeyen,sevincine ortak olandır":lepi:
Ne güzel bir ders daha!!!!hihoyyyt

Ara sıra da olsa yüzüme gülen insanların, içindeki fesatlığı yenemediğini ve o güler yüzün sadece kandırmaca olduğunu öğrendim.

Bende oyunu onların kurallarına göre oynayacağımkaydirigubbakcemile2

iş yerinde dobra olmamak gerekir, çok konuşan hep memur yalakalar müdür kaydirigubbakcemile3
bende oyunu kuralına göre oynayanlardanım artık

dürüst ve iyi niyetli oldugumdan cok seyler kaybettim....dürüst olmak sanirim bu dünyaya yakismiyo.....
her yüzüne gülenden dost olmadiginida cok iyi anladim...

Son düzenleme:
yeldeğirmenlerine karşı savaştım durdum don kişot misali...
başkalarının yaralarını yara edindim kendime, benim hiç yaram yokmuş gibi..
boyumun ölçüsünü aldım sizin tabirinizle ama çok şey de öğrendim...
kendimi tüm güzelliklerim ve pisliklerim ile kabul etmeyi... sonuç artık insanların içini görebiliyorum...
kimsenin benimle bir işi yokmuş... herkes kendi yarasını temizlemekle meşgulmuş... sonuç kimsenin derdini yüklenmiyorum...
pişmanmıyım asla... güzelleştim yasla....

hayattan aldığım en büyük ders insanlara güvenmek.
gerçekten dürüstlüğünden emin olmadığım insanlara güvenemem.

annenden babandan başkası yalan kimse onlar gibi üzerine titreyemez oyun düzenn herkess

büyük lokma ye ama büyük söz konuşma...

neyi büyük söylediysem başıma geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…