Hayattan bezdim makatta sümüksü akıntı

rockdream

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
58
22
298
Adana
Yaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı :(

tutmamaya çaış durmadan burnunu ve genzini açık tutmaya çalış...

Yaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı :KK43:
Sebebi neymiş doktora gittinizmi

Yaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı :(
Bende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorum

Ay
Bende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorayni seyleri
Bende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorum
Bende aynı durumdayım dört gündür dün acile gittim biseyde yok yani dört gün önce karın agrusi ve kramp ile başladı şimdi karın ağrısı oluyor tuvalete gidince sadece kötü kokulu kahve sarı fakan mukus geliyor ishal de değilim yani neden olur bu normalde catlagim vardı sizin sebebi neymiş gaz ile birlikte mukus atiliyor dışarı

Bende aynı durumdayım dört gündür dün acile gittim biseyde yok yani dört gün önce karın agrusi ve kramp ile başladı şimdi karın ağrısı oluyor tuvalete gidince sadece kötü kokulu kahve sarı fakan mukus geliyor ishal de değilim yani neden olur bu normalde catlagim vardı sizin sebebi neymiş gaz ile birlikte mukus atiliyor dışarı

Bekliyorumki kendi kendine geçsin diye ama üç gündür aynı artık geçmezse son çare doktor😔

Back
X