• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bezdim

tek sorun kıskançlık mı neden kıskanıyorsunuz biraz zor olacak ama kıskandığınızı belli etmeyin bakalım ne olacak bizim ki kıskançlık ama kv de sorunumuz da var
Ben durduk yere kiskanmiyorum tabiki o birsey yapıyor onun ustune kiskaniyordum ama artık onuda yapmiyorum ya herseye bi ters cevabi olmazki insanin ama ben agzimdan çıkan her kelimenin tersini soluyor evde olursa aksama kadar ugrasiyor en nefret seylerden birisi benle ugrastimi birisi deli olurum ama anlamıyor beni hep kendi kafasina göre hersey

daha küçükmüş benim oglum 28 aylık eşimin maddi sorunlardan dolayı sıkıntıları var aile desen sadece para avcısı kv de ayırmaya çalışır eşimde bırakamam diyor şaşırdım ailem destek olsa bile durumları belli 3 çocuk okutuyor babam şaşırdım

Ben durduk yere kiskanmiyorum tabiki o birsey yapıyor onun ustune kiskaniyordum ama artık onuda yapmiyorum ya herseye bi ters cevabi olmazki insanin ama ben agzimdan çıkan her kelimenin tersini soluyor evde olursa aksama kadar ugrasiyor en nefret seylerden birisi benle ugrastimi birisi deli olurum ama anlamıyor beni hep kendi kafasina göre hersey
sabret canım

daha küçükmüş benim oglum 28 aylık eşimin maddi sorunlardan dolayı sıkıntıları var aile desen sadece para avcısı kv de ayırmaya çalışır eşimde bırakamam diyor şaşırdım ailem destek olsa bile durumları belli 3 çocuk okutuyor babam şaşırdım
Hayirlisi ins düzelir hersey sıkma canini

Hayirlisi ins düzelir hersey sıkma canini
inşallah son 2 3 yıldır eşimle sorunlarımız var ayrı yatıyor ama sorsan deli gibi aşık bana ailesi çok ugraştı ugrasıyor ama 2 3 aydır pek beni görmüyorlar kaynım evlendi görümceminde yakında düğünü var eşim i seviyorum hemde çok ama bazen yoruluyorum

Bilmiyorum ki bu erkeklerin derdi ne eşleriyle. İşlerine gelince senden iyisi yok,gelmeyince de senden kotusu yok. Dua et ne yapacaksın yinee de sakin dille derdini izah etmeye cçalış neşeli bi zamanında

Back
X