• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATTAN BIKMAKK..

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
Merhaba kizlar
Şu son ayda cok sıkıntılı günler geçiyorum hem arkadaslar yönünden hemde sevgilim yönünden
21 yaşındayım universite ogrencisiyim ve ailemden uzagim..
Gecen sene oda arkadasimla cok sorunlarim oldu insanlara guvenim azaldi iyi davraniyosun tepiyo kotu davraniyosun yine tepiyo insanlara guvenim kalmadı belli bi donen tek kaldim tek takildim bu sene oda arkadasim değişti ama insanlar niye boyle niye duzgun biri raslamiyo bana guvenecegim günümü gecirebilecegim kimse yok ..
Ben artik o kadar yoruldum ki o kadar guvenemiyorum ki insanlara artik napacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum psikiyatri ye gitmeyi dusundum ama sorunu biliyorum asiri iyi niyetli davraniyorum insanlara cabuk güveniyorum dertlesmek konusmak istedim kizlar okudugunuz icin tesekkur ederim.

Bende söylediğin gibi günler geçirdim akşıma geldıkce dıyorum keşke geri dönebılsem ve değiştirebılsem herseyı.Sana tavsiyem farklı ortamlara gir yani arkadaş çevreni değiştir.En basiti yurdunu değiştir mesela yeni insanlarla tanış.Ben de okadr çektım son senede yurt değiştirdm ve cok iyi insanlarla tanıstım keske en baısnda sıkıntılı donemde yapsaydım dedm.Farklı ımsanlar tanı ve senı uzenlerı bır bır sil sevgılıni bile

Bende seninle aynı durumdayım oda arkadaşlarımla iyi değilim yaşadığım şehir berbat yakın arkadaslarimla aram bozuldu sevgilim bu sene mezun olucak ama emin ol hersey bi gün ikimiz içinde güzel olucak bunu düşün ve mutlu olmaya çalış ben yapamıyorum bari sen yap tatlım

Bende seninle aynı durumdayım oda arkadaşlarımla iyi değilim yaşadığım şehir berbat yakın arkadaslarimla aram bozuldu sevgilim bu sene mezun olucak ama emin ol hersey bi gün ikimiz içinde güzel olucak bunu düşün ve mutlu olmaya çalış ben yapamıyorum bari sen yap tatlım
Cok kotu oldugum zamanlar bakiyorum kimse yok ama kimse yanimda yalnizsin sen yapabilirsin diyorum kendi kendime 2.senem benim herkes uni hayatini anlatir cok guzeldi der benim oyle diyecek bi anim yok hep cikar iliskisine dayanmis hersey Insallah ikimiz icinde iyi olur canim

Bende söylediğin gibi günler geçirdim akşıma geldıkce dıyorum keşke geri dönebılsem ve değiştirebılsem herseyı.Sana tavsiyem farklı ortamlara gir yani arkadaş çevreni değiştir.En basiti yurdunu değiştir mesela yeni insanlarla tanış.Ben de okadr çektım son senede yurt değiştirdm ve cok iyi insanlarla tanıstım keske en baısnda sıkıntılı donemde yapsaydım dedm.Farklı ımsanlar tanı ve senı uzenlerı bır bır sil sevgılıni bile
Ben çıkarmadan canimi yakan insanlar bir bir gitti bazilariyla samimi olmamaya çalışıyorum tabiki konustugum kizlar var ama derdimi anlatmadiktan sonra kotu gunumde yanimda kimse olmadiktan sonra canim cok yaniyo hem erkek arkadasimla kavga edince krizlere giriyorum bi sen varsin sende boyle yapma diyorum artik ona karsida cok sogudum gorusmek istemiyorum baya çıkmazdayım

Size tavsiyem o dönemlerde insanlara fazla takılmayın.İleride hiç biri kalmıyor.Ben bu sene mezun olacağım inşallah.Dersleri verdim diplomayı almadım ama.5 yılda! Sırf çok çok kafama takıp sağlık problemleri yaşadığım için.

Önemli olan kendinizi geliştirmek.Ben çok pişmanım keşke öyle mallarla uğraşacağıma ingilizce kursuna yazılsaydım ya da bi bölüm daha okusaydım diyorum.O dönem tanışıp kalıcı arkadaş edinen nadirdir yani..

Oraya okul için gittin sadece buna odaklan roman oku sevgilinle buluş.
Şu dizilerdeki gibi yurt arkadaşları bulmak çok zor zaten.

Size tavsiyem o dönemlerde insanlara fazla takılmayın.İleride hiç biri kalmıyor.Ben bu sene mezun olacağım inşallah.Dersleri verdim diplomayı almadım ama.5 yılda! Sırf çok çok kafama takıp sağlık problemleri yaşadığım için.

Önemli olan kendinizi geliştirmek.Ben çok pişmanım keşke öyle mallarla uğraşacağıma ingilizce kursuna yazılsaydım ya da bi bölüm daha okusaydım diyorum.O dönem tanışıp kalıcı arkadaş edinen nadirdir yani..
Bende bi ugras bulmaya calisiyorum ikinci donem biseyler yapmak istiyorum kurs felan boş insanlarla ugrasmak cok zor .

Her önüne cikan insana güvenmek zorunda misin? Surekli iyi niyetliyim, safim insanlar canimi yakiyor modundasiniz. Yani sizin gibiler surekli boyle sikayetleniyor.
Bizde cehennem zebanisi degiliz yani. Azcik mantıklı olsan yeter. Iyi niyetli insan olmak, sacma sapan seyler yapmayi gerektirmiyor. Kimsenin hakkini yeme, kimsenin dedikodusunu yapma, kimseye iftira atma, sana zarari olmayan kimseye zarar verme vsvs yine iyi bir insan olursun yani.

uzaktasın ya ondan adapte sorunu cekiyorsun ama gelip geçiyor sonra suan hatırlamıyorum bile çektiğim sorunlari :)

Bende bi ugras bulmaya calisiyorum ikinci donem biseyler yapmak istiyorum kurs felan boş insanlarla ugrasmak cok zor .

Aynen öyle bir aktivite yap.Hem zaman geçiyor hem de başka insanlarla tanışıyorsun.Yurda bağlılığın kalmıyor.
Benim başıma neler geldi kıııız :KK53:oda arkadaşım iç çamaşırıma kadar her şeyi benden gizli kullanıyordu diğerinin sevgilisi belinde silahla dolaşıyordu diğerinin ailesi manyaktı yurtta doğuran bile vardı:oha:

En güzeli bir tane samimi arkadaş bulmak onunla da sırrını mırrını paylaşmıcaksın vakit geçirceksin o kadar yani.

Aynen öyle bir aktivite yap.Hem zaman geçiyor hem de başka insanlarla tanışıyorsun.Yurda bağlılığın kalmıyor.
Benim başıma neler geldi kıııız :KK53:oda arkadaşım iç çamaşırıma kadar her şeyi benden gizli kullanıyordu diğerinin sevgilisi belinde silahla dolaşıyordu diğerinin ailesi manyaktı yurtta doğuran bile vardı:oha:

En güzeli bir tane samimi arkadaş bulmak onunla da sırrını mırrını paylaşmıcaksın vakit geçirceksin o kadar yani.
Allah korumus canim bizim yurttada kargoyla fantazi camasir gelenler mi dersin hergun sevgilisiyle kavga edip peteklere vuranlarmi yoksa 5 kişiyi ayni anda idare edenlermi:oha:

Aynen aynen şu donemde samimi olmaya gelmiyo valla

Her önüne cikan insana güvenmek zorunda misin? Surekli iyi niyetliyim, safim insanlar canimi yakiyor modundasiniz. Yani sizin gibiler surekli boyle sikayetleniyor.
Bizde cehennem zebanisi degiliz yani. Azcik mantıklı olsan yeter. Iyi niyetli insan olmak, sacma sapan seyler yapmayi gerektirmiyor. Kimsenin hakkini yeme, kimsenin dedikodusunu yapma, kimseye iftira atma, sana zarari olmayan kimseye zarar verme vsvs yine iyi bir insan olursun yani.
Polyana gibi ortada gezmidigimi mi saniyosunuz kimsenin biseyine karismam bana karisirlar tepem atar kimsenin dedikodusunu yapmam yapacak kadar kimseyle samimiyetim de yoktur iyi davraniyorum demek her fırsatta kavga cikarmiyorum yutuyorum yada gormezden geliyorum yaptığın zaman karsindanda beklersin dimi bende bekliyorum ama insanlar bu kadar düşünceli yaklasmiyor malesef aklim cok sukur yerinde .

Polyana gibi ortada gezmidigimi mi saniyosunuz kimsenin biseyine karismam bana karisirlar tepem atar kimsenin dedikodusunu yapmam yapacak kadar kimseyle samimiyetim de yoktur iyi davraniyorum demek her fırsatta kavga cikarmiyorum yutuyorum yada gormezden geliyorum yaptığın zaman karsindanda beklersin dimi bende bekliyorum ama insanlar bu kadar düşünceli yaklasmiyor malesef aklim cok sukur yerinde .

Yaptigin sey dogru degil veya iyi davranmak değil ama kendini savunmalısın. Yutmak, görmezden gelmek, kendini savunanamak başka şeyler. Haksizliga ugradiginda, rahatsiz edildiginde bunu belli etmelisin. Bunu yapınca kötü olmazsin. Herkese hak ettigi gibi davran. Surekli sessiz kaliyorsun diye insanlar seni daha cok sevmicek veya saygi duymayacak. Saygi duyulan insanlar yeri geldiginde konusabilen, kendini savunan insanlardir

Back
X