- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.377
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Bu da çok kötü tabi onlarada bakmak zorunda ama sizinde çocuğunuz var ve onuda düşünmek zorunda belki o çocuklarına karşı vicdan yapıyor ama hatalı ve ortada bi bebek var size muhtaç onlar keyif sürerken bebeğin bu durumda olması gerçekten adaletsizlikgitsem iyi olacak sanırım, her seferinde bebeğim küçük babasına yabancı kalmasın diye erteliyorum ama yaptığı adaletsizlik, eski eşinden olan iki çocuğuna araba aldı onun taksidini ödüyoruz, birde nafakası var geriye bize hiçbir şey kalmıyor birde üstüne bana gücüm bu kadarına yetti diyor.en çok canımı sıkan şey adaletsizlik inanın.
Bu da çok kötü tabi onlarada bakmak zorunda ama sizinde çocuğunuz var ve onuda düşünmek zorunda belki o çocuklarına karşı vicdan yapıyor ama hatalı ve ortada bi bebek var size muhtaç onlar keyif sürerken bebeğin bu durumda olması gerçekten adaletsizlik
gitsem iyi olacak sanırım, her seferinde bebeğim küçük babasına yabancı kalmasın diye erteliyorum ama yaptığı adaletsizlik, eski eşinden olan iki çocuğuna araba aldı onun taksidini ödüyoruz, birde nafakası var geriye bize hiçbir şey kalmıyor birde üstüne bana gücüm bu kadarına yetti diyor.en çok canımı sıkan şey adaletsizlik inanın.
Bintl nin 800 onlara mı gidiyor inanmıyorum bu gerçekten çok adaletsiz bir durum herşeyi geçtim bu adam hiç mi bu bebeği düşünmüyor inanın bende gerildim umarım en kısa zamanda bu durum düzelirnafakaları her ay ödeniyor zaten, ayrıca eşimin maaşı öyle yüksek bir rakam değil.1000 tl alıyor 800 onlara gidiyor.o çocuklar kombili evdeler ki zaten olsunlar lakin benim bebeğim işkence çekiyor.
tabi ki gidin
babasına yabancı kalmasın diye bebeğinizin sağlığıyla oynamayın
ne demek bebeğimin yüzü kömür tozu
o bebek sağlığını kaybederse babasına yabancıymış değilmiş önemi kalacak mı?
1 gün bile durmayın yahu, hemen ailenizin yanına gidin bebeğiniz için
ayrıca böyle baba da .....
hem ana babasının sözünden çıkamıyor evli barklı adam hem de vicdansız
diğer çocuklara araba al, bu bebeği bu şartlarda...
lütfen yalnız ve yalnız bebeğinizi, onu sağlıklı büyütmeyi düşünün
teşekkürler destekleriniz için.ben erkek olsaydım, baba olsaydım inanın çekip gidemezdim nasıl başarıyor bilmiyorum üstelik hiç tanımadığım köyde, rüzgardan balkonun kapısı kırık bir durumdayken.
Bintl nin 800 onlara mı gidiyor inanmıyorum bu gerçekten çok adaletsiz bir durum herşeyi geçtim bu adam hiç mi bu bebeği düşünmüyor inanın bende gerildim umarım en kısa zamanda bu durum düzelir
pardon ama
gerçekten tüm bunlara
bu vicdansızlık ve umursamamazlığa
hem sadece size karşı değil, bebeğinize karşı da
bebek, babasına yabancı kalmasın diye mi katlanıyorsunuz???
çoooooook fazla değil mi?
Off okurken içim parçalandı bebeğini ze. Ne arabası ta bu durumda araba dediğin şey lüks. Ben olsam gelince nasıl kimbilir evde uyumak rahat geliyor herhalde her zaman kaçıyorsun derdim . Ya doğru düzgün bir ev bul yada ben gidicem diyin . Anlamadığım bende so başı evde büyüdüm ama öyle kurum falan olmazdı ortalıkta. Belliki tehlikeli bir baca yapısı var . Mesela şu an istanbulda lodos var ve çok tehlikeli. Rabbim korusun dirayetli olun bir el atın acil olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?