Hayattan hiç zevk alamamak .. bunalımdayım . Nasıl kurtulabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğlen yemeği çıkmıyor işyerinde bizde eve gidiyoruz yemek için . Tost ekmeği alsam ben alıyorum salam alsam ben alıyorum çorba yapıyorum pirinç felan pilav yapıyorum daha uyguna geliyor bi kerede tost ekmeğini alsa kendi düşünse ama yok
Yani bu cok düşüncesizce bir davranış. Öyle ya sizin de kendinize gore ihtiyaçlarınız var. Neden hep siz yemeğe para ödeyesiniz. Böyle bir adamla vaktinizi harcamayın bence. Sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız var. Hayat müşterek.

Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Bu ekonomik krizde mis gibi tasarruf işte.
Normalde Ucuz yollu döner moner yediğini hesaba katıyorum , sizin evinizde yemek yiyerek 25 lira x 5 gün = haftada 125 lira kâra geçiyor. Ayda sırf öğle yemeginden en az beşyüz kağıdı cepte adamın. Bu ekonomik krizde iyi para.
Allah herkese sizin gibi yolunacak kaz nasip etsin

Yani bu cok düşüncesizce bir davranış. Öyle ya sizin de kendinize gore ihtiyaçlarınız var. Neden hep siz yemeğe para ödeyesiniz. Böyle bir adamla vaktinizi harcamayın bence. Sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız var. Hayat müşterek.
adam kullanıyor kendisini maddi cinsel duygusal ama anlamak istemiyor.seven adam hadi gel bir yere götüreyim seni yemeğe demez mi hafta da 1 gün bile olsa?ama adam öğle yemeğini nasıl beleşe getiririm onun derdinde

sürtünme kısmını unutmuşsunuz :işsiz:
Ben hep "o yatağa uzanıyor, pantolonunu indiriyor ve bana gel diyor" dediği kısımda kaldıgim icin sürtünme bölümünü unutuyorum. Zorunlualan benim için hep bu olarak kaldı çünkü.

Zorunlualan = tatmin eden

adam kullanıyor kendisini maddi cinsel duygusal ama anlamak istemiyor.seven adam hadi gel bir yere götüreyim seni yemeğe demez mi hafta da 1 gün bile olsa?ama adam öğle yemeğini nasıl beleşe getiririm onun derdinde
Valla ne diyeyim ki öyle gözüküyor. Allah akıl fikir versin kendisine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X