Hayattan hiç zevk alamamak .. bunalımdayım . Nasıl kurtulabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz. Erken yaşta atanmış, tek başına yaşayan, gencecik bir kızsın ne işin var bu davarla hala? Senin yaşında işi gücü olan kızlar iş çıkışı arkadaşlarla hangi kafeye, spora gitsem hafta sonu sinemada hangi filme gitsem , nerede epilasyon yaptırsam derdinde oluyor siz de ne olduğunuz bile belli olmayan adama yemek yapmanın derdine düşmüşsünüz. Sakın sevgili olduğunuzu iddia etmeyin çünkü bu saçmalığa zorla bir sıfat veren sizsiniz adamın sizi sevgilisi olarak gördüğünü asla düşünmüyorum.

Ay hayir normal degil. Resmen cokmus evinize ve cebinize. Sizde birseyleri bedavaya getirmenin keyfini cikariyor. Boyle maalesefki cok yakin bir tanidigim var. Tanimaz olaydim :D

Bu eve artik elin kolun dolu gel, ya da yemegini disardan al de. Ciddiyim. Taviz verme, alistirma, iyicene arsiz olur.

Ben kendime ve eşime bile her akşam yemek yapmıyorum. Sevgilim olan birine hiç yapamazdım. Sevgiliniz tek başına mı yaşıyor? Eğer öyleyse bir gün de sen beni yemeğe davet et diyin bakalım ne diyecek.

Ben böyle durumlara çok takılırım ya. Sizin başka meşguliyetiniz yok mu akşamdan öbür güne adamın da yiyeceği yemeği yapıyorsunuz? Sinir olurdum ben. Kullanıyor sizi yani kusura bakmayın. Malzemeleri alsa bile ne alaka her gün size gelip hazır yemek yemek?

Bir üyenin sevgilisi de bir gün bana gel de yemek yap ben pek bilmiyorum diyordu. Dünya erkeklere güzel ya aralarında hiçbir resmiyet olmayan kadınlardan bile nasıl faydalanıyorlar.

Son olarak, kendinizi kimseye kullandırtmayın.Parasından,malzemesinden daha çok sizin emeğinizi kullanmasına gıcık oldum.

Keşke mesaj atsanız,kusura bakma artık tek kişilik yemek yapacağım sen de başının çaresine bakarsın her gün seni de düşünüp yemek yapmaktan yoruldum diye.
Yüzünün alacağı şekli görmek isterdim :)

İş yerinde yemek çıkmıyosa aylık yemek ihtiyacınız için size belli bir miktar yemek ücreti yatıyodur veya ticket yükleniyodur, yemek kartını isteyin. O evinizi lokanta gibi kullanmaya çekinmiyosa siz de yemek kartını istemekten çekinmeyin.

Yok yine muhabbet sohbet oluyor ama yakınlaşma anlamında örnegin bi akşam tatmin oluyor o ona 6 gün yetiyor
Adam sizi kullanıyor farkında değilsiniz. Her türlü ihtiyacını görüyor siz de sevgiliniz olduğuna inanmışınız. Canı istediği zaman da çekip gidecektir..

Erkeklerin eline listeyi tutuşturmakdıktan sonra akıllarına gelmez ki siz niye her akşam yemek yapıyorsunuz adama evleninde bari tam bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz çünkü haftada 1 bana göre çoookkk uzun bir süre seks için allah aşkına bu adam da ne buluyorsun

Erkeklerin eline listeyi tutuşturmakdıktan sonra akıllarına gelmez ki siz niye her akşam yemek yapıyorsunuz adama evleninde bari tam bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz çünkü haftada 1 bana göre çoookkk uzun bir süre seks için allah aşkına bu adam da ne buluyorsun
Kim seks yapıyor?

hayatdan neden zevk alamıyorsunuz bende bunu anlamıyorum ?

eve gelirken yağ almaması mı mesele yani verin eline liste bu lazım deseniz ne olur ?
siz alsanız ne olur?

hayatdan zevk almak için bir sürü sebebim var çok şükür sağlığım yerimde bir kahve yapıp sıkı giyinip balkona çıkıp temiz hava alıp dışarıyı izleyip kahve içebiliyorum bundan keyif alıyorum açıp kitap okuyup okuduğumu anlayabilecek zekaya sahibim bundan keyif alabiliyorum hiç birşey bulamasam komik kedi videoları açıp gülebilecek kadar kendime fırsat verebiliyorum gülmek için bahane arayabiliyorum çok şükür

aslında bu kadar basit

ama eğer canım mutsuz olmak isterse depresyonun dibini görmek istersem yaşadığım son haksızlığı size oturup anlatsam hepiniz durur benim için üzülür kendi derdinizi unutursunuz peki bundan ne kazancım olacak bana ne faydası olacak ? yani oturup habire çok mutsuzum zevk alamıyorum bunalımdayım demenizin bunu düşünmenizin size faydası var mı ?

kendinize neden zaman ayırıp mutlu olmak için şans ve fırsat vermiyorsunuz , sizi ne mutlu edecek en iyi siz bilirsiniz neden ona yönelmiyorsunuz hiç birşey yapamıyorsanız yarım saat çıkın yürüyün ne bileyim spor yapın hobi ile uğraşın bitki çiçek alın onlara bakın onlarla konuşun tüm gün oturup dertlerinizle dertlenmeyin biraz da sahip olduklarınızı tek tek sayıp iyi ki deseniz şükür deseniz evrene biraz da olumlu şeyler mi söyleseniz acaba?

yani bir erkek neden düşünüp gelirken yağ almıyor diye depresyona girmek de nedir allah aşkına

Neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz. Erken yaşta atanmış, tek başına yaşayan, gencecik bir kızsın ne işin var bu davarla hala? Senin yaşında işi gücü olan kızlar iş çıkışı arkadaşlarla hangi kafeye, spora gitsem hafta sonu sinemada hangi filme gitsem , nerede epilasyon yaptırsam derdinde oluyor siz de ne olduğunuz bile belli olmayan adama yemek yapmanın derdine düşmüşsünüz. Sakın sevgili olduğunuzu iddia etmeyin çünkü bu saçmalığa zorla bir sıfat veren sizsiniz adamın sizi sevgilisi olarak gördüğünü asla düşünmüyorum.
ayyyneeeen katılıyorum gerçekten ben bile illalah ettim artık sürekli bir negatif enerji sürekli bir şikayet acayip noktalara takılıp kalma,yanlış yapmakta ısrarcı olmak...
kendisinin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var hayatı kendi elinde istediği gibi yaşayabilir kendi kendini çürütüyor kendisinin kendisine verdiği zararı düşmanı veremez .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X