Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hayattan hiç zevk almıyorum. Sürekli sıkılıyorum. Sıkıntımı giderecek bir şey bulamıyorum. Her gün yaptığım şey aynı sabah kalk işe git çalış akşam eve dön, işyerinde de işim olmadığı zamanlar saatler akmak bilmiyor. İşi bile bırakmayı düşünüyorum bazen, bazen sessizce çekip gitmek geliyor içimden gidemiyorum tabi.. Hayat benim için çok tekdüze ve monoton. Oysa en heyecanlı olmam gereken zamanları yaşıyorum evlilik hazırlıkları yapıyorum ama ondan bile zevk almıyorum. Antidepresan kullanıyordum bıraktım onu da çok uyku yaptığı için lütfen bana yardım edinSizler ne durumdasınız var mı benim gibi düşünüp hisseden, bu durumdan kurtulmak için neler yapabilirim?
Ben dışarı çıkıyorum, açık hava iyi geliyor
Yeni uğraşlar buluyorum
Evde ufak tefek birşeyler bile yetiyo
Olmadı aile boyu cipsi açıp tek yiyorum
Yalnız değilsin valla aynen öyle ama inan yaparken tek rahatladığım şey namaz kılmak . Namzdan sonra Allahla dertleşmek insana huzur veriyor.
Birde antideprasanını birden mi bıraktın. Azaltarak mı?
Evlilik öncesi sendrom olabilir mi yaşadığınız acaba ?
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hayattan hiç zevk almıyorum. Sürekli sıkılıyorum. Sıkıntımı giderecek bir şey bulamıyorum. Her gün yaptığım şey aynı sabah kalk işe git çalış akşam eve dön, işyerinde de işim olmadığı zamanlar saatler akmak bilmiyor. İşi bile bırakmayı düşünüyorum bazen, bazen sessizce çekip gitmek geliyor içimden gidemiyorum tabi.. Hayat benim için çok tekdüze ve monoton. Oysa en heyecanlı olmam gereken zamanları yaşıyorum evlilik hazırlıkları yapıyorum ama ondan bile zevk almıyorum. Antidepresan kullanıyordum bıraktım onu da çok uyku yaptığı için lütfen bana yardım edinSizler ne durumdasınız var mı benim gibi düşünüp hisseden, bu durumdan kurtulmak için neler yapabilirim?
Arkadasin yok mu hic? Cikip gezebilecegin?
Hayatina renk katmak senin elinde. Sevdigin birsey illa ki vardir. Onu yap. Gitmedigin bir yere git, daha once denemedigin bir aktiviteyi dene. Konsere git, sinemaya, tiyatroya git.
Bir de merak ettim, hangi sehirdesin?
Sen sadece gözlerini açtığın için hayattan zevk almıyorsun. Hayat böyledir çünkü. Köle olmak böyledir kalkar para için milletin ağız kokusunu çekersin. Her gün aynı rutin devam eder heeer gün. ''Niye yaşıyoruz o zaman?'' ''Varlığım neyi değiştiriyor?'' diye düşünürsün. Bunları düşündüğün an bir hüzün kaplar işte içini. Ancak senin değer verdiğin birisi var hayatını birleştirmek istediğin birisi var. İyi veya kötü gidecek bir evliliğin var ve buna sen karar vereceksin daha doğrusu davranışların verecek. Topla kendini. Hayatla zıtlaşma çünkü ezilirsin bunun aksine hayatı kucaklamayı bütün bu düzene inat mutlu olmayı dene.
Evlilik öncesi sendrom olabilir mi yaşadığınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?