Hayattan nasıl zevk alıyorsunuz?

Daha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Daha bu yasimda derken?

Bende bu aralar bu mutluluk olayinin ustune dustum.. kendime kucuk kucuk hedefler koyup onlari basardikca mutlu oluyorum.. bide soyle bir durum var mutlu insan yoktur mutlu anlar vardir onemli olan bu mutlu anlari artirmak kucuk seylerden keyif almaya bakmak ve ani yasamak..

Daha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Neden peki?
Yapılacak milyonlarca etkinlik, deneyim varken ben geçen zamana hep üzülüyorum.
Yaşınız genç sanırım, bir hobiye başlasanız,ilgi alanınıza göre spor aktivitesi seçseniz kendinize, farklı bir dil öğrenseniz, ...

Kendimi seviyorum. daha iyi hissetmek için kendimi geliştiriyorum her anlamda; hobilerimi tekrar hayatımın parçası haline getiriyorum, bakımıma özen gösteriyorum, kitap okuyorum film izliyorum... aileme/arkadaşlarıma vakit ayırıyorum, dışarıda insanlara karşılıksız yardım ediyorum, geziyorum eğleniyorum.... size de tavsiye ederim

kilo kontrolumu sagliyorum, kendimi zayif gormek beni mutlu ediyor, gunde en az 10 km yurumeye calisiyorum. gereksiz harcama yapmayip, birikim saglayarak buyuk seyler ediniyorum.

onun disinda allaha ve bana sunacagi yarinlara guveniyorum.

Genel olarak mutsuz musunuz? Yoksa size en zevk verecek şeyleri bile yapmak istemiyor musunuz? Eğer öyleyse depresyonda olabilirsiniz. O zaman bir uzman yardımı alsanız daha iyi. Ya da kendinize zevk verecek şeyler bulmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…