Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zevk almıyorum pek. Kafamda kırk tilki dolaşıyor, kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor :) Kitap okurken ya da film izlerken, bu tilkiler yokken yani beynimde iyiyim.
Daha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?
Hayattan hicbirsey beklemeyerek. .beklediğin zaman olmuyor .. malzemeleri koy tencereye soymadan ,dogramadan, kendi kendine yemek olur mu ? Yaptığım kadarının karşılığını beklerim ve alırım ..yavaş yavaş citayi yukseltirim. Yattığım yerden bir piyango bileti alayım da çıkarsa köşeyi dönerim hesabım yok mesela :) söylediğim gibi ,kısaca emek verdigimin karşılığını bekliyor ve alıyorum ..heyecan aramıyorum ..
Zevk almıyorum pek. Kafamda kırk tilki dolaşıyor, kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor :) Kitap okurken ya da film izlerken, bu tilkiler yokken yani beynimde iyiyim.