- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kendim için yaşamayı becerebilsem biraz belki daha mutlu olabilirim evet. Darısı banaılk ısım etrafımda gereksız gordugum herkesı elemek oldu
aman el gun ne der dusuncesını komple cıkardım hayatımdan
cenaze evıne hasta zıyaretıne gıtmıyorum
haber ızlemıyorum
sadece konusmaktan gorusmekten mutlu oldugum ınsanlarla gorusuyorum
kendımı sımartacak seyler yapıyorum
esımle sorunum ne varsa ıcımde kendımı sısırmek yerıne kendımı uzup kusmek yerıne bosvermeyı kabul etmeyı ve saygı duymayı ogrendım
bunlar bana yardımcı oldu acıkcası. bunları yapınca cıddı bır keyıf ve rahatlama oldu
kendımı cok kasıyormusum meger
kendım ıcın yasıyorum oyle dıyeyım
sıze ancak bunu onerebılırım
Böyle cevaplar devam ederse çocuk yapmaya karar vereceğim sanırımPek aldığım söylenemez. Okul-özel ders ev işi aile hayatının sorumlulukları derken sabah 7’den akşam 23.00’e vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Yüzümü tek güldüren şey Evladımın varlığı. Allah beni ona onu da bana bağışlasın da gerisi mühim değil diyorum.
Benim eksik noktam bu sanırımUfak tefek şeylerle hayattan zevk alıyorum. Çalıştığım okulda bir espri yaparim . Sınıfta çocuklarla hem ders hem Gülmë eğlenme. Her derse girdiğimde herkesi kaldırıp ısınma hareketleri yaptırırım.
Evde annemle şakalaşırım. 2 ay önce kedi sahiplendim. Onunla oyun oynarım minciklar severim. Şimdi kucağımda oturuyor. O minicik patileri sıkıştırıyorum. Allah sağlık versin gerisi geliyor. Mutlu olmak gulmek sizin elinizde.
Üretken olun, faydali olun. Evdeki hayatinizdaki her ufak detayı bir keyif aracı olarak kullanın.
Gencim eşim çocuğum annem kardeşim gelin kızımız...böyle çekirdek bi dünyam var şükür sağlıklıyız kimseye muhtaç ya da ac açıkta değiliz işimiz gücümüz var,hayatı çok didiklemeyin yaşayın gitsin[/QUOTE
Ne kadar şanslısınız. Allah herkese huzur versin. Sağlık versin inşallah
Ne güzel bu durumda dahi zevk alabiliyorsunuzIki tane bebegim var. Biri 22 biri 6 aylik. Sabah zorla kahvalti yaptirdim 22 ayliga. Oyun salonu var yakinlarda hava soguk malum oraya goturdum enerjisini bosaltsin diye. Eve geldik oglen yemegini zorla yedirdim. Bu esnada arada 6 aylik olan ogluma yogurt meme ikilisini sundum sukur yesi emdi. Simdi ikisi de uyuyor bir mucize demek bu. Ben de sahanda yumurta yaptim yanina da fanta koydum. Bir yandan kk okuyorum bir yandan yiyorum cok sukur masaallah cok da zevk aliyorum.![]()