- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etme bulma dünyası!
çocuk yapma bari arkadaşım. yazık günah o çocuklara...
bana öyle geliyoki şimdi de başka birine bi ilgi bi beğeni hissediyor olabilir de olmayabilir de. çok sıkılgan değişken bi yapıya sahipmiş gibi hissediyorum...
yapma güzel kardeşim yapma o çocuklara yarın nasıl hesap verirsin?
hayatını mahvetme
hayat tekerrur den ibarettir diye bosuna dememisler. aman internetten uzak durun.
Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz bu aralarda mutsuz olduğum zamanlardan birini yaşıyorum neden derseniz kocamı seviyorum ama bana karşı bazen o kadar ilgisizki anlamıyorum sebebi ne ? başka biri olabilirmi diyorum olamaz cep tel hattı dahi benim üstüme bakarım yani bi kaç ayda bir bu aralar birbirimize karşı hiç tahammülümüz yok halbukii nerelerden geldik biz halimizeee ama insan öküz olunca anlamıyo heraldeiş çıkışı hergün kahveye uğramazsa 2 oyun oynamazsa duramazzz eksiklik hisseder hayatında
haftasonu bekliyorum gel biyerlere gidelim dolaşalımm hiiiiç yokk ben ilgisizliğe gelemeyen birisiyimm çocuklarım olmasa bugün çeker giderim sabır sabırrr neden böyle yapıyooo mesela evde tartışıyoruzz başlıyo çocuklar gibi sıkıldımm üfff sıkıldım ben kimden ahh aldım acaba falan filan bunun bu hallerinden yemin ediyorum çok sıkıldım çocuk ağlıyo uykusu geliyo mesela üüfff ben bu hallere düşücek birimiyim bekarlığımı özledim sıkıldım demeyeee
Napıyım sizce ben arkadaşlarrr ??
noldu canım işmi verceksin![]()