Hayattan sogudum resmen

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar
Hayatta neden yuzum gulmuyor diye dusunuyorum...onceki isyerimde is yuku adaletsizdi call centerdaydim hep telefonu ilk bana bsktiriolardi. Isyerinde o departmanda 5 kisiydik oysa ki...haksizliga dayanamayip baska is bulup ayrildim. 1 haftadir yeni isyerindeyim. Patronum bayan ve ise beni kendisi aldi. Ama sanki beni ise o olmadi. O kadar sert ki...bugun bana kac kez kizdi ve bagirdi...bunaldim...duzgun is bulamiyorum...ayrica isten ayrilma karari aldim cunku bugun beni kac kez yerin dibine soktu herkesin icinde...pasifsin falan dedi...is bulmak icin etkili bir dua bilen var mi acaba...hayattan sogudum resmen

‘Ya sabır’ diyeyim o halde :)
İş hayatında oradan oraya kaçarak bir yere varamazsın.
Eski iş yerinde, adaletsiz bir dağılım varsa bubu tespit ettirip çözmeliydin.
Şimdi için de git konuş kadınla. Zaten işten ayrılmayı göze almışsın, en azından düzeltmeyi dene.

Eski isyerimde kac kez konustum...duzelticez duzelticez diyip durdularr...sonuc sifir...isyeri tasindi personel servisi koydular herkesi evinden aliyor beni ise 1 otobusle gidiorum belli bi yerden aliolardi...bu hak midir...cok kotuyum doldum.artik

Bu aralar is bulmak zordur sanirim.bence isini kaybetme .bu sartlarda calismak zordur eminim ama yeni bir ise girdiginde daha iyi sartlar olacaginin garantisi yok

iyide gir çık gir çık nasıl bi işte tutunacaksiniz? Heleki bu kriz döneminde bu işsizlikte iş bulup kabul edilip işe baslayabiliyorken siz beğenmeme lüksünde bulunuyorsunuz pes .

Ama zaten besbelli ki o kovacak...inanilmaz bagiriyor bana...titreme geldi bana o derece

Evet sert bi konusma yapicam zaten

Aynı dertten muzdaribiz bacımm asddfgg

Kimse kimseye babasının hayrına para vermiyor. Kişi bilgisi ve iş gücünün karşılığını kazanır. Durum böyleyken ben sizin velinimetinizim diyaframım kuvvetli bu yüzden ağzınıza .. çarım diyemez. İşle ilgili problem uyarılmalara rağmen düzeltimezse ya departman değiştirilir ya da işe son verilir. Kimse kimsenin gururunu bu şekilde ezemez. Anne babamızın bize bağırmasına tepkisiz kalmıyorken elin kaprisli aşağılık kompleksi sorunlusuna mı boyun eğecez. İyi bir yönetici bağırmaz.

Kesinlikle...ben isi kendiligimden ogrenecekmisim...bagirma nedeni de bu...kacik resmen...kendi kendime nasil ogreneyim...verilen isi yapmak degilmis kendi kendime ne yapabilirim diycekmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…