- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İş ne
Hangi ortamda ne şekilde bağırdı
Bağırması haksız da siz naif olduğunuz için yüksek sesi direkt size yönelik algılamanız mümkün mü
Zira yeni elemanla çalışmak çok zordur işiniz hafiflesin diye yeni çalışan gelir hafifleyeceğine ağırlaşır bu da gerginliği siniri stresi artırır
Mesela boş mu oturduğunu düşünüp de iş iste öğren vs diyor
E kadın haklı o zaman pasif olmanız konusunda ne diyeyim.
Elimi ayağımı titretecek kadar biri bana bağıracak, ben de susup oturacağım...
Sesinizi yükseltemez kimse kimseye böyle.
İş konusundaki beceriniz ne kadar yeterli bilmiyorum ama beğenmiyorsa son verir.
Siz de adam akıllı konusun. Bu kadar sessiz kalmayın.
Aile sirketi. Herkes birbirinin akrabasi. Bagirinca yanit veremedim..kavgaya donusur is buyur diye...cunku hepsi birbirini tutuyor...kocasi da ordaydi cekindim acikcasi...
İşten ayrılacaksanız herkesin içinde tersleyin bari de madara olsun terbiyesiz işveren müsveddesi.Ama zaten besbelli ki o kovacak...inanilmaz bagiriyor bana...titreme geldi bana o derece
Allah onları bildiği gibi yapsın.İnsanları muhtaçlıklarından yakalayıp eziyorlar.Özel diye kişiliğe hakaret etme hakkı yok kimsenin.Bu ne yahu?Aynen ya...oyle bi yapiyo ki hem titreme gelio hem de sesim gur cikmiyo ...goz korkutmaya calisio galiba
İşten ayrılacaksanız herkesin içinde tersleyin bari de madara olsun terbiyesiz işveren müsveddesi.
iş bulmak ıcın etkılı bır dua mı ?
her ısyerınde sorunlar olur ama hep aynı seyı yasıyorsanız acaba bende mı sorun var dıye bır dusunmemız gerekmıyor mu
ayrıca işde sebat etmezsenız olmaz ordan oraya habıre ıs degıstırırsenız kısa surelı calısırsanız ısverenler der sureklı ısten cıkmıs durmus demek kı sorumluluk alabılecek bırı degıl derler sızı ıse almazlar sırf bu yuzden bıle
once sız azımlı calısın da duayı hep edersınız o en kolayı
sözlerınıze dıkkat edınBir seyleri degistiremiyorum o nedenle dua istiorum...zaten cikmak icin girmedim ki...asiri bir baski var...deneme sureci vermiyor resmen bana...ben de illa ki hatasizim mukemmelim demiorum zaten...maneviyat da benim icin onemli sizin icin onemli olmayabilir tabi...orasini bilemem
hayattan bu kadar çabuk soğunmaz. işe başlayalı 1 hafta olmuş nasıl anlamış pasif olduğunu insanların adapte süreleri vardır. işe alışta bile hep kullanılan o deneme süresi lafı boşa olmasa gerek. benim adapte olma sürem 3 ay mesela... kızması bağırması ne demek hem. iş vereninizde sıkıntı var. 1 haftalık elemanın azarlandığını ilk kez duyuyorum. cevabını verin işe yeni başladığınızı adapte olmaya çalıştığınızı sizi bu şekilde demoralize etmemesi gerektiğini bu süreçte destek ve yardıma ihtiyacınız olduğunuzu söyleyin.Merhaba arkadaslar
Hayatta neden yuzum gulmuyor diye dusunuyorum...onceki isyerimde is yuku adaletsizdi call centerdaydim hep telefonu ilk bana bsktiriolardi. Isyerinde o departmanda 5 kisiydik oysa ki...haksizliga dayanamayip baska is bulup ayrildim. 1 haftadir yeni isyerindeyim. Patronum bayan ve ise beni kendisi aldi. Ama sanki beni ise o olmadi. O kadar sert ki...bugun bana kac kez kizdi ve bagirdi...bunaldim...duzgun is bulamiyorum...ayrica isten ayrilma karari aldim cunku bugun beni kac kez yerin dibine soktu herkesin icinde...pasifsin falan dedi...is bulmak icin etkili bir dua bilen var mi acaba...hayattan sogudum resmen
sözlerınıze dıkkat edın
ben mantıksız bırsey soylemedım duayı hergun edersınız o en basıtı iş sızın secımlerınızde ve ılerlemenızde dedım
sız benım manevıyatıma bla bla yapıyorsunuz
patronunuz agzından köpükler saca saca sıze bagırırkende cevap verebılseydınız keske
ıyı gunler
Durup dururken tersleme , yine aynı şeyi yaparsa üslubunu bozmadan cevap ver ve haklıysan tabii ki.Allah yardımcın olsun.Kesinlikle pazartesi cok sert bi konusma yapicam...bu ne yaa...kadin resmen eziyor beni...isten ayrilmayi hic istemiorum ama dayanicak halim kalmadi...motivasyonumu kaybettim...bildiklerimi de yapamiycam bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?