hayattan soğudum

deniiizzz

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
316
İstanbul
bir insanın hep mi üstüne aksilikler gelir hep mi mutlu oldum derken yarım kalır 26 yaşındayım ama ne aşk ne aile ne iş hayatım düzgün gidiyor ... mutlu oluyorum diyorum aşk hayatında hep yarım kalıyor mutluluklarım birinin ahınımı aldım diyorum ama öyle olsa öde öde biterdi şimdiye diyorum...kimse kırılmasın incinmesin diyede elimden geleni yapıyorum ama olmuyor olmuyor.. resmen hayat benimle dalga geçiyor.. hayattan soğumaya hayata karşı olan inancımı kaybetmeye başladım ..güçlü bir karakterim aslında ama gücüm bitti artık dayanamıyorum kaldıramıyorum isyanlara kapılıyorum hiç birşeyden mutlu olmamaya hiç bir şey bana zevk vermemeye başladı :2: ben nasıl kurtulucam bu durumdan

[sıze=3][/sıze]""""""çok istediğin birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir......""""""bu sözü unutma canım ..gercekten cok dogru bır soz...sen sen ol kı sakın ısyan etme sadece sukret...ınan allah herkesın onlune gore verıo.. :):)mutlu olursun ınsallah..

işte bazen öyle durumlar oluyor kii inançlı bir insan olduğum halde inancımı kaybetmeye isyana girmeye başladım yeter artık hep mi bir insanın üstünde bela olur diye

işte bazen öyle durumlar oluyor kii inançlı bir insan olduğum halde inancımı kaybetmeye isyana girmeye başladım yeter artık hep mi bir insanın üstünde bela olur diye

anlıorum senı ben de cok yasadım bunları hatta senden daha beter durumlar yasadım..gercıo senın durumunu tam olarak bılmıorum ama ben de cok ısyan ettım ılk baslarda sonra sadece bır sınav dıye dusundum..hele hele oyle bırsey vardı kı ıstedım cok ıstedım olsun dıye hergun dua ettım ama hıc olmadı sonunda hayırlısıysa olsun hayırlı deılse olmasın dedım ve ertesı gun bırden hersey yoluna gırdı o durumun bana getırecegı kotuluklerı gordum daha ıyı bır hayatım oldu falan sabrettım amahep....sımdı ıse cok mutluyum bunları nıye mı anlattım sabret ve sukret gercekten hakettıgı hayatı yasıo ınsanlar bu kım olursa olsun..

her işte bi hayır vardır deyip gec..
herkes mutluluktan ucmuyor ki
herkesin sıkıntıları var ve evet hayat bazen güzel olamayabiliiyor

"Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde SAKIN VAZGEÇME. İşte orası kaderinin değişeceği noktadır" demiş Mevlana. Ne de güzel söylemiş. -Zaman zaman hepimiz bizi ruhsal yönden çok etkileyen şeyler yaşarız. Ama şunu unutma ki, hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Herkes bir şekilde sınanıyor. Bu hayata gelmemizdeki asıl amaç bu nihayetinde. Hepimiz bir sınavın içindeyiz. Ve sabrımız, Allah'a olan inancımız-güvenimiz en çok bahsettiğin durumlarla ölçülüyor. Sen ne olursa olsun, "hayırlısı" demekten ve ellerini açıp dua etmekten vazgeçme. Sonuçta, hüznü tatmasaydık mutluluğun değerini bilmezdik. Rabbim sabır versin, ve işlerini tez zamanda yoluna koysun inşAllah.

bazen ben de böyle şeyler hissediyorum. saatlerce ağladığımı bilirim neden mutlu olamıyorum diye. inşallah geçici bi dönemdir ve çabuk atlatırsınız umarım.
çok lüzumsuz şeyler bile beni üzmeye yetiyo mesela. belki de yapı meselesi de değiştirilmiyomu acaba bilmemki..

az evvel face de okudum..hayat bir sınavdır..ve bu sınav kağıt kalemle olmuyor..kul, kul ile sınanıyor..

her haline en beter haline bile şükretki rabbim en kısa zamanda hayatınada yüreğinede huzur versin..bol bol dua et..

hayatımda tek güzel birşey gitse tamam dicem şu iyi gidiyor ama o yok bu yok şu yok... hep mutluluklarım heveslerim içimde kalıyor bulup bulup kaybediyorum sınanıyorum biliyorum ama artık dayanamıyorum kii bi kere yüzüm gülmedii

canm benm ya insan bazen böyle olabiliyor hayatında belki de hareketli bişey olmadıgı için böyle oluyodur..
sonucta bunlar senin hislerin ve sen kendini suan çaresiz gibi hissediyorsun ama istersen cok daha güzel hissedersin oda senin elinde..
arkadas ortamın falan varsa sürekli dertleş konus gez bi ugrası bul seni mutlu edecek seyleri yap..inan bak hayatın bi anda hareketli olmaya başlar..sonucta hiç kimse hayatı dört dörtlük yasamıyor ki canm iinan bazen öyle katıla katıla gülen insanları görüyorum imreniyorum ben neden böyle değilim die yada gülersem ardından üzücü bi olay gelcek die korkumdan gülmemek için kendimi bastırıyodum ama hayat öyle değil işte illa ki birileri de bizim mutlu anımızı görüp imreniyordur ve keskeler geciriyordur içinden...
şimdi sende şükret sağlıgın yerinde çok şükür rabbim büyük dertle sınamıyor...
allahım yardımcın olsun insallah en kısa zamanda herseyin yoluna girer canım kalbinin temizliğini görebiliyorum o yüzden gönlün kadar o temiz yüreğin kadar güzel hayatla karşılaş ve hep mutlu ol insallah...

şimdi gül ve iyiki bu hayatta varım de bide bu hayatın iyi yönlerini düşün sonra iyi hissedersen kk bacılarına yaz seni dinleriz.:)

Son düzenleme:
teşekkür ederim iyi ki varsınız ... arkadaş ortamlarım var ama mutlu değilim konuşamıyorum bile artık kimseyle içime kapandım hiç birşey için birşey yapmak gelmiyor içimden .. hayata kızıp tepkiliyim sankiii ... hayat resmen benimle oyun oynuyor dayanamıyorum kaldıramıyorum kii yetsin artık bu kadarı bana ...

inşallah birgün buraya yazarım çok mutluyum artık hayatım düzene girdi diye tez günde

insallah canım....
bu mutsuzlugun sebebini bi düşün sonra bunları not et ve yavas yavas hayatından at..

canım hayata reçete hazırlayamıyorsun işte...zincirler senin hayatını oluşturuyor. yüzüm gülmedi diyorsun ya. ilk önce yapılacak şey bardağın boş tarafı daha çok olabilir ama dolu kısmını görmen. şu kk da gerçekten çok kötü sorunlar var..yani hayatın iki ucunda olup da ümitlerini yitermeyen insanlar var..dualarımız onlarla zaten...sen de bunu düşün önce sağlıklısın, Allah dermansız dert vermesin gerisi gelir. şimdi ikinci adım al eline kağıt kalem başla yazmaya yüzünün gülmesi hangi etmenlere bağlı... diyelim ki..
1.) sevgili
2.) iş bulmak
3.) kilo vermek
..
..
..
bunlardan hangisi en basit geliyorsa sana ondan başla hedef koymaya. diyelim ki kilo vermek önce buna yoğunlaştır kendni. hepsini aynı anda düşünürsen üzülürsen zaten hiç biri olmuyor diyorsun. kısa adımlarla ama emin adımlarla git hedefe.

insan zaman zaman soğur hayattan,yaşadıklarından acı çeker aşk acısı değildir bu hayat acısıdır.canını yakar,kırar,bunalıma sokar nefes alamadığını hissedersin.ama yaşamak zorundasındır.yeri gelir kimseyle konuşamazsın içini açamazsın hayata olan sevincin ümüdin herşeyin biter bir anda.bunlar olurken tek yapabileceğin Allaha dua etmek ve sabretmek.rabbimizin herşeyi yoluna koyacağına inananıp sabırla dua etmek......

selam
gözün görüyor mu?
kulağın duyuyormu ?
yürüye biliyormusun ?
yatacak bir evin yiyecek ekmeğin giyecek kıyafetlerin varmı ?
en önemlisi sağlılığın yerindemi ?
bunları düşün eğer cevapların evetse bunları olmayan insanlardan ne kadar şanslı olduğunu düşün ...

teşekkür ederim kızlar yazdıklarınızla içimi rahatlatıyorsunuz tabi ki çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde ama insanoğluyuz bazen elimizdekilerle yetinmiyoruz yetinemiyoruz mutlu olamıyoruz ..

benim şikayetçi olduğum konu hep aşk hayatında mutluluğu bulup bulup başka nedenlerden dolayı kaybetmek benim elimde olmasada huzurum bozulup bitiyor hep aynı nakarat

aile hayatım ise ne olucağı belirsiz belki anne baba boşanması ile sonuçlanabilir

böyle bişi olursa işten ayrılmak zorunda kalabilirim

tek bir dayanağım yok

Bu durumda olan bir sürü genç kız var sadece sen değilsin sadece sabır gerekiyor malesef. Ben de senin durumundayım.

ben de bi ay öncesine kadar böyle diyordum ama pozitif enerjiyle bakarsan hayata geri dönüyor bi dene derim :) neyse belki iyisi olur ben üzülmiyim de geç.. herkesi mutlu etmeye çalışmayı ben de çok yapıyorum ama sınır bilmek gerekiyo çok yıpratıyo insanı.. ilerde çok iyi şeylerin olcağını gösterir üzme canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…