bir insanın hep mi üstüne aksilikler gelir hep mi mutlu oldum derken yarım kalır 26 yaşındayım ama ne aşk ne aile ne iş hayatım düzgün gidiyor ... Mutlu oluyorum diyorum aşk hayatında hep yarım kalıyor mutluluklarım birinin ahınımı aldım diyorum ama öyle olsa öde öde biterdi şimdiye diyorum...kimse kırılmasın incinmesin diyede elimden geleni yapıyorum ama olmuyor olmuyor.. Resmen hayat benimle dalga geçiyor.. Hayattan soğumaya hayata karşı olan inancımı kaybetmeye başladım ..güçlü bir karakterim aslında ama gücüm bitti artık dayanamıyorum kaldıramıyorum isyanlara kapılıyorum Hiç birşeyden mutlu olmamaya hiç bir şey bana zevk vermemeye başladı :2: Ben nasıl kurtulucam bu durumdan
[sıze=3][/sıze]""""""çok istediğin birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir......""""""bu sözü unutma canım ..gercekten cok dogru bır soz...sen sen ol kı sakın ısyan etme sadece sukret...ınan allah herkesın onlune gore verıo.. :):)mutlu olursun ınsallah..
işte bazen öyle durumlar oluyor kii inançlı bir insan olduğum halde inancımı kaybetmeye isyana girmeye başladım yeter artık hep mi bir insanın üstünde bela olur diye
teşekkür ederim iyi ki varsınız ... arkadaş ortamlarım var ama mutlu değilim konuşamıyorum bile artık kimseyle içime kapandım hiç birşey için birşey yapmak gelmiyor içimden .. hayata kızıp tepkiliyim sankiii ... hayat resmen benimle oyun oynuyor dayanamıyorum kaldıramıyorum kii yetsin artık bu kadarı bana ...
inşallah birgün buraya yazarım çok mutluyum artık hayatım düzene girdi diye tez günde
hayatımda tek güzel birşey gitse tamam dicem şu iyi gidiyor ama o yok bu yok şu yok... hep mutluluklarım heveslerim içimde kalıyor bulup bulup kaybediyorumsınanıyorum biliyorum ama artık dayanamıyorum kii bi kere yüzüm gülmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?