- Konu Sahibi kaderinisev
-
aynı şeyleri yaşamışız canım allah böylelerinin belasını versin pislikler...şu anki durumunu tahmin ediyorum sn ne yapmayı düşünüyorsun?
evlilik düşüncem su anda yok uzun bi sürede olacagını sanmıyorum.. ama ben içinde bulundugum duruma çare olurmu diye diktirmeyi planladım ama bi ömür bu sır taşınırmı bilmiyorum .. acık acık anlatırsam nelerle karşılaşırım onuda bilmiyorum .. arkadaşların destekleri için cok tşk ederim. saklarsam kendime olan saygımı tamamen yitiririm gibi geliyor bilmiyorum canm karmaşık herşeyy.
oyle kul hakkına giriyor canım.. benım hayatımı calan üstüne bide dolandırıp 15 bin tl mi alan adamda kul hakkına girdi bilmiyorum ya . ahmetin faturasıda mehmete kesilmez ki
inş bende kandırıp bi insanı evlilik hayatını sürdüremem. bu duruma benim gibi cahilligiyle , bi boşluk anında düşen tüm herkezin allah yardımcısı olsun .. hergün düşüncem planlarım değişiyor.. bu siteye gelmeden önce kendimi yanlız hissediyordum , bu kötülük bi benim başımda sanıyordum ama ne cok kişi varmış.. allah hepimizin yardımcısı olsun
inş bende kandırıp bi insanı evlilik hayatını sürdüremem. bu duruma benim gibi cahilligiyle , bi boşluk anında düşen tüm herkezin allah yardımcısı olsun .. hergün düşüncem planlarım değişiyor.. bu siteye gelmeden önce kendimi yanlız hissediyordum , bu kötülük bi benim başımda sanıyordum ama ne cok kişi varmış.. allah hepimizin yardımcısı olsun
üyeliğim başında b,i konu açmıştım başımdan gecenlerle ilgili çok başarılı olamadım kendimi anlatmakta.. öncelikle ben 25 yaşındayım .. hayatım hep inişli çıkışlı geçti yani iç dünyamda kendimle sürekli sorunlar yaşadım kötü bi ergenlik geçirdim derken üniversiteye gitmek bana ii geldi iç dünyamı biraz toparlamıştım. okuldan mezun olduk.. işe başladım herşey tamda istediğim gibi gidiyor derken benden 1 yaş büyük ve benim gibi üniversite den yeni mezun olmuş canım oyun arkadaşım herşeyim abim kansere yakalandı, omurilik tümörü teşhisi konuldu 2,5 yıl tedavi oldu hastlalıkla mücadele ettik ama işler bizim hesapladıgımız gibi olmadı canımın parçası son 3 ayında cok acılar cekerek 18.03.2012 tarihinde vefat ettii. dünyam başıma yıkılmıştı kendimi yapayanlız hissettim ne annemin varlığı ne babamın varlığı içimdeki yanlızlık hissini geçirmiyordu. ben böyle dalından kopmuş yaprak gibi saga sola savrulurken biriyle tanıştım .. aslında 2 yıl önce tanışmıştık ama abimin tedavısı ve aile içimdeki yogunluktan iletişimimiz kopmuştu .. derken tekrar konuşmaya başladık tabi durumları ona anlattım bana bi yakın davrandın dı beni sürekli teselli etmeye sürekli yanımda olmaya çalıştı.. kısa sürede içimdeki boşlugu doldurmuştu ona karşı aşk yada sevgi hiçbişey hissetmiyordum konuşmak onunla dertleşmek bana ii geliyordu ve ben buna bağlanmıştım.. ama anlıyamamışım o adam benim bu boşlugumdan faydalanmak istemiş fark edememişim beni hayatımı zindan etmek için varmış.. tabi bende ona karşı anlamsız bi güven vardı sürekli bana ileriden bahsediyordu iş kuralım şunu yapalım ben daha öncede bu işi yaptım makinelerim var .. tekrar bi dükkan acıcam beraber çalışıcaz ,, çok mutlu olcaz flan falan falan.... bigün arkadaşlarıyla onun evinde toplandık alkol alan bi tipti normalde ben ne içerim nede içen insanlarla arkadaşlık ederim hayat görüşüme ters çünkü ama o gün bütün felsefelerimi unutmuş bişekilde hareket ediyorum bende alkol aldım sohbet muhabbet derken arkadaşları yavaş yavaş kalktılar .. biz evde yanlız kaldık biraz yakınlaşmak istedi alkolunde etkisiyle bir iki karşı çıktım ama benimle birlikte oldu kafam açılınca nasıl büyük bi sıkıntının içine girdiğimi daha ii anladım.. eve gidince saatlerce ağladım allahım ne yapıcam ben diye .. tabi sürekli beni arıyor evlenicez sakın üzülme ben hep senin yanındayım gibi bir sürü cümle kuruyor.. halbuki ben evlenmeyi düşünecek kadar tanımamıştım onu kafam karışıktı zaten şimdi işin içinden çıkılmaz bi hale girdi.. neyse ona inanmak istedim bi iki kere daha benimle birlikte oldu rızamla olmadı ama zorlada olmadı beni bırakır ortada kalırım gibi saçma bi ruh halindeydim .. daha önce bi erkekle öpüşmenin ötesine gitmemiş biri için yaşanılanlar cok agırdı her birliktelikten sonra yanlız kaldıgımda saatlerce ağlıyordum ama yine yaşıyordum baskıyla ,, zaman zamanda tehditle o noktaya getiriyordu beni... ben bu şekilde ilişki yaşamak istemiyorum madem benim yanımdasın evlenelim bende bu zordurumdan kurtulayım diyorum onun bana cevabı tamm bende istiyorum ama işimi yoluna koymadan ailemi ikna edemem ama istersen kendi aramızda resmi nikah yapalım işimizi yoluna koyunca aileleri tanıştıralım teklifinde bulunuyordu.. zaten gençkızlık rüyalarımı mahfetmiş bide böyle gizli saklı nikah yapmak bana yanlış geliyordu..hızlandır işi çabucak kur diyordum.. neyse tamm bana yardım et ikimiz kredi çekelim nede olsa hemen evlenicez beraber öderiz kredilerimizi dedi tamm dedim.. gittim 15 bin tl kredi çektim nasıl sorgusuz sualsiz eline onca parayı verdim inanın kızlar bilmiyorum .. neyse parayı ona başta vermek istemedim bagırdı cagırdı vazgeçtim dedim ailenle konuşucam beni böyle yarıyolda bırakamazsın dedi .. yeterki üzerime gelmesin bu durum duyulmasın diye o parayıda hiç bir belge ortada yokken eline verdim. neyse hala umudum var işler yoluna giricek diye aradan 15 gün geçti kendine motor aldı nasıl aldın dedim o parayımı kullandın falan kavga ettik işte borca aldım makine almaya gdince onuda satıcam falan filan demelere başladı .. motorla onun yaşadıgı yere gittik evinin önünde durdu neden eve geldik dedim seni özledim birlikte olmak istiyorum dedi.. o an kendimden igrendim ve bi baktım ki hayatım yoluna girsin derken hata üzerine hata yapmışım hayır dedim .. girmedim eve bi yerde oturduk .. benle birlikte olmazsan bu ilişkiyi yürütemem ben demelere başladı ... anladım ki her türlü esir olmuşum ben bu adama .. bende cok kezx bu hatayı yaptım ama bir daha asla senle olmam dedim .. bu şekilde aramız sogudu.. ne parayı verdi nede taksitleri ödedi.. şimdi borçları yavaş yavaş ödüyorum.. ama geçmişimde böyle kötü bi izim var .. gelecegimi düşünüyorum burda kızlık zarı dikimlerini okuyorum bunuda kendime yakıştıramıyorum ama yapmak ve geçmişi unutmak istiyorum.. rüyalarımdan hiç cıkmyor .. sürekli bana tecavüz ettiğini görüyorum rüyamda hayta devam edemiyorum .. yaşamaktan zevk almıyorum .. napıcam ben ne olur bi akıl verin .. benim derdimi kim anlar karşıma cıkıcak adama anlatsam bana ne kadar inanır bilemiyorum hayatım berbat oldu..... cok çaresizimmm
canım nasılsın kendini toparlayabildin mi ?:2:
daha iiyim canm , biraz toparladım kendimi ... ama bu şerefsizin açtıgı borçlar beni cok yıpratıyor , borçları yarıladım ama cokta yoruldum ödemekten
öncelikle sen bir bireysin eğer seni bir adam bir zar için aşağılayacaksa o adamı hayatından çıkar. kendine ucuz muameleside yapma. evleneceğin adam senden önce ilk defamı senle olucak acaba.
bende eski sevgilime 6000tl civarında kaptırdım. çok zorlandım mahkemeye verdim ama sonuç alamadım. senin yerinde olsam çocuğun ailesine gider herşeyi anlatırım seni dolandırdığını git anlat. elbet ailesi bunun karşılığında bişeyler yapıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?