hayattan tat alamıyorummmm ... sıkılmadan okurmusunuz

aynı şeyleri yaşamışız canım allah böylelerinin belasını versin pislikler...şu anki durumunu tahmin ediyorum sn ne yapmayı düşünüyorsun?

aynı şeyleri yaşamışız canım allah böylelerinin belasını versin pislikler...şu anki durumunu tahmin ediyorum sn ne yapmayı düşünüyorsun?

evlilik düşüncem su anda yok uzun bi sürede olacagını sanmıyorum.. ama ben içinde bulundugum duruma çare olurmu diye diktirmeyi planladım ama bi ömür bu sır taşınırmı bilmiyorum .. acık acık anlatırsam nelerle karşılaşırım onuda bilmiyorum .. arkadaşların destekleri için cok tşk ederim. saklarsam kendime olan saygımı tamamen yitiririm gibi geliyor bilmiyorum canm karmaşık herşeyy.

ya ben pek bilmiyorum canım ama ömür boyu vicdan azabı çekersin gibi geliyo hem kul hakkına girmez mi bu?bende senin gibiyim çok çaresizim canım allah yardımcımız olsun ne diyim...

oyle kul hakkına giriyor canım.. benım hayatımı calan üstüne bide dolandırıp 15 bin tl mi alan adamda kul hakkına girdi bilmiyorum ya . ahmetin faturasıda mehmete kesilmez ki

oyle kul hakkına giriyor canım.. benım hayatımı calan üstüne bide dolandırıp 15 bin tl mi alan adamda kul hakkına girdi bilmiyorum ya . ahmetin faturasıda mehmete kesilmez ki

herkes kendi günahını çeker canım bende aynı durumdayım bak bende senin gibi düşündüm ama sonra o günahın vebalini alamam dedim kendime o insanı kandırıyosun sonuçta...herkes kendi günahını çeker sen allaha havale et rabbim herşeyi bi yola koyar...ömür boyu mutsuz olursun vicdan azabı çekersin bence..

bence çok şaslıymışsın bu adamdan evlenmeden kurtulduğuna. tamam yapmışsın bi hata ama zararın neresinden dönersen kardır
diktirmeyi falan aklından çıkar ve hayatına yeni sayfa aç tövbe et ve allaha dua et bi daha böyle insanları karşına çıkarmasın
inşallah ilerde seni anlayabilecek bi insan çıkar karşına

inş bende kandırıp bi insanı evlilik hayatını sürdüremem. bu duruma benim gibi cahilligiyle , bi boşluk anında düşen tüm herkezin allah yardımcısı olsun .. hergün düşüncem planlarım değişiyor.. bu siteye gelmeden önce kendimi yanlız hissediyordum , bu kötülük bi benim başımda sanıyordum ama ne cok kişi varmış.. allah hepimizin yardımcısı olsun

yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Bakınız mübarek Ramazan ayındayız. tövbe edin, Allaha dua edin. Bizi bizden iyi bilen, anlayan ancak odur. Allah yardımcınız olsun.

amin canım ama tek değilsin herkesin durumu birbirinden farklı allah herkesin yardımcısı olsun ...

Canim abine allah rahmet eylesin,bende cok yakin bir zamanda babacigimi kaybettim,,bu aciyi cok iyi bilirim...sanada cok gecmis olsun..hayat iste insanin karsisina hep iyi insanlar cikarmiyor..sanada boyle se......siz biri catmis..neyse zararin neresinden donerse kardir..merak etme Allah verir onun cezasini,,budunyada olmazsa ahirette mutlaka cekecek cezasini..sana gelince hic birsey icin uzulme,,kizlik zarini diktirmek yada diktirmemekte sana kalmis bisey,,kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle davran...bundan sonra kimseyede kolay kolay guvenme...sansin acik olsun...mutluluklar

canım nasılsın kendini toparlayabildin mi ? :2:

Canım benim,kardeş acısının ne olduğunu çok iyi bilirim.Kelimelerle bile anlatılamaz.Bak beni iyi dinle,yazdıklarımı iyi oku.
Hayatta insanın başına herşey gelir.Ben bunu yapmama deriz yaparız.Ben bu değilim deriz,o değili oluruz.Başından böyle bir olay geçmiş.Bak sevdiğin insanla gelinliğinle teslim olmayı istemek güzel birşey.Ama olmamış,böyle bişrey yaşamışzın.Aman duyulmasın,aman şöyle kurtulayım böyle razı olayım diye diye yanlışın yanlış olmaktan çıkar suç olurçDüne kadar olanlar yanlıştı.Ama bugün sen bu adama inanıp,devam edersen suç olur.Senin ona diyebeileceğin,hakkımı Allah abırakıyorum,elbet çıkacak.Ahımı aldın deyip dönüp arkanı gitmek.Sen bir adamın seks kölesimisin.Şerefsiz gidip motor alıyor ben binmem bile o motora.Sen biniyorsun.Herşeye razı geliyorsun.Benimle birlikte olmazsan olmaz diyor.Bırak Allah aşkınaçBu adamla iyi ki evlenmemişsin.Herşey kızlık zarı değil bu hayatta.Bir yerden hayatını yoluna koymaya bak.Ona da ne pahasına olursa olsun yaptıklarını babama anlatacağım de.İnşallah karşına bi gün iyi bir insan çıkar.Dürüstçe yaşadıklarını anlatırsınçAma lütfen bu iğrençliğe bir son ver.

Canim yazdigim seyden dolayi özür diliyorum, eger dedigini seyi yapmayi kendine yakistirmiyorsan baska ülkeye tasin.hic kolay degil fkt yeni bir hayatin olucak sonrada orda belki avrupali birine asik olursun, evlenirsin onunla onlar icin farketmez, hem herseyi tüm acilarini arkanda birakirsin kendine yeni hayat kurarsin hem de bunu dert etmicek, kendini ondan dolayi suclu hissetmene gerek kalmicak vicdanin rahat yasabilecegin biriyle evlenirsin.ben olsam eger bu kadar kötü seyler yasasam sikilir bir yolunu bulup avrupaya kacar yada hayatimda olan diger seylerden memnunsam birakip gitmek bana cok zor geliyorsa memleketimde kalir asik olacagim bir insanla karsilastigim zaman "bak sana karsi dürüstüm"der acik birsekilde herseyi anlatirim, sirf ileride vicdanim rahat olsun diye yaparim.

Kardesim oncelikle gecmis olsun, Allah beterinden korusun

Zor sureclerden gecmis olabilirsin ama yine de zararin neresinden donersen kardir, iyi ki nikah yapmamissin o pislikle.

Borcu yavas yavas ode, giden 15 bin olsun, ne paralar oduyoruz bos yere, hepimizin omrunde var bu durumlar

Kizlik vs durumu sana bana. Beden senin karar senin. Kendini nasil daha iyi hissedeceksen oyle yap. Kimseyi ilgilendirmez bu durum

Bol tovbe et dua et, Allah affedici..

Rabbim tez zamanda karsina cok sevecegin ve seni cok seven bir hayat arkadasi cikarsin

allah yardımcın olsun canım.okurken içim sızladı.herşeyin bir yolu vardır.çaresiz hissetme kendini.sen ondan kurtulmaya bak ve konuşma onunla hiç.inş.herşey yoluna girer.bol bol dua et elbet seninde karşına iyi biri çıkar.ama gerçekten insan boşluk anında ailesinden başka kimseye sığınmasın insanlar çakal olmuş herkes kendi çıkarını düşünür olmuş.kimseye güvenmemek lazım,illa dertleşmek için kız arkadaşlarına,güvendiğin kişilere açılabilmek daha iyi.dünya bozuldu artık insanlara güven yok gerçekten.buarada başın saolsun.allah sabırlar versin canım

Son düzenleme:
daha iiyim canm , biraz toparladım kendimi ... ama bu şerefsizin açtıgı borçlar beni cok yıpratıyor , borçları yarıladım ama cokta yoruldum ödemekten

iNAN BANA ALLAH YARDIM EDECEK SANA ..ÇÜNKÜ O ADAM SENİN HAKKINA GİRMİŞ,GİRDİ..SABRIN SONU SELAMET OLUR İNŞALLAH SENİN İÇİN...KIYMETİNİ BİLEN SENİ SEN OLDUGUN İÇİN SEVEN BİRİ ÇIKAR İNŞALLAH RABBİM ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HURMETİNE..GERÇİ BENİM DE ÇOK İHTİYACIM VAR SEVİLMEYE

öncelikle sen bir bireysin eğer seni bir adam bir zar için aşağılayacaksa o adamı hayatından çıkar. kendine ucuz muameleside yapma. evleneceğin adam senden önce ilk defamı senle olucak acaba.
bende eski sevgilime 6000tl civarında kaptırdım. çok zorlandım mahkemeye verdim ama sonuç alamadım. senin yerinde olsam çocuğun ailesine gider herşeyi anlatırım seni dolandırdığını git anlat. elbet ailesi bunun karşılığında bişeyler yapıcaktır

olmaz canm , tutar aileme karşı beni karalar babam böyle bi durumu kaldıramaz, belki inanmaz buna ama yinede kahrolur.. zaten evlat acısı yaşamışlar bide buna üzülmesinler.. cok şükür allaha o günlerden bu yana epey toparlandım, güçlendim .. ama tabiki çok büyük hasarlar var ruhumda mesela bana ilgiyle yaklaşan biri oldugundan hemen kötü düşüncelere kapılıyorum, bana kötülüğü dokunacak sanıp evden dışarı çıkmak istemiyorum kendimi güvende hissedemiyorum.. ama zamanla bunlarıda aşıcam inş.. beni en cok ne üzdü biliyormusunuz gecen gün int denk geldi nişanlanmış şerf..zz bide resimler paylaşmış ailesi kızın ailesi mutlu mutlu gülümsüyorlar, yazmış resmin üstüne allahın izniyle istedik aldık.. sahtekar pisss....lllk

Canım arkadaşım demek geldi içimden. Aman ha sakın kendini üzme. Emin ol kızlıkla ilgili sorun yaşayan çok var tek değilsin. birşekilde hallediliyor. önemli olan senin kendine verdiğin değer. Allah'a havale et o beşpara etmez adamı.
yakın çevrenden kimseyee sakın ha söyleme. gün gelir sırrını paylaştığın insanla sorun yaşarsın oda bu sırrı sana karşı kullanır.önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak.
Kurtulduğuna şükret hiç kurtulamayanda var. numaranı filan değiş bi daha irtibat kuramasın senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…