Hayattan yoruldum yardım edermisiniz?

Nildora61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
9
1
1
35
İyi akşamlar bayanlar hçok sevdiğim biri var işyerinde 2 yıl boyunca bunu ona söyleyemedim hep içimde yaşadım. oda benden hoşlanıyor mesai arkadaşlarım falan hep farkında. Ben hiçbir zaman onu sevdiğimi belli etmedim fakat işyerinde sürekli dedikodu çıkmaya başladı ve ben bu durumdan çok üzüldüm sırf adımı çıkarmasınlar die başka biriyle nişanlanmaya karar verdim. Bugun o kişiye nişanlanacağımı söyledim ve gözleri doldu akşama kadar moreli bozuk gezdi ve benimle konuşmadı. Artık ne yapmam lazım yardım edermisiniz?

Neden başkasıyla nisanlaniyonuz ?
Dedikodu yüzünden mi ?
Yani ikinizde birbirinizden hoslaniyoken konusmak varken bu yol neden ?
Şimdi size ve nisanlanacaginz adama yazık degilmi?

İyi akşamlar bayanlar hçok sevdiğim biri var işyerinde 2 yıl boyunca bunu ona söyleyemedim hep içimde yaşadım. oda benden hoşlanıyor mesai arkadaşlarım falan hep farkında. Ben hiçbir zaman onu sevdiğimi belli etmedim fakat işyerinde sürekli dedikodu çıkmaya başladı ve ben bu durumdan çok üzüldüm sırf adımı çıkarmasınlar die başka biriyle nişanlanmaya karar verdim. Bugun o kişiye nişanlanacağımı söyledim ve gözleri doldu akşama kadar moreli bozuk gezdi ve benimle konuşmadı. Artık ne yapmam lazım yardım edermisiniz?
Ciddimisiniz siz?dedikodu cikarsa is yerindekiyle cikar,sizde onunla nisanlanirsiniz dedikodular biter,alemsiniz valla..
😯

Öyle tabi zaten kararını verip çocuğa demişsin.

😂🤣

Inşallah. 🤲

Bilmiyorum da bu nasil mantik? O zaman sevdigin evli heralde.Cok sacma cunku.Gider sevdigine soylersin ya da o sana soyler evlenirsiniz.

Nisanlina da yazik.

Sevdiğin kişiyle nişanlan öyleyse. Üçünüz de mutsuz olacaksınız böyle.

1- nisanlandigin adamın canıni yakmaya onun masumiyetini kullanmaya ne hakkın var
2- diğer adam madem seni seviyordu da neden acilmadi sen hoşlandın da neden adım atmadın
3- diğer adamın buyuk ihtimal duygularından haberi var belkide melül melül bakarak sana blöf yapıyor dört kendini egolarını tatmin etmek için
lütfen ya bi insanı sevmiyorsanız onunla oynamayın onu yara bandı gibi kullanmayın empati biraz

Back
X