- Konu Sahibi prensestubis
koca bir negatif,beynimden vurulmuşa döndüm..çok ağladım dün ama ne fayda olan oldu.bu kadar olumlu giderken niye böyle oldu anlamadım.. nurcan oğluna çok üzüldüm..başın sağolsun..o yattıkça allah bebeğine uzun ömürler versin(ne diyeceğimi bilemiyorum,çok acı bir durum..annemde kaybetmiş en büyük ablamı 7 yaşındaymış.o beni kendime getirdi bugün,daha büyük şeyler var hayatta üzülücek,bunu mu yaşamak isterdin diyor.çocuklarını kaybeden annenler benim gözümde bi mucize gibi..o kadar güçlüsünüz ki sizin aşamayacağınız hiç bir şey yok gibi,çünkü en zorunla yüzleşiyorsunuz..şimdi bir kere daha sevindim bebişine,,
bende kasım yada aralıkta 2.şansımı kullanıcam.hayatımın ortasına oturtmamaya karar verdim bu işi,çok odaklanmıştım,çok ümitlenmiştim..ama hayal kırıklığı işte..olsun atlatıcaz inşallah bunuda..ne söylesem boş sadece içim acıyor..(2 tane sigara içtim bugün bide hem de kahveyle:))annemde karşımda keyif yaptık o anlattı ben dinledim....)
işte bu canım bende ilk bebeğimi kaybettiğimde sanki dünya başıma yıkkıldı çok zor bir dönem geçiriyordum nedenben diyordum sürekli oğlumun mendillerini alıp eşim nöbette iken sabahlarakadar koklayıp alıyodum bebeğim öldü 2-3 hafta sonra felan bi kaza oldu evimizde eşimin kolu buzlu camdan içeri girdi bileğinde damar ve kolunda çok fazla yer kesildi resmen param parça oldu kolu heryerinden kan fışkırıyordu o anda tek aklıma gelen ya onuda kaybedersem oldu hemen hastaneye gittik ambulansla Allahıma şükür koluna bayağı bir dikiş atılmasına rağmen hiç bir sakatlığı kalmadan iyi oldu sonra anladımki isyan etmemek lazım neden dememek lazım onları bize emanet gönderende istediği zaman alacak olanda o bu çocuklar doğursakda aslında bizim değil bize emanet dilerim rabbim bu güzeel emanetten sanada verirde layığıyla bakar büyütür rabbinin huzuruna alnın açık gidersin bukadar istedim senden ama bak layığıyla büyüttüm dersin nese isyan etmmem gerektiğini böle acı bir şekilde öğrendikten sonra o yaz eşimle memlekete gittim eltimle konuşuyorduk onun bebeğide 4-5 yaşlarında ölmüş bana döndü ve şükret anıların yoktu bebeğinle dedi herşeyin daha kötüsü vardır dedi çocuğu olmayan anne üzülür hamile kalıp karnında kaybedeb ondan daha çok üzülür doğurup kaybeden dahada fazla doğurup 5-6 sene sonra kaybeden dahada fazla 19-20 yaşına getirip kaybedeb dahada fazla bu düzen böle gider sen hangisi olduğunu düşün ve bölece kendini senden daha kötü durumda olandan şanslı say ya onun yerinde olsaydım de ve şükret Allahına dedi ve oan onun 10 yıl geçmesine rağmen hala bunu atlatamadığını anladım gözlerinden ve inan gerçekten şükrettim şimdi sen düşün hangimiz olmak isterdin bence şuaan en güzel yerdesin tamam bukez tutmamış olabilirsin ama Allahım sana ve eşine kuvvet -sağlık versin rabbim sizede elbet zamanı geldiğinde inşallah bir emanet nasiop eder annen gerçekten doğru demiş onun yolunda git tevekkül herzaman hayır getirir sonunda dualarımda hep yer alacaksın inşallah sendende iyi haber alıcaz dediğim gibi sen sadece haayatı yaşa ve dua et elbet sesin duyulur biraz uzun yazdım ama