- Konu Sahibi prensestubis
canım önemli değil bende bugün hastanedeydim in cin top oynuyo tüp bebek bölümünde sordum artık çalışmıyo dedilerdoktor göndermeyi kabul etmemiş ilgili yersağol nurcan cvp verdiğin için,umut tüp bebeği aradık gatanın raporlarını kabul ediyormusunuz diye ediyoruz dedi ekimden beri,yani bizim tüp bebek bölümü kapandığından beri kabul ediyorlar bu durumda otarihe tekabül ediyor.eğitim ve araştırma hastanesdi aslında niye vermiyor ki rapor,en azından bu konuda yokuş yapmasalar ya...atama olmaması ayrı bir sıkıntı,rapor işide kötü olur eğer vermesse,şeytan diyor git parayla yaptır,boz elinde ne kadar altın varsa,düşünme rapor falan.şu an eşimin denetlemeleri yüzünden bir yere kıpırdayamıyoruz.rapor işini halletmemiz lazım ama ne mümkün yüzünü görmüyorum ki eşimin değil raporu halletmek..ekimden beri bekliyoorum,,çok acımasız meslekleri,anlamıyor kimse içindce buluınduğumuz durumu,önce iş..sen geber öl,derd,n olsun kimsenin umru değil..çok sinirim bozuluyor bu duruma..neyse kızlar sizlerden bilgisi olan varsa bu konuyu bi aydınlatsın,,:26:
kesinlikle katılıyorum kadın doğum ve gebe takip bölümü çok iç içe ve karmaşık bekleme salonu havasız. oraya bir düzen gerek fakat ben üst katta ki kadın doğum servisinden çok memnunum doğumhanesi güzel, temiz ve doğumda dr. oldukça kibarlar.
canım valla ben doğum yaptım daha narkozdan yei gözümü açmıştım yanımda ne annem ne eşim var hoca döndü bana Allahtan bi mucize olur sanma boşa dua da etme le bi mucize olmaz çocuğunun şöle şöle durumu ölecek dedi sanki börtü böcekten bahsediyo gibi ağlıyorum boşa ağlama diyo lanet olsun hepsine gebe bölümü benim yavrumu aldı elimden halada hata kabul etmiyolar