Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esınız boga we ıyımı anlasıosnzikizleri sevemedim bugüne kadar.eşim boğa oğlum yengeç.iyi anlaşıyoruz.yalnız yengeç biraz fazla mız mız. Aslanlar benim demekten başka bişey değil.oğlak kadınları soğuk ve burnu havada.terazi ve akreple iyi anlaşırım....
esınız boga we ıyımı anlasıosnz
ben bogayım ve akreplerden nefret etmısımdr hep![]()
yoo bogalrda kompleks yoktr genel ozellıklerı zaten guzel olmaları nıe kompleks yapalımher burcun erkek ve kadını farklı canım.benim de boğa kadınlarıyla anlaştığım pek söylenemez.boğa erkeğiyle zıtlar.çevremdeki bütün boğa kadınları sorunlu.sözüm meclisten dışarı ama gerçekten hepsinde bir kompleks var.büyüklenirler hep.haklısın eşim de öyle olsaydı anlaşamazdım....
yoo bogalrda kompleks yoktr genel ozellıklerı zaten guzel olmaları nıe kompleks yapalım
akrepler benı sewer ama ben sewmem akreplerde kıncı gelıyor bana.neyse sıze mutluluklar![]()
kesinlikle yay.....![]()
inatçı olan(oğlak), yanlış bildiğinde bile benim söylediğim doğru diye direten(yengeç), insanlarla dalga geçmeyi huy edinmiş kibirli(aslan), olur olmaz şeyleri olur olmaz zamanlarda söyleyiveren(yay), çıkarına göre davranan (ikizler),bir haksızlığa karşı kendisini savunmaktan kaçınan(balık,boğa) insanlar tanıdım.lakin hiçbir insan kusursuz olmadığı için her burçla anlaşabildim..biz sezgilerimizle insanlardaki kötü huyları çabucak görebiliyoruz..
önemli olan da bunu farkedip ona karşı gardını alabilmek zaten.
o kusurun zarar vermesine izin verilmediği sürece her insanla iyi anlaşılabilir bence...
her insanın olumsuz yönü olduğu gibi olumlu yönü de var bunlara odaklanmak gerekiyor
![]()