Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Haydi Akrepler Anlaşamadığımız Ya da Anlaşmak İstemediğimiz Burçları Yazalım...

aslan burcu erkekleriyle cok iyi anlasırım ama kadınlarıyla asla:53:
ikizler burcu insanlarını sevmem kanım ısınmaz..
eşim akrep müthiş bi uyum içindeyiz diyebilirim:21:
oğlak kadınlarındanda pek hoşlanmam bana cok yapmacık ve kasıntı gelirler..
boga burcu kadınlarını severim..

boğalarla başaklarla acayip anlaşırım
yengeç erkeği kadınından nefret ederim çok yapışkan oluyorlar bakın beni dinleyin tecrübe konuşuyor
balıklarla iyi anlaşırım onlar sevecen vicdanlı sakin oluyorlar
ikizler erkeğiyle asla anlaşamam aslaaaaaaaa çift karekterli arayıp sormaz ukaladır en zeki dünyada odur onun için kadınıylada anlaşamam kadınıda çok gevezedir kuyunuzu kazar arkanızdan amaaa çok seversem aşıksam ikizler erkeğine biraz alttan alırsam sevimli oluyolar:1:

Son düzenleme:
Aslan burçlarından nefret ederim!
Koç ve kova burcu benden uzak dursun
Yengeç burcundan arkama bile bakmadan kaçarım
Oğlak ve başaklar iyidir
Yay burcu sinsidir , iyi görünüp alttan alta size kötülük yapar

Ama ben balık burcundan birini hiç tanımadım

Son düzenleyen: Moderatör:
ikizleri sevemedim bugüne kadar.eşim boğa oğlum yengeç.iyi anlaşıyoruz.yalnız yengeç biraz fazla mız mız. aslanlar benim demekten başka bişey değil.oğlak kadınları soğuk ve burnu havada.terazi ve akreple iyi anlaşırım....

ikizleri sevemedim bugüne kadar.eşim boğa oğlum yengeç.iyi anlaşıyoruz.yalnız yengeç biraz fazla mız mız. Aslanlar benim demekten başka bişey değil.oğlak kadınları soğuk ve burnu havada.terazi ve akreple iyi anlaşırım....
esınız boga we ıyımı anlasıosnz
ben bogayım ve akreplerden nefret etmısımdr hep:1:

esınız boga we ıyımı anlasıosnz
ben bogayım ve akreplerden nefret etmısımdr hep:1:

her burcun erkek ve kadını farklı canım.benim de boğa kadınlarıyla anlaştığım pek söylenemez.boğa erkeğiyle zıtlar.çevremdeki bütün boğa kadınları sorunlu.sözüm meclisten dışarı ama gerçekten hepsinde bir kompleks var.büyüklenirler hep.haklısın eşim de öyle olsaydı anlaşamazdım....

her burcun erkek ve kadını farklı canım.benim de boğa kadınlarıyla anlaştığım pek söylenemez.boğa erkeğiyle zıtlar.çevremdeki bütün boğa kadınları sorunlu.sözüm meclisten dışarı ama gerçekten hepsinde bir kompleks var.büyüklenirler hep.haklısın eşim de öyle olsaydı anlaşamazdım....
yoo bogalrda kompleks yoktr genel ozellıklerı zaten guzel olmaları nıe kompleks yapalım
akrepler benı sewer ama ben sewmem akreplerde kıncı gelıyor bana.neyse sıze mutluluklar :16:

yoo bogalrda kompleks yoktr genel ozellıklerı zaten guzel olmaları nıe kompleks yapalım
akrepler benı sewer ama ben sewmem akreplerde kıncı gelıyor bana.neyse sıze mutluluklar :16:

siz ve sizin çevrenizdekiler öyle olmayabilir.ama gerçekten benim çevremde eski yengem, kuzenim, üniversite arkadaşım ve kardeşimin arkadaşlarının ortak özelliği sorunluydu ,ukalaydı ve hayal dünyasında yaşıyordu.kardeşimle bizim tanıdığımız boğa kadınlarının ortak yönünü bulmuştuk.ama beni severlerdi.bir sorun da yaşamadım hiçbiriyle. ama yine de söylüyorum benim karşıma çıkan boğa kadınları böyleydi hepsi öyle olmayabilir.size de mutluluklar...

inatçı olan(oğlak), yanlış bildiğinde bile benim söylediğim doğru diye direten(yengeç), insanlarla dalga geçmeyi huy edinmiş kibirli(aslan), olur olmaz şeyleri olur olmaz zamanlarda söyleyiveren(yay), çıkarına göre davranan (ikizler),bir haksızlığa karşı kendisini savunmaktan kaçınan(balık,boğa) insanlar tanıdım.:29: lakin hiçbir insan kusursuz olmadığı için her burçla anlaşabildim..biz sezgilerimizle insanlardaki kötü huyları çabucak görebiliyoruz..:1: önemli olan da bunu farkedip ona karşı gardını alabilmek zaten.:15: o kusurun zarar vermesine izin verilmediği sürece her insanla iyi anlaşılabilir bence...:46: her insanın olumsuz yönü olduğu gibi olumlu yönü de var bunlara odaklanmak gerekiyor:40:

Burcum akrep, yükselenim aslan. :) Asla anlaşamadığım burç ikizlerdir. Bugüne kadar hiç ikizler arkadaşım olmadı ilginçtir. :D

kovayla hiç anlaşamam sanıyordum ki öyle oldu geçen yıllarda ,büyük konuşmuşum demekki şimdi 4 yıllık en yakın arkadaşım kovaymış kızın doum gününü bilmeme rağmen her defasında sölemesine rağmen unuttum okadar iyi anlaşıyoruzki kova diye konduramadım demekki kıza canım kamkim benim:D

ne gariptirki balıklarla önce çok yakın arkadaş oluyoruz sonrada bişekilde bozuluyo üstelik kendi su grubumdan:S

Boğa ve aslan kızlarıyla bi türlü anlasamadım akrepteki liderlik bu diğer burctaki ile çatıştığından saırsam :1: en iyi arkaşımda boğa ve aslandı şuan bağlarımı kopardığım tek insanlarda onlar :44:

inatçı olan(oğlak), yanlış bildiğinde bile benim söylediğim doğru diye direten(yengeç), insanlarla dalga geçmeyi huy edinmiş kibirli(aslan), olur olmaz şeyleri olur olmaz zamanlarda söyleyiveren(yay), çıkarına göre davranan (ikizler),bir haksızlığa karşı kendisini savunmaktan kaçınan(balık,boğa) insanlar tanıdım.:29: lakin hiçbir insan kusursuz olmadığı için her burçla anlaşabildim..biz sezgilerimizle insanlardaki kötü huyları çabucak görebiliyoruz..:1: önemli olan da bunu farkedip ona karşı gardını alabilmek zaten.:15: o kusurun zarar vermesine izin verilmediği sürece her insanla iyi anlaşılabilir bence...:46: her insanın olumsuz yönü olduğu gibi olumlu yönü de var bunlara odaklanmak gerekiyor:40:

sana inanamıyorum hepsi doğru yaa hepsi yaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

Kesinlikle tek burç Aslan burcu insanla asla anlaşamıyorum.. çok çatışıyor düşünceler .

Back
X