haydi bakalım öncelikleriniz neler görelim??? :)))

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım :12:

aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun :1:

şimdi bir yanda evinizin musluğu açık kalmış

bir yanda bebeğiniz ağlıyor

diğer bir yanda kapı çalıyor

öte yandan telefonunuz çalıyor

ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)

haydi cevaplarınızı bekliyorum.açıklaması sonra:8:

once ben:3: :33:

once bebegim, yavrum herseyden once gelir
sonra kapi,gelen kapida bekletilmez
sonra telefon,telfonla konusurken musluga dogru yururm
sonra musluk
en sonda camasirlar

önce bebeğim,onu alırım hemen kucağıma
sonra kapıya koşarım
ardından telefona bakarım
musluğu kapatırım
ve en sonda çamaşırlar toplanır.

önce bebeğime bakarım
sonra kapıyı açarım
sonra musluğu kapatırım
sonra telefona cevap veririm
en son da çamaşırlarla ilgilenirim

bebeğimi alıp telefonu açarım
sonra kapıyı açarım
musluğu kapatır ve çamaşırları toplarım :)
cevabı merak ettim değişik bir şeye benziyor :)

bu sansimi deneyeyim:)

muslugu kapatirim

bebegimi kucagima alir

kapiya giderim acarim ( once kapiyi acarim cunku giderse bulamayabilirm)

sonra telefonu acarim( sonra tekrardan arama sansim oldugu icin sona kaldi bu secenek)

en sonda camasirlari toplarim ( makineye tepilecekler:) )

aslında hemen hemen aynı sıralamalar yazılmış :1:

bayan olmanın getirileri herhalde..

yorumlama için azıcık daha bekleyeceksiniz hanımlar :10:

daha da yazan yok sanırım :6: şimdi cevaplar !

bebek: aile demekmiş, aileyi ve yuvayı simgeliyormuş.

kapı: dostluğu simgeliyormuş

telefon: iş demekmiş

musluk: ekonomi ve para anlamına geliyormuş

çamaşır : seks demekmiş :3:

'' bizler bayan olarak önce bebek demişiz :46: yani önce aile. ve bakıyorum da hepimiz çamaşırı yani seksi en sona atmışız . eşime yaptım bebek ve çamaşır dedi. ayrıca bu sorunun sorulduğu konferansta çoğu erkek arkadaşlar önce çamaşır demişler.
ilginç gerçekten. yanılmıyorsam bu soru iş görüşmelerinde de soruluyormuş ''

bilmem :9:

bizler yaradılış olarak önce bebek diyoruz. bu testin sonucunda onu gördüm.ama bu testin sıralaması erkeklere göre değişiyor:8::8:

bilmem :9:

bizler yaradılış olarak önce bebek diyoruz. bu testin sonucunda onu gördüm.ama bu testin sıralaması erkeklere göre değişiyor:8::8:

canım eşime de yaptım şimdi.
o da benim gibi cevap verdi sayılır.
önce bebek dedi,sonra kapı,musluğu telefonu aynı anda yaparım dedi en sona da çamaşırı attı:1::1:

öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım :12:

aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun :1:

ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)

once kapıya bakarım sonra telefona sonra camasır hepsı bıtınce bebege bakarım o arada musluguda kaparım

bi şey değil canım.

beni de tıpatıp özetledi gerçekten. her sıralama bir şifre kendi içinde. sembolik seyler aslında. sonuçta hayatında neleri öncelediğini görmüş oluyorsun:15:

yorum ilgincmis, herseyi beklerdimde camasirin seks oldugunu hic beklemezdim
bekar kizlara ibret olsun
bakin kizzllar evlendiginizde her ne olursa olsun camasiri kapida birakmayin islanmasin haa:34:

önce musluğu kapatır
sonra bebeğimi kucağıma alır telefona bakarım
kapıyı açarım tanıdıksa içeri alır bebeği verdiğim gibi çamaşıra:)

yorumlar açıklaması ilginçmiş doğrusu ama hoşuma gitti bizi böyle bir teste tabi tuttuğun için teşekkür ederim:1:

Back
X