yorumlar açıklaması ilginçmiş doğrusu ama hoşuma gitti bizi böyle bir teste tabi tuttuğun için teşekkür ederim![]()
bişey değil tatlımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlar açıklaması ilginçmiş doğrusu ama hoşuma gitti bizi böyle bir teste tabi tuttuğun için teşekkür ederim![]()
öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım
aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun
şimdi bir yanda evinizin musluğu açık kalmış
bir yanda bebeğiniz ağlıyor
diğer bir yanda kapı çalıyor
öte yandan telefonunuz çalıyor
ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)
haydi cevaplarınızı bekliyorum.açıklaması sonra![]()
daha da yazan yok sanırımşimdi cevaplar !
bebek: aile demekmiş, aileyi ve yuvayı simgeliyormuş.
kapı: dostluğu simgeliyormuş
telefon: iş demekmiş
musluk: ekonomi ve para anlamına geliyormuş
çamaşır : seks demekmiş
'' bizler bayan olarak önce bebek demişizyani önce aile. ve bakıyorum da hepimiz çamaşırı yani seksi en sona atmışız . eşime yaptım bebek ve çamaşır dedi. ayrıca bu sorunun sorulduğu konferansta çoğu erkek arkadaşlar önce çamaşır demişler.
ilginç gerçekten. yanılmıyorsam bu soru iş görüşmelerinde de soruluyormuş ''
ilk dördü tahmin ettim zatende çamaşırla seksi cinselliği nasıl bağdaştırmışlar anlamadım
çok da güldüm![]()
erkek işte neyse ki ilkte çamaşıra koşmadıbilmem ki . bende çok güldüm çünkü eşim bebekten sonra ikinci sıraya çamaşırı koydu.
test işte.
öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım
aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun
şimdi bir yanda evinizin musluğu açık kalmış
bir yanda bebeğiniz ağlıyor
diğer bir yanda kapı çalıyor
öte yandan telefonunuz çalıyor
ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)
haydi cevaplarınızı bekliyorum.açıklaması sonra![]()