haydi bakalım öncelikleriniz neler görelim??? :)))

öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım :12:

aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun :1:

şimdi bir yanda evinizin musluğu açık kalmış

bir yanda bebeğiniz ağlıyor

diğer bir yanda kapı çalıyor

öte yandan telefonunuz çalıyor

ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)

haydi cevaplarınızı bekliyorum.açıklaması sonra:8:

şimdiiii önce bebği kucağıma alır, sonra musluğu kapatarak kapıya giderdim. kapıyı halledip çamaşırlaarı toplardım eee arayan bidaha arasın derdim heralde yada telefona bakıp çamaşırları da toplayabilirm , sonuncusu farketmez :52::52::52:
bu durumda:
1. bebek
2. musluk
3. kapı
4 ve 5. çamaşır/ telefon ya da telefon/çamaşır
olmuş oluyor.

daha da yazan yok sanırım :6: şimdi cevaplar !

bebek: aile demekmiş, aileyi ve yuvayı simgeliyormuş.

kapı: dostluğu simgeliyormuş

telefon: iş demekmiş

musluk: ekonomi ve para anlamına geliyormuş

çamaşır : seks demekmiş :3:

'' bizler bayan olarak önce bebek demişiz :46: yani önce aile. ve bakıyorum da hepimiz çamaşırı yani seksi en sona atmışız . eşime yaptım bebek ve çamaşır dedi. ayrıca bu sorunun sorulduğu konferansta çoğu erkek arkadaşlar önce çamaşır demişler.
ilginç gerçekten. yanılmıyorsam bu soru iş görüşmelerinde de soruluyormuş ''

ilk dördü tahmin ettim zatende çamaşırla seksi cinselliği nasıl bağdaştırmışlar anlamadım
çok da güldüm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

önce musluğu kapatırım sonra kapıyı açarım içeri gel derim hemen telefona bakarım sonra bebeğe bakarım sonra çamaşırları alırım

ben ilk musluğu kapatırım
sonra bebeğimi alırım
telefonu alıp kapıya koşarım
sonrada çamaşırları toplarım

aslında cevabımı sonuçları görmeden yaptım ama ben musluğu ilk sıraya koyarken ev ıslanırsa çocuğum da ıslanır mantığıyla düşünmüştüm :)
ama güzelmiş gerçektenn :34:

Bebeğimi sustururum
Musluğu kapatırım
Telefona bakarım
Kapıya bakarım
Çamaşırlarımı toplarım

öncelikle arkadaşlar bu test bizim üniversitenin kariyer günlerinde yapıldı. bana ilginç geldi. haydi size de uygulayalım :12:

aşağıdaki sorulara SIRASIYLA cevap vereceksiniz ve hiçbirini AYNI ANDA YAPAMAZSINIZ. mecbur sıralamanız gerek,haydi buyrun :1:

şimdi bir yanda evinizin musluğu açık kalmış

bir yanda bebeğiniz ağlıyor

diğer bir yanda kapı çalıyor

öte yandan telefonunuz çalıyor

ve son olarak balkondaki çamaşırlarınız yağmur bastırınca ıslanıyor. (bu işleri aynı anda yapamazsınız.hepsini sıraya koymak zorundasınız ve bu sıralama sizin önceliklerinizi belirliyor)

haydi cevaplarınızı bekliyorum.açıklaması sonra:8:

önce bebeğimi kucağıma alırım, sonra telefonu açıp kulağımla omzumun arasına sıkıştırırım, musluğu kapatıp kapıyı açarım. çamaşırları da en son toplarım. şimdi bakayım benim önceliklerim neymiş :)

hımm, aşağı yukarı doğru ama çamaşırla seksin ne gibi bi bağlantısı varmış bilemedim....:26:

bana çok ilginç geldi ama sıralamam tabiki kadınlara uygun olan eşimede yapıp onun cevaplarınıda yazacağım buraya
güzel bi konu olmuş teşekkürler

Önce musluk sonra çamaşırlar sonra bebeği kucağa alır kapıyı açarım en son da telefona bakarım

önce ;
musluğu kapatırım
bebeğime koşarım
kapıyı açarım
çamaşırları toplar
telefonuma bakarım
:)

Bebeğime bakarım
Telefona bakarım
Kapıyı açarım
Çamaşırları toplarım diye düsündum.:KK45:

Aile,iş,dostluk,seks mi..ilk 3 dogruda seks sonda kalmış...:KK53: