- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.401
YessssTecrübeli baaayan
Sen eline yakcan kuzu ben direk kına banyosu yaparım heraldeSen „hanileyim“ yazdigin an ben kina yakicam ellerime :)
Hepimiz yakıcaz ellerimşzeSen „hanileyim“ yazdigin an ben kina yakicam ellerime :)
Yakicam hatta esimede yakicamSen eline yakcan kuzu ben direk kına banyosu yaparım heraldeaaah ahhh
Hahahahahahhahah deli kahkaha attımSen eline yakcan kuzu ben direk kına banyosu yaparım heraldeaaah ahhh
Eveeeeet öyle yapalim... bu totem mu oluyor?Hepimiz yakıcaz ellerimşze
Oyyy kuzumun sanal teyzeleriYakicam hatta esimede yakicam
OlabilirEveeeeet öyle yapalim... bu totem mu oluyor?
Hasret var burda hasret :)))Hahahahahahhahah deli kahkaha attım
Varya artik kimseye hic birsey anlatmaz oldum ... buraya yazincs zaten rahatliyorum bosu bosuna düsman sevindirmiyorum hahahahaOyyy kuzumun sanal teyzeleri
Ögkkkk kusucamKulak memesidir oiyyykj
Ayy bende yakarım kız eksik kalmam sizden :)Eveeeeet öyle yapalim... bu totem mu oluyor?
Ohhj catlayanlar patlayanlar kıskananlar bir dursunVarya artik kimseye hic birsey anlatmaz oldum ... buraya yazincs zaten rahatliyorum bosu bosuna düsman sevindirmiyorum hahahaha
Ok o zaman anlasdik serra kinaya yaticak bizde ellerimize yakicazAyy bende yakarım kız eksik kalmam sizden :)
CNımmm yaaaaHasret var burda hasret :)))
Ayy bende öyle valla iyiki varsınız ❤❤Varya artik kimseye hic birsey anlatmaz oldum ... buraya yazincs zaten rahatliyorum bosu bosuna düsman sevindirmiyorum hahahaha
Biz bnxe bir adım sanallıktan cıktk gbiOyyy kuzumun sanal teyzeleri
Askimit ona buna ona buna kapak olsunnnnnnOhhj catlayanlar patlayanlar kıskananlar bir dursun
O tek hamile olsun da başka yerime de yakmaya raziyim benOk o zaman anlasdik serra kinaya yaticak bizde ellerimize yakicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?