- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.421
Sende iyiki varsin kuzumAyy bende öyle valla iyiki varsınız ❤❤
Gelene de geçene de dert olsunAskimit ona buna ona buna kapak olsunnnnnn
Kocis ne der bu durumaO tek hamile olsun da başka yerime de yakmaya raziyim ben
Aman durO tek hamile olsun da başka yerime de yakmaya raziyim ben
Yazık adamın beni gördüğü yok ki ağrılarımdanKocis ne der bu duruma
Dert olmazsa oh olsun!Gelene de geçene de dert olsun
Gülse ama resim görmek isterim yoksa inanmammmmmYazık adamın beni gördüğü yok ki ağrılarımdano yüzden sıkıntı olmaz olursa da totem yaptık askim kk da derim başlıcam senin kk na der o da olur biter
Başka yer derken ne anladın kız sen için fesat seninAman durhamiş hamiş
Olur ayagimi ceker yollarım yağmurummm sen iste yeterGülse ama resim görmek isterim yoksa inanmammmmm
A-a biz o zaman iki saattir baska bölgelerden bahsettik bacimmmmmOlur ayagimi ceker yollarım yağmurummm sen iste yeter
Boşuna demiyorum ben içiniz fesatA-a biz o zaman iki saattir baska bölgelerden bahsettik bacimmmmm
Kandirdin beniiiiiiBoşuna demiyorum ben içiniz fesatben g.tüme de yakarim demedim ki başka yerime dedim
Ilginç ilk defa duydum :) ama ne guzel kızKizlar ben bir sabah uyandim ve elimde kina gibi birsey vardi ... melekler yakmis diyorlar ... blyle seylere inanirmisiniz?Gece gece güzel konu bence
Allah mutluluğunu daim etsin canim, yuvandan huzurun eksik olmasin inşAllah
O merak ediyordur içten içe , sinir olmanda haklisino ne öyle siz aynisini yapsaniz ne derdi size kimbilir..
Hayirdir canim..??
Geliyorsun demekgözlerimiz de yollarda kalmisti.. hayirli yolculuklar olsun..
Sen nereyi kastettinBaşka yer derken ne anladın kız sen için fesat senin
Iyi senin için göbüşe yakar resim atarim napalim artık sen üzülmeKandirdin beniiiiiiask olsun
Kizlar ben bir sabah uyandim ve elimde kina gibi birsey vardi ... melekler yakmis diyorlar ... blyle seylere inanirmisiniz?Gece gece güzel konu bence
Nasılsın canım yolculuk nasıl geçti. Dinlen güzelce uykunu alÇok yorulmuşum kızlar
Uyku akıyor gözümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?