- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.721
Hahhaha tamam :))Kiz ortaligi kizistirmaaaaa surda gönül alcaz
Yok azıcjk saaptm kızdmBaştan solede en kız blof diyee
Tabiki kiyamican bu muhabbeti nerde bulcam bakım 7/24 muhabbet var burda gittiğin yerde bizim gibisini bulamazsın hiiii kızarım sana bide beni birakcan ;/ çok korktumYok azıcjk saaptm kızdm
Kıyamam ki kız ben öyle :)
Bir görsen yanaklarim kirmizi oldu kizma :)Yok azıcjk saaptm kızdm
Kıyamam ki kız ben öyle :)
Gidecek yerm yokki o blöfTabiki kiyamican bu muhabbeti nerde bulcam bakım 7/24 muhabbet var burda gittiğin yerde bizim gibisini bulamazsın hiiii kızarım sana bide beni birakcan ;/ çok korktum
Yürü be kzuuTabiki kiyamican bu muhabbeti nerde bulcam bakım 7/24 muhabbet var burda gittiğin yerde bizim gibisini bulamazsın hiiii kızarım sana bide beni birakcan ;/ çok korktum
Esim daginiktir. Bana kizdigi veya tartistigimiz zaman aldigi biseyi yerine koyar.. diger zamanlar arkasindan toplamam lazim. Ee benimde buna gücüm yetmiyor bazi zaman.. hamileligimi iple cekiyorumHey maşallah napiyosun kız siz benim eşimin arkadaşları eşleri gelince salon dağılıyor onlarda PS oynuyorlar felan ertesi gün temizledim mi bittiyo dağılan eve hep şaşırıyom heee neydiyonuz bacım
Hanımefendi kişiligimden çıkartıyor bni eşim
Kızmadm sevdiklerne kızmaz insanBir görsen yanaklarim kirmizi oldu kizma :)
:)))))) bayramda gorusemiycez heral bende yarin gider sabahdanGidecek yerm yokki o blöf
Bacaklarını kırarım senin hiiiGidecek yerm yokki o blöf
O beni vallaEsim daginiktir. Bana kizdigi veya tartistigimiz zaman aldigi biseyi yerine koyar.. diger zamanlar arkasindan toplamam lazim. Ee benimde buna gücüm yetmiyor bazi zaman.. hamileligimi iple cekiyorumcektircem ona ben o yapsin bakalim ev isini bidaha dagitacak mi
o mu seni, sen mi onu lizz
Kuzu sen hamissin geç arkamaYürü be kzuu
Bayramda tatildeyim inş bebişler:)))))) bayramda gorusemiycez heral bende yarin gider sabahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?