- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.761
Iyi sohnetler canım öpüyorum seni kuzumKuzularim misafirim geleni paket edince görüşürüz ozlicemm sizi :)
Oh mis gibi eve geliceksiniz. Bende aslinda koltuklari silmem lazim da nasil silecegimi bilmiyorum... ve hangi deterjanla silicem...Bende koltuk siliyorum halıları evi son kontrol edip temizlik yapıyorum kirliller yikaniyor valiz hazirliycam her yeri toplayip yarın yolculuk balim.
Haha testi adetim gecikmesinden 1 hafta sonra mi yapmam lazim? Dua edin kuzummGoooozzzzzuuuuunnn aydiiinnn kuzu hadi hayırlısı bakalım çift çizgiyi görünce haber veriyorsun
Desene topik bosaliyorKuzularim misafirim geleni paket edince görüşürüz ozlicemm sizi :)
Kuzum koltuklarin kurumasi cok sürer mi?Bende koltuk siliyorum halıları evi son kontrol edip temizlik yapıyorum kirliller yikaniyor valiz hazirliycam her yeri toplayip yarın yolculuk balim.
Canim ben pencere heryeri açtım sicak bulasik suyu koydum birde bir yerde gördün bende denedim makine deterjanu varya bulasik bir tablet aldim sicak dusa eritip bulsik deterjaniylada karistirip ilk bi bezlen yikayip sildim sonra aspirin varya leke cikartici onu sıkıp uzerinde detarjanli suylan sildim iyice renkleri açıldı tertemiz oldu ve kurudu seninde cabuk kurur okasar islak yapma sık bezi sil baya temiz oldu suyu bilerek dokmedim okadar deterjani halilari siliyorum sonra tekrar temiz suyla silcem mis oldu.Kuzum koltuklarin kurumasi cok sürer mi?
Koltuklarimin kumasi dokuma
Aynen bir yere giderken kesin yaparım birsey olur yolda falan heran evi gözden geciriyom kirli cop ne varsa genel is gibi yapaup cikiyom hep rahat oluyor oan birsey olir misafir gelir flaan rahat oluyor. IcimOh mis gibi eve geliceksiniz. Bende aslinda koltuklari silmem lazim da nasil silecegimi bilmiyorum... ve hangi deterjanla silicem...
Anladim tatlis :) bende silsemCanim ben pencere heryeri açtım sicak bulasik suyu koydum birde bir yerde gördün bende denedim makine deterjanu varya bulasik bir tablet aldim sicak dusa eritip bulsik deterjaniylada karistirip ilk bi bezlen yikayip sildim sonra aspirin varya leke cikartici onu sıkıp uzerinde detarjanli suylan sildim iyice renkleri açıldı tertemiz oldu ve kurudu seninde cabuk kurur okasar islak yapma sık bezi sil baya temiz oldu suyu bilerek dokmedim okadar deterjani halilari siliyorum sonra tekrar temiz suyla silcem mis oldu.
Haklisin kuzum. Bende tatile yada uzak bir yere giderken temizliimi yapip giderim. Gezmeye falan gidince de evin toplu olmasina dikkat ederimAynen bir yere giderken kesin yaparım birsey olur yolda falan heran evi gözden geciriyom kirli cop ne varsa genel is gibi yapaup cikiyom hep rahat oluyor oan birsey olir misafir gelir flaan rahat oluyor. Icim
Aynen ole yap acii sicak havada guzel olur gercekten ise yaradi iki kere uyguladim bole.Anladim tatlis :) bende silsem
Simdi hava kapali ve serin her an yagmur yagabilir. Havanin isinmasini bekliyim en iyisi.
O bulasik tabletlerini bende duydum her derda deva gibi bisey
İşte tamda istediğin buydu kullan bu fırsatıKizlar esim dogum kontrol hapini biraktigimi fark etmis
Sabah bana diyor benden habersiz neden biraktindedim sen dünden razisin bebise..
sen dikkat etmen lazim diyor bundan sonradedim delimisin sen daha tutup tutmadigini bilmiyoruz hele bi bekle
Aynen koy dönüşü kvler mutlaka iki dakka ugrarlar bir saat falan gitmeden cay iceriz bisiler evimi hep temiz görüp Süzer kendi temiz ama surekli yapmaz ben gelin gidince yeniledi yaomaya başladı beni kendinle bir tutuyor :))) tekim kimse yok benim is bitmez saga sola bakıp dağınık olmak ayri heryerin toz olmasi :)Haklisin kuzum. Bende tatile yada uzak bir yere giderken temizliimi yapip giderim. Gezmeye falan gidince de evin toplu olmasina dikkat ederim
Aynen kuzummmİşte tamda istediğin buydu kullan bu fırsatı
Bende özeniyorum evi hep temiz ve toplu olana. Nekadar üstüne düssem okadar dagiliyor gibi geliyor bana...Aynen koy dönüşü kvler mutlaka iki dakka ugrarlar bir saat falan gitmeden cay iceriz bisiler evimi hep temiz görüp Süzer kendi temiz ama surekli yapmaz ben gelin gidince yeniledi yaomaya başladı beni kendinle bir tutuyor :))) tekim kimse yok benim is bitmez saga sola bakıp dağınık olmak ayri heryerin toz olmasi :)
Bu demek oluyor ki bebeğinde gece uyumayacakCanım bende hiç geceleri uyuyamıyorum sabah ezana kadar ayaktayım sonrada 12ye kadar yatıyorum
Gercek öyle mi oluyorBu demek oluyor ki bebeğinde gece uyumayacak
Gercek öyle mi oluyorkorkum bi an iyikide uykuma düskünüm
Yok kuzum benimde illaki temizlerken dagiliyor aksama yemek ye adam geliyor bisoler yap giy çıkar yat kalk sag sol illaki oluyor. Herlesde kzuuAynen kuzummm
Bende özeniyorum evi hep temiz ve toplu olana. Nekadar üstüne düssem okadar dagiliyor gibi geliyor bana...
Amin canım benimde son zamanlar basladi:))))Canım her zaman tutmayabilir ama benim 3 çocuğum 1. ve 3. Oğlumda ben geceleri uyuyamazdım çocuklarda hiç uyumadılar 2 numarada erken yatar erken kalkardım O’da erken yatıp erken kalkan bi çocuktu.
Böyle söylerler bende tuttu.
Umarım bebişleriniz sizi üzmeyen yormayan sağlıklı akıllı mutlu bebişler olurlar
Vayyy süpersinKizlar esim dogum kontrol hapini biraktigimi fark etmis
Sabah bana diyor benden habersiz neden biraktindedim sen dünden razisin bebise..
sen dikkat etmen lazim diyor bundan sonradedim delimisin sen daha tutup tutmadigini bilmiyoruz hele bi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?