Kuzum koltuklarin kurumasi cok sürer mi?
Koltuklarimin kumasi dokuma
Canim ben pencere heryeri açtım sicak bulasik suyu koydum birde bir yerde gördün bende denedim makine deterjanu varya bulasik bir tablet aldim sicak dusa eritip bulsik deterjaniylada karistirip ilk bi bezlen yikayip sildim sonra aspirin varya leke cikartici onu sıkıp uzerinde detarjanli suylan sildim iyice renkleri açıldı tertemiz oldu ve kurudu seninde cabuk kurur okasar islak yapma sık bezi sil baya temiz oldu suyu bilerek dokmedim okadar deterjani halilari siliyorum sonra tekrar temiz suyla silcem mis oldu.

Oh mis gibi eve geliceksiniz. Bende aslinda koltuklari silmem lazim da nasil silecegimi bilmiyorum... ve hangi deterjanla silicem...
Aynen bir yere giderken kesin yaparım birsey olur yolda falan heran evi gözden geciriyom kirli cop ne varsa genel is gibi yapaup cikiyom hep rahat oluyor oan birsey olir misafir gelir flaan rahat oluyor. Icim

Anladim tatlis :) bende silsem
Simdi hava kapali ve serin her an yagmur yagabilir. Havanin isinmasini bekliyim en iyisi.
O bulasik tabletlerini bende duydum her derda deva gibi bisey

Aynen bir yere giderken kesin yaparım birsey olur yolda falan heran evi gözden geciriyom kirli cop ne varsa genel is gibi yapaup cikiyom hep rahat oluyor oan birsey olir misafir gelir flaan rahat oluyor. Icim
Haklisin kuzum. Bende tatile yada uzak bir yere giderken temizliimi yapip giderim. Gezmeye falan gidince de evin toplu olmasina dikkat ederim

Anladim tatlis :) bende silsem
Simdi hava kapali ve serin her an yagmur yagabilir. Havanin isinmasini bekliyim en iyisi.
O bulasik tabletlerini bende duydum her derda deva gibi bisey
Aynen ole yap acii sicak havada guzel olur gercekten ise yaradi iki kere uyguladim bole.

İşte tamda istediğin buydu kullan bu fırsatı

Haklisin kuzum. Bende tatile yada uzak bir yere giderken temizliimi yapip giderim. Gezmeye falan gidince de evin toplu olmasina dikkat ederim
Aynen koy dönüşü kvler mutlaka iki dakka ugrarlar bir saat falan gitmeden cay iceriz bisiler evimi hep temiz görüp Süzer kendi temiz ama surekli yapmaz ben gelin gidince yeniledi yaomaya başladı beni kendinle bir tutuyor :))) tekim kimse yok benim is bitmez saga sola bakıp dağınık olmak ayri heryerin toz olmasi :)

İşte tamda istediğin buydu kullan bu fırsatı
Aynen kuzummm

Bende özeniyorum evi hep temiz ve toplu olana. Nekadar üstüne düssem okadar dagiliyor gibi geliyor bana...

Gercek öyle mi oluyor korkum bi an iyikide uykuma düskünüm
Canım her zaman tutmayabilir ama benim 3 çocuğum 1. ve 3. Oğlumda ben geceleri uyuyamazdım çocuklarda hiç uyumadılar 2 numarada erken yatar erken kalkardım O’da erken yatıp erken kalkan bi çocuktu.
Böyle söylerler bende tuttu.
Umarım bebişleriniz sizi üzmeyen yormayan sağlıklı akıllı mutlu bebişler olurlar

Aynen kuzummm

Bende özeniyorum evi hep temiz ve toplu olana. Nekadar üstüne düssem okadar dagiliyor gibi geliyor bana...
Yok kuzum benimde illaki temizlerken dagiliyor aksama yemek ye adam geliyor bisoler yap giy çıkar yat kalk sag sol illaki oluyor. Herlesde kzuu

Amin canım benimde son zamanlar basladi:))))

Vayyy süpersin hadi hayırlısı bekliyoruz dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…