gozumden uyku akiyor ama forumu kapatmak istemiyorum sanki ben cikinca ardimdan acayip eglenceli konular dönecek herkes çok eglenecek de ben mahrum kalicam gibi
Hep öyle oluyor hazirlikli olmak lazim sabah bi bakmisin 50-60 sayfa konusmuslar insanin okuyasi da gelmiyor ozaman

Hahahaha Allah seni deli yaaaa

Kuzular büyük bi teneke kutu vardı onu kaldırmaya çalışırken tırnağıma geçti acile gittik tırnağımı çektiler
Of! Of! Kuzu ya! Naptin sen öyle cok gecmis olsun canim benim sözüstü birde hemen iyilesir insAllah dikkat et !!
İşler karışık kuzu kurban bayramı hep stresli geçer bnm için her bayram gerçi öyle
Bayramda barii stres yapma!
Yavas yavaş yap canim.. dikkat et kendine ....
İnşallah canım sizinle paylaşırım burda
Hadi inşAllah bekliyoruzz
Kızlar boynumda beze kitle gibi şeyler çıktı ya noluyo bana. Üç tane var 4. Çıkıyo sanırım ağrıyo kolum dizim falan morluklar var. Boynum ağrıyo soluma dönemiyorum. Hastaneler de malum bayram
Kuzum cok gecmis olsun yaa!! Öyle şeyler tersine olur hep ...İyi olursun inşAllah
Yaptım kuzu ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar oldu hiç böyle bi şey olmamıştı. Boynum nasıl ağrıyo. Bide beze beze ay Allah korusun kötü bi şey çıkarsa aklıma her şey geliyo
Ağzindan fırtınalar alsin.. öyle deme
Hayırlı geceler canlar
Hayirli geceler

Yarın 12.gunu ignemin test yapsam cikaarmi sizce yoksa iğne etkisini hala gösterirmi?
Sabirli ol canim, hayirlisi olsun hakkinda..

Aynen illa öp beni ross dedi
Allahtan şahidi m var
Kız kaldı bir gün yarından sonra fiyuuuu gidiyoruz tatile ins
Ooo ikinci kez tatil hadi bakalimmm oh ohh!!

Oeksuez tatildeler..
Serroş birkac gün yokum demişti..
Gulse malum hamiş..
Tatliannede yokum demisti..

İnş eşim izne ayrılabilir evde bırakasım gelmiyor
Seninde bahanen hazirmis kuzu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…