- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.501
Hep öyle oluyor hazirlikli olmak lazimgozumden uyku akiyor ama forumu kapatmak istemiyorum sanki ben cikinca ardimdan acayip eglenceli konular dönecek herkes çok eglenecek de ben mahrum kalicam gibi
Ne güzellAynen illa öp beni ross dedi
Allahtan şahidi m var
Kız kaldı bir gün yarından sonra fiyuuuu gidiyoruz tatile ins
İnş eşim izne ayrılabilir evde bırakasım gelmiyorNe güzellbakalim biz nezaman gidicez
Siz memelket neresi Almanya mı dogma büyüme ailen eşinin ailesi falan nereliNe güzellbakalim biz nezaman gidicez
herkes yatsa uyusa da ben yatsam rahatcaHep öyle oluyor hazirlikli olmak lazimsabah bi bakmisin 50-60 sayfa konusmuslar insanin okuyasi da gelmiyor ozaman
Hahahaha Allah seni deli yaaaaKizlar nurun ayagi böyle olunca benim bi deliligim aklima geldi
Annemlet kirada oturuyor. Bende nisanliydim ozamanlar.
Asagidaki komsunun misafiri vardi coluk cocuk ne varsa artik komple sülale. Bende erken yatarim ise gidicem diye. Yattim sesten uyuyamiyorum. Kadina yazdim cocuklar biraz sessiz olsun diye. Tamam dedi. 10 dakika ses cikmadi tam uykuya dalicam pat küt sesler gelmeye basladi yine. Sabrettim sabrettim olmadi.
Yataktan kalkmamla yere ziplamam bir oldu. Hani ben ses yaparsam anlarlar da sessiz olurlar biraz diye. Topugum bi sancilandi dedim gecer simdi. Kizlar gecmedi 1 hafta boyunca yürümekte zorluk cektim deli gibiasla unutmayacagim
Aman ben daha yeni geldim.. iyi geceler kuzu..
Hoş geldin canım iyi geceler nerelerdeydin özlettnAman ben daha yeni geldim.. iyi geceler kuzu..
Aman ben anca bitiriyorum işi gücü kiz uyudu bende bakayim dedim .. bende özledim valla aklimdasiniz haa!!Hoş geldin canım iyi geceler nerelerdeydin özlettn
Ah kıyamam ya yeni mi uyudu bıcırık :)Aman ben anca bitiriyorum işi gücü kiz uyudu bende bakayim dedim .. bende özledim valla aklimdasiniz haa!!
Aynen teyzesi..Ah kıyamam ya yeni mi uyudu bıcırık :)
Valla sende aklımızdasn hep !Aynen teyzesi..
Cani sagolsun teyzesi.. seninkiler uyudular mi?Valla sende aklımızdasn hep !
Yerim onu annesini yoruyor habire :)
Of! Of! Kuzu ya! Naptin sen öyle cok gecmis olsun canim benimKuzular büyük bi teneke kutu vardı onu kaldırmaya çalışırken tırnağıma geçtiacile gittik tırnağımı çektiler
Bayramda barii stres yapma!İşler karışık kuzu kurban bayramı hep stresli geçer bnm için her bayram gerçi öyle
Yavas yavaş yap canim.. dikkat et kendine ....Kizlaaar nasılsınız özlediniz mi bakim benikaç gündür temizlik yapıyorum bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim çok uğraştırdı beni bu işler. Bugün se çok sancim var sol taraftan kramp gibi göbeğime doğru vuruyor ama sağ tarafta hiç bisey yok. Artarsa akşama giderim artık acile
Hadi inşAllah bekliyoruzzİnşallah canım sizinle paylaşırım burda
Kuzum cok gecmis olsun yaa!! Öyle şeyler tersine olur hep ...İyi olursun inşAllahKızlar boynumda beze kitle gibi şeyler çıktı yanoluyo bana. Üç tane var 4. Çıkıyo sanırım ağrıyo kolum dizim falan morluklar var. Boynum ağrıyo soluma dönemiyorum. Hastaneler de malum bayram
Ağzindan fırtınalar alsin.. öyle demeYaptım kuzu ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar oldu hiç böyle bi şey olmamıştı. Boynum nasıl ağrıyo. Bide beze beze ay Allah korusun kötü bi şey çıkarsa aklıma her şey geliyo
Hayirli gecelerHayırlı geceler canlar
Sabirli ol canim, hayirlisi olsun hakkinda..Yarın 12.gunu ignemin test yapsam cikaarmi sizce yoksa iğne etkisini hala gösterirmi?
Ooo ikinci kez tatil hadi bakalimmm oh ohh!!Aynen illa öp beni ross dedi
Allahtan şahidi m var
Kız kaldı bir gün yarından sonra fiyuuuu gidiyoruz tatile ins
Oeksuez tatildeler..
Kizlar nurun ayagi böyle olunca benim bi deliligim aklima geldi
Annemlet kirada oturuyor. Bende nisanliydim ozamanlar.
Asagidaki komsunun misafiri vardi coluk cocuk ne varsa artik komple sülale. Bende erken yatarim ise gidicem diye. Yattim sesten uyuyamiyorum. Kadina yazdim cocuklar biraz sessiz olsun diye. Tamam dedi. 10 dakika ses cikmadi tam uykuya dalicam pat küt sesler gelmeye basladi yine. Sabrettim sabrettim olmadi.
Yataktan kalkmamla yere ziplamam bir oldu. Hani ben ses yaparsam anlarlar da sessiz olurlar biraz diye. Topugum bi sancilandi dedim gecer simdi. Kizlar gecmedi 1 hafta boyunca yürümekte zorluk cektim deli gibiasla unutmayacagim
Seninde bahanen hazirmis kuzu!!İnş eşim izne ayrılabilir evde bırakasım gelmiyor
Çok sağol canim..Canımsınnn benimm. Allahım sabır versin sana da
Minik ross annesini babaskni kaybetmis resepsiyonda sizi bekliyor lütfen kizinizi alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?