- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.541
Kendisi tatilde türkiyede... esim de calisiyor.. is bana düstüOhhhh ne güzelmiş öyle kendi niye gelmiyor
Anladım canım eeeree bide bunun temizliği var o da mı sana kaldı....kozzz bu arada test yaptın mıKendisi tatilde türkiyede... esim de calisiyor.. is bana düstü
He aynin bana kaldi temizlikAnladım canım eeeree bide bunun temizliği var o da mı sana kaldı....kozzz bu arada test yaptın mı
Neyse canım o zaman bugünleri değerlendirHe aynin bana kaldi temizlikgörümcelerin hepsi tatilde oldugu icin...
Kizz benim yukurtlamam dünmüsyanlis hesaplamisim gecenlerde
Icimden hamile degilmisim gibi geliyor bana...
Yok cnm gitmediler daha.. 2 saattir ugrasiyorlar. Mutfak dolaplarin yarisini indirdiler.. ee haliyle icindekiler de indi.. oofff bayram günü kv mutfagi temizligimi yapilir yaagitti mi tamirciler zeytintanem :)
ayy :SYok cnm gitmediler daha.. 2 saattir ugrasiyorlar. Mutfak dolaplarin yarisini indirdiler.. ee haliyle icindekiler de indi.. oofff bayram günü kv mutfagi temizligimi yapilir yaa
Canım ya hiç deme inşallah iyileşir o güne kadar. Çok sağ olOf! Of! Kuzu ya! Naptin sen öyle cok gecmis olsun canim benimsözüstü birde hemen iyilesir insAllah dikkat et !!
Bayramda barii stres yapma!
Yavas yavaş yap canim.. dikkat et kendine ....
Hadi inşAllah bekliyoruzz
Kuzum cok gecmis olsun yaa!! Öyle şeyler tersine olur hep ...İyi olursun inşAllah
Ağzindan fırtınalar alsin.. öyle deme
Hayirli geceler
Sabirli ol canim, hayirlisi olsun hakkinda..
Ooo ikinci kez tatil hadi bakalimmm oh ohh!!
Oeksuez tatildeler..
Serroş birkac gün yokum demişti..
Gulse malum hamiş..
Tatliannede yokum demisti..
Seninde bahanen hazirmis kuzu!!
Anamm kız Allah seniCanım denizden geldik çok yorgundum mesaja karşılık veremedim bi de çok fazla ağrım vardı nerdeyse hastaneye gidecektim aman dedim bayram var doğurmayayim
:))işler işler
bitmez işler
yapmak istemesem de
olmaz ki işler
ev işleriiii ev işlerii
sevmiyorum sizi ev işleriiii
bir rahat birakin beni
gicik ev işleriii
Valla uzanıyommmm yaaaaaaaa aynı ara ağrım oluyor ama idare ediyorum işteAnamm kız Allah seni
Nasıl oldun
Hamilelik takviminin yazısını okudunmu bu aralar halsiz ve ağrılar olabilirmişValla uzanıyommmm yaaaaaaaa aynı ara ağrım oluyor ama idare ediyorum işte
Yok canım okumadım zaten yoruldum bugünlerde denize filan gitmiştik ona bağlıyorum ağrıyıHamilelik takviminin yazısını okudunmu bu aralar halsiz ve ağrılar olabilirmiş
işler işler
bitmez işler
yapmak istemesem de
olmaz ki işler
ev işleriiii ev işlerii
sevmiyorum sizi ev işleriiii
bir rahat birakin beni
gicik ev işleriii
Amin canim..Seninde bayramin mübarek olsun kuzumBayraminiz mübarek olsun kizlar :) nice bayramlara hep beraber KK‘da insallahrabbim cocuk isteyene cocuk versin, sifa bekleyene sifa versin... evleriniz bereket ile dolsun tassin:) sizi cok seviyorum Iyiki varsin benim derdime derman olan arkadaslarim :)
Sana da hayirli bayramlar kuzumHayırlı bayramlar benim güzellerimmmmm ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?