- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.181
:)) napayım Kuzumm oturuyorum annemle iyiyim çok şükür :) sen nasılsın ne var ne yok :)Nasilsin kiz nur napiosun :) az kaldi sende elden gidion
Aminnn senden deAyyy kızlar valla sizde olmasanız varya. ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN
Ama kuzum bana ne zaman küstünKimdiniz pardon
Onu ben demistim kuzu. Sen arada bir giriyorsun ros da tatilde diyeAma kuzum bana ne zaman küstün
Hani rosla ben dahil değildim
DoğruuOnu ben demistim kuzu. Sen arada bir giriyorsun ros da tatilde diye
Ben sakasina söyledim kuzu o gün kimse yoktu ya canim sıkıldı biraz ondan yani..Kızlar ya ayağım
Doğruu
Ama Kuzular küsmeyin banaaa
Anladım canımmBen sakasina söyledim kuzu o gün kimse yoktu ya canim sıkıldı biraz ondan yani..
kuzum ayagina bisey diyemicem basima hic öyle bisey gelmedi ki
Topal gelin deriz sanaAnladım canımm
Of ya canım sıkıldıiyileşmezse napıcam ben
Herkes öyle diyo yaralı gelin topal gelinTopal gelin deriz sanaallahtan hyirlisi be kuzum. Vardir bununda bi hayiri
Seninde bayramın mübarek olsun canım. Allah kolaylık versin :)Geçmiş bayramınız mübarrk olsun canlar internetim yok bir şekilde bağlandım nasılsınız napıyonuz benim vakyim çok kısıtlı düğün hazırlıkları ile ve akraba düğünleriyle uğraşıyoz hepinizi çok öpüyom
Herkes öyle diyo yaralı gelin topal gelin
Öyle kuzum öyle ama inşallah iyileşir :)
bayramin mubarek olsun cnmGeçmiş bayramınız mübarrk olsun canlar internetim yok bir şekilde bağlandım nasılsınız napıyonuz benim vakyim çok kısıtlı düğün hazırlıkları ile ve akraba düğünleriyle uğraşıyoz hepinizi çok öpüyom
iyilesir insallah kuzum dualarim seninle
bayramin mubarek olsun cnm
Evren sana kır dizini evde otur serranla ilgilen diyo halla anlamadın mı !!!Herkes öyle diyo yaralı gelin topal gelin
Öyle kuzum öyle ama inşallah iyileşir :)
Evren sana kır dizini evde otur serranla ilgilen diyo halla anlamadın mı !!!
Sus kız küserim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?