- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.141
Cok sevindim tatlimKuzumm daha iyiyim çok şükür temizledim işte bugün. Kuruyo yavaş yavaş çok şükür. :) sen nasılsınn :)
Günaydin kuzzcummmGunaydiinnn canlarimmmm kus olduklarım hariç
Valla deayyy biz daha hic birbirimize girmedik cok sükür
İyi kuzummm bakalim dun baya yorgnfuk bugün iyiyizEvet canımm imdi çok şükür. Üzeri çatlamış gece kanamış :) temizledim az önce :)
Sen nasılsın nasıl gidiyo :)
Hadi yaaa o zaman burası yanacakBenimde iyi geciyor normal gün istebugün hava bayagi kapali. Artik burada sonbahar havadi gelicekmis
gunaydin tatlimmmGunaydiinnn canlarimmmm kus olduklarım hariç
Bende bundan cok korkuyorum cnm karisicaklar diye... bide esimin tarafi cok şiveli konusuyor cocugumun öyle konusmasini istemiyorumaman deli ediyor beni bende lafiminsoyluyorm kusup gidiyor
Mesela bayramda yanina gidiyoruz oğlu odadayken yanımıza geliyor o gidince gidiyor
Cok da TiN
Ama ben en çok çocuklar noktasında karışmasına snr oluyorm
Hadi yaaa o zaman burası yanacak
Çocugun seninle gitsin seninle gelsin bu mesafeyi cozdun mu herşey hallolurBende bundan cok korkuyorum cnm karisicaklar diye... bide esimin tarafi cok şiveli konusuyor cocugumun öyle konusmasini istemiyorumdüzgün tüekcesi olsun istiyorum bazen düsünüyorum ne yapabilirim diye.. daha cocuk yok ortada ama insan düsünüyor iste
ters etki yapabilir evet belkide pastirma sicaklari gelir oraya
Dogru diyorsun kuzum öyle yapicam. Insallah benek olunca basima üsüsmezlerÇocugun seninle gitsin seninle gelsin bu mesafeyi cozdun mu herşey hallolur
Mesela ben hayir diyorm sureklibisarar ediyor en sonunda biraz sert söyleyince susuyor ayni apartman da nasıl olur bilmem ama benmkilere beş sene bıyunca karışmamış kendim buyutmusum bu saatten snra da akristirtmam valla k.bakmasn kimse
Cözdün sen bu isiben cozdum Almanya Türkiye arası iklimi
Evet buralara oylensicaklat gelecekmis neyseki denizdeyiz
Güzeldi kuzum kız kıza lak lak işte sen naptın tatlım bensiz :)Günaydin kuzzcummm
Nasil gecti dün
Bizim de iki taraftan ilk çocuktu eşim en büyük bende ama inanir misin sanki torunları olmamış edasıyla davrandilar ilgi alaka sıfır hic umurlarnda değil bir tek annemle babam sahip çıktı eeee smdi ne hakki var karışmaya iki sene bıyunca da hic görmediler ne geldiler ne de gittiler eeee iletişimsiz ve soğuk olduğun surece sana çocuk mu gosteririmDogru diyorsun kuzum öyle yapicam. Insallah benek olunca basima üsüsmezlererkek cocugundan ilk torun olacak cünkü ee benim tarafinda ilk torunu yasadim valla kendime öyle bi baktircam ki bikacaklae benden derkisim
Cözdün sen bu isioh deniz de ne iyi giderdi simdi
Bazen sırf çocuklar için gidiyorum evde enerji atamiyirlar denizde atsnlar diye vallaDogru diyorsun kuzum öyle yapicam. Insallah benek olunca basima üsüsmezlererkek cocugundan ilk torun olacak cünkü ee benim tarafinda ilk torunu yasadim valla kendime öyle bi baktircam ki bikacaklae benden derkisim
Cözdün sen bu isioh deniz de ne iyi giderdi simdi
@zaytintanem napiyosun tatlım :)
Iyim güzelim oturuyorum gel kahve icelimGüzeldi kuzum kız kıza lak lak işte sen naptın tatlım bensiz :)
haklisin kuzum ben olsam bende göstermem. Ama esimin ailesi cok deger veriyor. Bak hepsi türkiyedeler dün görümcem diyor kiznsen yasadin valla herkes sana biseyler aldi. Yani bana bukadar deger veren cocuguma ne vermez bilemiyorumBizim de iki taraftan ilk çocuktu eşim en büyük bende ama inanir misin sanki torunları olmamış edasıyla davrandilar ilgi alaka sıfır hic umurlarnda değil bir tek annemle babam sahip çıktı eeee smdi ne hakki var karışmaya iki sene bıyunca da hic görmediler ne geldiler ne de gittiler eeee iletişimsiz ve soğuk olduğun surece sana çocuk mu gosteririm
İkincibcocugum doğduğunda güya bakmaya geldi ama kendine baktirmisti daha cokinsanlar cokbdegisik
Bazen sırf çocuklar için gidiyorum evde enerji atamiyirlar denizde atsnlar diye valla
Hayirli cumalar canimm
Çok sanslisin o zaman tatlım keyfini tadını çıkar bence gorumcen inş iyi niyetli soyoemistirIyim güzelim oturuyorum gel kahve icelim
Ölü gibi uyumusum gece. Esimin sabah ise gittigini bile duymamisim
haklisin kuzum ben olsam bende göstermem. Ama esimin ailesi cok deger veriyor. Bak hepsi türkiyedeler dün görümcem diyor kiznsen yasadin valla herkes sana biseyler aldi. Yani bana bukadar deger veren cocuguma ne vermez bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?