- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.821
Kiskanmicam şekilde konuşun uyuyamıyorum bak
Bencede kedi gbi mir larim hemen:)) hee güzel oluyor seni sevmek :)))
Bencede kedi gbi mir larim hemen
Selam balık kız
Ay dimi
Bu iyiymis kuzumGozbbebegm ol :)
Canim o seni düşünmüyor diye kiziyorsun sirf kendini düsünüyor o da .. sende iyi dayaniyorsun baskasi olsa hakkindan gelir..Bana gore herşey ortasında olmalı mesela sekiz beş çalışsa super ama hep evde olunca sknti eee şimdi de yok o da skntianlayamadım valla
İyiyim kuzum sen nasil oldun???Buyurun efenim buyurun. Nasılsınz :) :)
Ne yapayim ayni canim bu bayram iş bayrami malum ugrastik durduk ,
Kizla ugrasiyorum onu yatircam uyumadi cimcime..
Kuzum bunu birkez daha sormustun sanki 20 aylik olduk teyzesi..Oyy yerim ben onu
Maşallah kaç yaşında
Çok severim kız çocuklarını
Bir kızım olsa adı zeynep olsun
İyiyim canm valla sen nasılsın:)) napiyosun nasılsın canımm :) uyumadan sorim da :))
Aynen o da olmasa bizi kim güldürecekÇılgın gül
Neşe kaynağımız
Allah iyilik versin Kuzumm. Çok şükür canımm. Yürüyebilecek miyim diye denedim yok kız daha basamıyorum parmağımla. Ağrıyo şu an.Bu iyiymis kuzum
Canim o seni düşünmüyor diye kiziyorsun sirf kendini düsünüyor o da .. sende iyi dayaniyorsun baskasi olsa hakkindan gelir..
Mesela benim bir arkadaş eşi vardiyali diye işinden cikartmisti adami kadin istemiyordu vardiyalı işi...
İyiyim kuzum sen nasil oldun???
:) :) teze nişanlı güzel oldu :)) iyiyim bende canımm çok şükür :))İyiyim canm valla sen nasılsınteze nişanlı
İnşAllah canim inşAllah hep aklimdasiniz vallahi sen , serroş ..Oyy yerim ben onu
Maşallah kaç yaşında
Çok severim kız çocuklarını
Bir kızım olsa adı zeynep olsun
Bende istemiyorum ama napim evden kovuyorum bu sefer de kiriyorm diye üzülüyorum snra 11 e kadar gelmiyor merak ediyorum çok çelişkili kuzum yaaa en basta düzen olmuyor ona snr oluyorm yoksa evde azıcık yardım etse içim acimayacak ee Yee iç yat ben köle miyim madem evdesn bos durmanın anlamı var miBu iyiymis kuzum
Canim o seni düşünmüyor diye kiziyorsun sirf kendini düsünüyor o da .. sende iyi dayaniyorsun baskasi olsa hakkindan gelir..
Mesela benim bir arkadaş eşi vardiyali diye işinden cikartmisti adami kadin istemiyordu vardiyalı işi...
İyiyim kuzum sen nasil oldun???
Seninde benden kalır yanın yok balık kızÇılgın gül
Neşe kaynağımız
:) :) teze nişanlı güzel oldu :)) iyiyim bende canımm çok şükür :))
Ancak kuzum biraz daha zamani var demek ki , bu bayramda gezememişsindir taze gelin adayiAllah iyilik versin Kuzumm. Çok şükür canımm. Yürüyebilecek miyim diye denedim yok kız daha basamıyorum parmağımla. Ağrıyo şu an.
Allah yardımcın olsun kuzummBende istemiyorum ama napim evden kovuyorum bu sefer de kiriyorm diye üzülüyorum snra 11 e kadar gelmiyor merak ediyorum çok çelişkili kuzum yaaa en basta düzen olmuyor ona snr oluyorm yoksa evde azıcık yardım etse içim acimayacak ee Yee iç yat ben köle miyim madem evdesn bos durmanın anlamı var mi
uyuycan heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?