- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.841
Amin yaaaa amin vallaAllah yardımcın olsun kuzumm
Uyuda büyü hadii iyi geceler rüyanda yavuklunu görKuzular ya çok uykum geldi. Uyuyorum bende. Allah rahatlık versin Hepinize. Öpüyorum kocaman sizi :))
İçime doğdu serradan bulaştıNerden bildin kız :)))
:) :) hiçbir yere gitmedim canım valla aynen. Öyle geçti birsürü hazırlık beni bekliyo :))Ancak kuzum biraz daha zamani var demek ki , bu bayramda gezememişsindir taze gelin adayi
Bizi görsün biznle daha çok konuşuyorUyuda büyü hadii iyi geceler rüyanda yavuklunu gör
:) :) Ayy yerim seni :) :) inşallah :) :) ımmmmmmah iyi geceler kuzularım :)Uyuda büyü hadii iyi geceler rüyanda yavuklunu gör
Ooo sen daha dur yolun yarısındasın bakalim neler olacak bunlar tatli heyecanlar..:) :) hiçbir yere gitmedim canım valla aynen. Öyle geçti birsürü hazırlık beni bekliyo :))
Ee bizi de unutmasin tabii..Bizi görsün biznle daha çok konuşuyor
Aynen hele bi buyu evlenOoo sen daha dur yolun yarısındasın bakalim neler olacak bunlar tatli heyecanlar..
Seni sevmeyen ölsün kuzumSev beni güzel sevilirim
Canim sende haklisin yanii evdeysen yardim et değilmi!! Hem vakit geçer hemde sevaba girersin fena mi gelde bunu anlat iste.. işine gelmiyor çünkü..Bende istemiyorum ama napim evden kovuyorum bu sefer de kiriyorm diye üzülüyorum snra 11 e kadar gelmiyor merak ediyorum çok çelişkili kuzum yaaa en basta düzen olmuyor ona snr oluyorm yoksa evde azıcık yardım etse içim acimayacak ee Yee iç yat ben köle miyim madem evdesn bos durmanın anlamı var mi
Sende mi nick değistirenler kervanina katilacan yoksa???Seninde benden kalır yanın yok balık kız
Akşamki nicklerini unutmadm
Aynen canim.. bir anda kuzularin sessizligi olduHerkes uyudu bu aksam seninle kaldık
Sende uyursun şimdi
Allah razı olsun canım benimİnşAllah canim inşAllah hep aklimdasiniz vallahi sen , serroş ..
Hafızam git gide daha da kötü oluyorKuzum bunu birkez daha sormustun sanki 20 aylik olduk teyzesi..
Öyle ☺Aynen o da olmasa bizi kim güldürecek
Seninde benden kalır yanın yok balık kız
Akşamki nicklerini unutmadm
Yok canim ne kusuru bende de öyle oluyor bazenAllah razı olsun canım benim
Hafızam git gide daha da kötü oluyor
Kansızlık arttırıyor
Narkoz da etken sanırım
Kusuruma bakmayın
Allah bağışlasın
Ömrü güzel olsun
Öyle ☺
Sağol abuzettin kıllı bacak
Yok canim ne kusuru bende de öyle oluyor bazen
Amin kuzum ..
Bana diyordun uyursun diye kendin uyudun galiba kuzuHerkes uyudu bu aksam seninle kaldık
Sende uyursun şimdi
İyi geceler esesimSağol canım benim
İyi geceler öpim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?