- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.881
Hosbuldummm isigimmmmHoşgeldin datlu hatun
Himmm
Şimdi iki saat gönül alırızHimmmo zaman sana nurummmm diyiyim
Evet evet duynasn oylebbisey demedm ben
Ahhahahahahah haklisin ama şimdi boyle deduj diye de küser Of nur ofŞimdi iki saat gönül alırız
Ben biliyom senin neyin olduğumu
Sağolasin canim...Amin hep birlikte Kk ile birlikte inşAllah..Kizzzzz doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara sevdiklernle
Günaydin kuzumBu arada herkese gunaydiiiiinnnn
Çok sağol canim, amin amin inşAllah hep beraber mutlu olalim..Oyyy. Inşallah bir ömür mutlu olursun canımm. Allahım sevdiklerinle birlikte uzun hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin :) doğum günün kutlu olsun
Kuzum iyki dogdunnnn nice senelere beraberKizçeler bugün mutluyum çünkü doğum günüm
Fenerisin kuzucummŞimdi iki saat gönül alırız
Ben biliyom senin neyin olduğumu
Duymadım duymadımAhhahahahahah haklisin ama şimdi boyle deduj diye de küser Of nur of
Ahhhhh canım sorma o kaburga ağrılarını ölüyorum resmen ama 10 gün kaldı ondan sonra başlasın uykusuz geceler senin meyin olacak isim belli miKmsl Hnd Geç döllenme olunca öyle olabiliyor canım. Napıyorsun bacım ağrılar ne durumda benim kaburga kemiklerim etime saplanmış gibi acıyor. Zaman da geçmiyor daha 1 ay çekicem bu ağrıyı
Alırız göynünüüü sıkma canınıAhhahahahahah haklisin ama şimdi boyle deduj diye de küser Of nur of
Dirim dirim dirim dirim dirim dirim diriiiiiiiimmmmm daririmArka fondan casus müziği ve ben
Gönül almak bizim işimizAlırız göynünüüü sıkma canını
Bak duymadım diyorummmAlırız göynünüüü sıkma canını
Ne zaman geldin gızCadılar duydum duydum
Dirim dirim dirim dirim dirim dirim diriiiiiiiimmmmm daririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?