- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.201
Kötü bişey sakın düşünme minik rabbim evladını sana bağışlasın inşallahKızlar iyi akşam lar kusura bakmayın geç geldim cumartesi akşamı rahatsızlandım. Pazar günü hastaneye gittim acile çok afedersiniz et parçası gördüm beyaz korkudan öldüm dirildim gittim doktor kalp atışını dinlettirdi ama ne kadar mutlu oldum yalnız doktor dedi sağ çocuğun varmı diye heran herşey olabilir stresten kötü olan ne varsa uzak dur dikkat et
Çok geçmiş olsun canimmmm dikkat et kendine yaaa uzup durmaKızlar iyi akşam lar kusura bakmayın geç geldim cumartesi akşamı rahatsızlandım. Pazar günü hastaneye gittim acile çok afedersiniz et parçası gördüm beyaz korkudan öldüm dirildim gittim doktor kalp atışını dinlettirdi ama ne kadar mutlu oldum yalnız doktor dedi sağ çocuğun varmı diye heran herşey olabilir stresten kötü olan ne varsa uzak dur dikkat et
Oyyy ben seni yeyremGel sana enginar dolması yapıim
Hoşgeldin :) bizde çok seviyoruz bu başlığıBaşlıgı cok begendm ve geldmm cunku canm.cok skliooo benide alin araniza
Yiiii beni ama bı tek beniiOyyy ben seni yeyrem
Evet bazen arkadaştan da öte oluyoruz hoşgeldin aramıza :)Hosbuldmmmmmm ne guzel ya tek olunca daraliyor insan arkadas gibi dost gibi olmussnuz :)
Hosbuldmmm umarm bnde onlardan biri olurumEvet bazen arkadaştan da öte oluyoruz hoşgeldin aramıza :)
Olursun neden olmayasın ki ee tanisalim mi kimsin nesin bakımHosbuldmmm umarm bnde onlardan biri olurum
Benm ismim sahra 26 yasindaym evliyim 1 yillik ev hanimiyim suanlk oyle iste :)Olursun neden olmayasın ki ee tanisalim mi kimsin nesin bakım
Oyy maşallah :) Allah kavuştursun tavrına bende Serra :)Benm ismim sahra 26 yasindaym evliyim 1 yillik ev hanimiyim suanlk oyle iste :)
Allah kavustrsn derkenn anlamadm :)Oyy maşallah :) Allah kavuştursun tavrına bende Serra :)
Daha küçüksün canımYok asilama denemedim 23 yaş
Ne oldu kuzum hayırdır ins
İmmmmm enginar portakallı kereviz brokoli karnabahar bamya semiz otu yemegiii eşimin vazgeçilmezi ver önüne yesin :))
İns.Daha küçüksün canım
Olur inşallah
İns.cnmÜzülme canim birdahakine inşAllah. ..
Çok geçmiş olsun canimmmm dikkat et kendine yaaa uzup durma
Kötü bişey sakın düşünme minik rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
Canım sen nasılsın durumlar nasılDaha küçüksün canım
Olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?