- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.161
Ben 1,5 senedir evliyim. Ilk defa bu ay denedik iste.. bu ayin basinda biraktim hapiKaç yıllık evlisin cnmm ben ilk senemde istemedim ama korunmadikta sonra bir sene sonra doktora gittim de doktor bana çok kızdı neden bu kadar geç kaldın yumurtalıklar tembel dedi yinede sen bilirsin cnm git bence erteleme herşey zamaninda güzel...
Aboww vejeteryan mikimsede görmedim erkek olarak et yemeyeni
Iyi bak yine degisiyor yavas yavas
Sende deniyorsun dimi tatlim?
Iyimis. Benim tercihimde sebze ama arada bi et yerim macbur vitamin lazim :))Burda çok var valla
hiç hayatında et yememiş insanlar tanıyorum
Akdeniz sebze ağırlıklı beslenir zateama ben herşeyi yerim
☺
Bende iki sene olacak bu Ocak ayindaBen 1,5 senedir evliyim. Ilk defa bu ay denedik iste.. bu ayin basinda biraktim hapi
Iyimis. Benim tercihimde sebze ama arada bi et yerim macbur vitamin lazim :))
Öyle deme findigim. Herseyin bir sebebi var. Zamani gelmemis demek daha. Insallah en kisa zamanda müjdeli haber alirsin kuzum3 tüp bebek düştü benim
Bu yıl bana yaramadı
Emeklerim ziyan oldu benim
Daha burdayiz bakalım giderim elbetHaaaaakizzz eve dönmeden girebilirsin insallah. Ayaklarini sok bari
Öyle deme findigim. Herseyin bir sebebi var. Zamani gelmemis demek daha. Insallah en kisa zamanda müjdeli haber alirsin kuzum
Benim bi arkadasim 6 yildir evli. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorlar. Sorun esindeymis.. simdi tedavi görüyor. Allahtan hayirlisi hepimiz icin.İnşallah canım
8 yıl oluyor evleneli
Nerede oturuyorsun cnmİnşallah canım
8 yıl oluyor evleneli
Evet canım imtihanBenim bi arkadasim 6 yildir evli. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorlar. Sorun esindeymis.. simdi tedavi görüyor. Allahtan hayirlisi hepimiz icin.
Nerede oturuyorsun cnm
Topigin maskotu geldi hanimmmmmÇılgın bizi eğlendir
Antalya canım
Ankara Gazi hastanesi nde çok iyi bir erkek doktor varmış ismi aklımda değil adam okadr profesyonel mis dün banada bir arkadaş demişti oraya gidin deneyin diye bakalım hayırlısıK.maras
Bugün hiç keyfim yıkTopigin maskotu geldi hanimmmmm
Abe getir bakayım falina
Eskiden gelmiştim ve 1 ay yaşamıştımK.maras
Ankara Gazi hastanesi nde çok iyi bir erkek doktor varmış ismi aklımda değil adam okadr profesyonel mis dün banada bir arkadaş demişti oraya gidin deneyin diye bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?