- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.281
Ne istiyordun kız valla kafam kazan hatirlayamam şuan catlatmaBen bebekten sonra en çok ne istiyoduuumm
Söyle ozaman hadiiiKuzum soylemezmiyim hiç fındığım benim heycandan kimi yazicami sasirdimmm :))
Arabaya ikna olduuuuuu okuzummmNe istiyordun kız valla kafam kazan hatirlayamam şuan catlatma
Arabaya ikna olduuuuuu okuzummm
Ay aklıma geldi haaaArabaya ikna olduuuuuu okuzummm
İnşallah kuzu dün tartıştıktan sonra çok düşündüm dedi evde kalıp kalıp kuruyon kendi kendine dediii inşallah kuzum yaaaAaaa gözün aydin kuzummm simdiden allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.
Kuzummm bebis de gelir bak demedi deme
Saol gulooom benimm valla en sonunda ya :))Ay aklıma geldi haaaaraba mi acaba dedm ama emn olamadm ayy gözün aydın btanemmmmmmmmmm mcxxx
Cok sevindim senin adina bebegimmİnşallah kuzu dün tartıştıktan sonra çok düşündüm dedi evde kalıp kalıp kuruyon kendi kendine dediii inşallah kuzum yaaa
Saol kuzuuum beniiimmCok sevindim senin adina bebegimm
İyiyim btenm sen nasılsın nabiyosunByNkoaLa napiyon kuzucummm
Gaca gaca gel yanimaaaaa artik ohh misss valla kazasiz belasiz surersn ins canmmmSaol gulooom benimm valla en sonunda ya :))
Napiyim tv basinda kk elimdeİyiyim btenm sen nasılsın nabiyosun
İnşallah kuzum kazadan sonra daha temkinli olucam artıkGaca gaca gel yanimaaaaa artik ohh misss valla kazasiz belasiz surersn ins canmmm
Gaca gaca gel yanimaaaaa artik ohh misss valla kazasiz belasiz surersn ins canmmm
Gel kuzum gelİnşallah kuzum kazadan sonra daha temkinli olucam artıkgelmem mi ben gulomun yanına
Hahahahahha aynen yaaa :)EternaaLLove 'i zor buluruz kk da arabasiyla gezer bizi unutur
N Nnuurrr da kocayi buldukaldik bas basa
Ohhh gel keyfm gelNapiyim tv basinda kk elimdeseker cikolata yiyorum
Aşk olsun ben unuturmuyum siziiEternaaLLove 'i zor buluruz kk da arabasiyla gezer bizi unutur
N Nnuurrr da kocayi buldukaldik bas basa
Aşkolsun Gülom yaaa ben daimiyim burda siz birakiyonuz hep beniiHahahahahha aynen yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?