- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.301
Zamani degerlendiriyorum kuzum. Bütün gün temizlik yaptimOhhh gel keyfm gel
Unutmazsi dimiAşk olsun ben unuturmuyum sizii
Ben seni nasıl bırakırım acabaAşkolsun Gülom yaaa ben daimiyim burda siz birakiyonuz hep benii
gecmis olsun lokumumKızlar dua edin oğlumun ateşi çıktı şimdi sürüp almaya gidicem sabaha kadar geçer inş
Oyy kuzumm etmezmiyim ona teyzesi hiç kıyamam ben onaKızlar dua edin oğlumun ateşi çıktı şimdi sürüp almaya gidicem sabaha kadar geçer inş
Haklisin kuzumAşkolsun Gülom yaaa ben daimiyim burda siz birakiyonuz hep benii
Biz hiccc birakmicaksin ki geyik cetesiyiz yanii :))Ben seni nasıl bırakırım acaba
Haklisin kuzumbizden baska kimse yok
Gec
gecmis olsun lokumuminsallah gecer sabaha kadar. Günes mi carpti acaba?
Güneşte cikarmam ki kuxum serinlikte uyuyorlar oradan oldu sanırım sabah da sağlık ocağına götürürm artık su gece geçsin deOyy kuzumm etmezmiyim ona teyzesi hiç kıyamam ben ona
Ateşe ne iyi gelir hiç bilmiyorum ki kuzum keşke yardım edebilsem yaGüneşte cikarmam ki kuxum serinlikte uyuyorlar oradan oldu sanırım sabah da sağlık ocağına götürürm artık su gece geçsin de
Su koyarm başına artık aliskiniz kuzum biz her ay ateslenirdik önceden bu rekor haliAteşe ne iyi gelir hiç bilmiyorum ki kuzum keşke yardım edebilsem yaara ara haber ver aklım bidikta
Ya şu hastalıklar çocuklardan uzak dursa nolur ki yaSu koyarm başına artık aliskiniz kuzum biz her ay ateslenirdik önceden bu rekor hali
İnş kuzum yasa gecerYa şu hastalıklar çocuklardan uzak dursa nolur ki ya
Gurbet ellerdeyimm kuzum
Gitmeyi düsünüyormusn daha
Osgeldin beyaaBen gelmisem bayanlar
Ojbuldum beyaOsgeldin beyaa
Napim az gezdm geldm ayaklarm AĞRIDI tam oturacktm eczaneye gidicem şimdiNaparsın kısçe
An itibariyle 20Kaç kilo aldn canm olur o sonra veriyorsun doğdun hele bi saglicakla
Vouvv :)An itibariyle 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?