Kuzu kaynimin veya eltimin konuscaksan bişey yokki zavallı kaynım kıpkırmızı oldu eltimde ne desin ben aslında ( Serraya samimi olmak istiyorum ) dedi şaka gibi !!! Eşim gerek yok ona dedi
Esin çok güzel cevap vermiş kuzu iyi de olmuş herşeyi içine atıp durma
Nasıl kiviracagini bilememis

Esin çok güzel cevap vermiş kuzu iyi de olmuş herşeyi içine atıp durma
Nasıl kiviracagini bilememis
Eşim ben artık abime üzülüyorum dedi biz bu gün varız yarın yokuz felan gibisine konuştu benim çocuğumun olmayışı bizden başkasını ilgilendirmez dedi hiç olmazsa bir evlat ediniriz dedi

Kuzu kaynimin veya eltimin konuscaksan bişey yokki zavallı kaynım kıpkırmızı oldu eltimde ne desin ben aslında ( Serraya samimi olmak istiyorum ) dedi şaka gibi !!! Eşim gerek yok ona dedi
Nerde susup nerde konuşacağını bilmemek nasıl bir samimiyet kii.
Iyi demiş eşin

Nerde susup nerde konuşacağını bilmemek nasıl bir samimiyet kii.
Iyi demiş eşin
Kuzu o an kafasını masaya vurup kıvılcım çıkarmak geldi içimden yalandan gözleri dolmalar felan ben şunu dedim sadece benden sana ne dost ne düşman olur Allah carsini pazar etsin uzak olalım dedim dayanamadım valla kaynimda konuştu felan kaynım olayı tatlıya bağlama cabasindaydi yazık ya

O da mahcup oluyıdur size. İyi demişsin kuzuu. İyi oldu böyle olması. Uzak dursun aynen. Rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…