- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.201
Kaça kaça yazacaktmGel kuzu da o ne ola
:))
HosbuldumHoşgeldin mavisim
Nabtnz gittnx mi eltisleHosbuldum
Napim herşeyi anlattım eşime suçlu ben oldum daha önce neden anlatmadin dedi neden hastaneye goturdun dedi abim arada onu kirmayalim dedi gittik yemek yedik orda da eşim dayanamadı açtı konuyuNabtnz gittnx mi eltisle
Eeee tartistiniz miNapim herşeyi anlattım eşime suçlu ben oldum daha önce neden anlatmadin dedi neden hastaneye goturdun dedi abim arada onu kirmayalim dedi gittik yemek yedik orda da eşim dayanamadı açtı konuyu
Yok kuzu konuştu umursama o kadını dediEeee tartistiniz mi
Abisigil eltin kendisini savunmadi miYok kuzu konuştu umursama o kadını dedi
Kuzu kaynimin veya eltimin konuscaksan bişey yokki zavallı kaynım kıpkırmızı oldu eltimde ne desin ben aslında ( Serraya samimi olmak istiyorum ) dedi şaka gibi !!! Eşim gerek yok ona dediAbisigil eltin kendisini savunmadi mi
Sagol cnm bi doktora gideyim de önce
Gözünaydin canım bu aradaSagol cnm bi doktora gideyim de önce
Esin çok güzel cevap vermiş kuzu iyi de olmuş herşeyi içine atıp durmaKuzu kaynimin veya eltimin konuscaksan bişey yokki zavallı kaynım kıpkırmızı oldu eltimde ne desin ben aslında ( Serraya samimi olmak istiyorum ) dedi şaka gibi !!! Eşim gerek yok ona dedi
Eşim ben artık abime üzülüyorum dedi biz bu gün varız yarın yokuz felan gibisine konuştu benim çocuğumun olmayışı bizden başkasını ilgilendirmez dedi hiç olmazsa bir evlat ediniriz dediEsin çok güzel cevap vermiş kuzu iyi de olmuş herşeyi içine atıp durma
Nasıl kiviracagini bilememis
Gel var çikolata sos da :))
Gel var çikolata sos da :))
Hoşgeldin kuzuu neler olduuBen geldim !!!
Nerde susup nerde konuşacağını bilmemek nasıl bir samimiyet kii.Kuzu kaynimin veya eltimin konuscaksan bişey yokki zavallı kaynım kıpkırmızı oldu eltimde ne desin ben aslında ( Serraya samimi olmak istiyorum ) dedi şaka gibi !!! Eşim gerek yok ona dedi
Şuan nasıllar? Kesik kesik uyuyunca da kötü oluyordur.Yok aslında ama çok sık uyaniyorlardi gece
Kuzu o an kafasını masaya vurup kıvılcım çıkarmak geldi içimden yalandan gözleri dolmalar felan ben şunu dedim sadece benden sana ne dost ne düşman olur Allah carsini pazar etsin uzak olalım dedim dayanamadım valla kaynimda konuştu felan kaynım olayı tatlıya bağlama cabasindaydi yazık yaNerde susup nerde konuşacağını bilmemek nasıl bir samimiyet kii.
Iyi demiş eşin
O da mahcup oluyıdur size. İyi demişsin kuzuu. İyi oldu böyle olması. Uzak dursun aynen. Rahatladım :)Kuzu o an kafasını masaya vurup kıvılcım çıkarmak geldi içimden yalandan gözleri dolmalar felan ben şunu dedim sadece benden sana ne dost ne düşman olur Allah carsini pazar etsin uzak olalım dedim dayanamadım valla kaynimda konuştu felan kaynım olayı tatlıya bağlama cabasindaydi yazık ya
Esin çok güzel demis kuzumEşim ben artık abime üzülüyorum dedi biz bu gün varız yarın yokuz felan gibisine konuştu benim çocuğumun olmayışı bizden başkasını ilgilendirmez dedi hiç olmazsa bir evlat ediniriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?