- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.161
Al benden de o kdr ilk evlendigmz zamanlar ne uyurdum yaaa aksama kadarTembel insanlar olarak çok tatlıyız bencebıraksalar tüm gün yatarım ama yatırmıyorlar
Bekar halimle ben uyuyamıyorum senin için hiç umut yokAl benden de o kdr ilk evlendigmz zamanlar ne uyurdum yaaa aksama kadarşimdi uyu uyuyabiliyorsan
Maalesef hic hem de herşey ikinci çocuk olduğunda başladı uykusuzluklarBekar halimle ben uyuyamıyorum senin için hiç umut yok
Tabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa @umudu beklemek N Nnuurrr @Zeytintanem Eses07 A Aveline @gulse14 @Oeksuez
Kız saat 1 E kadar kahvaltısız olur muu
Dikkat et kendine
:) :))Allahm çocuk inş elinde sari bezle doğmaz
Hoşgeldinnnn yaramazmini :))Yaaa ahahahahah
Afiyet olsun canımm. Valla kuzu canım tatlı çekti markete gitmeye de üşendim pek malzeme yok napsam diye düşünüyorum :) :)Karnım ağrıyor diye yattım bayağa
Kek yapıyorum şimdi de
Sen ne yapıyorsun nur
Yok canım şimdilik uykusuz geceler iyi gidiyor bizim cadı kendini sonradan göstermezseOrasi da dogru bende carsamba bi temizlik yine yapcam ke dimede sonra persembe kontrol var eger sezeryan derse yada normal o k ursun bebek sevketme durumu olursa çünki burda ufak riskli olan seyleri ankaraya sevkediyorlar bebegide sevketme durumu olurmu derim derse ben burda yapmayim ailem ankarada oraya sevk yazin derim.
Bende hamilelik tavan etti kendimi beklerken demiştin unuttum nasil gidiyor uyjusuz geceler varmi.
Afiye olsun balım bundan sonra sizlere bole ikram var :)
Hayir canim eltin olcak cadı yüzünden sen esinle konuş mesafe koysun kardesi ilede normal olarak anlasarak komussun kardes bunlar sonucta desin esimin hassas oldugunu biliyor destek olup yanlarinda olacagina birbirine ihtoyac olcaklarina ne yapmaya cali siyor yengem desin fakan kzum sen içine atma
Sıkıntı yok kuzum yemegi koyarken p8lavi p8lav biserken corba tamm hazir:)
Afiyet olsunnikramlarim böle artık hep
Hala mııı:))
Yok ben hala demedm hala da kim var mi senin halanHala mııı:))
Afiyet olsun canımm. Valla kuzu canım tatlı çekti markete gitmeye de üşendim pek malzeme yok napsam diye düşünüyorum :) :)
Şimdi nasılsın peki. Misafirin mi var canın mı çekti :)
Saol canımBende çok uzuldm çok garip ololdum canmmm
Seninki daha sormuş bizzat yasamissin
Basın saolsn seninde
Ikinci çok mu yaramaz çıktı kız?Maalesef hic hem de herşey ikinci çocuk olduğunda başladı uykusuzluklar
Hoşgeldinnnn yaramazmini :))
Yok ben hala demedm hala da kim var mi senin halan
Yok kuzu tatlı bi şey yapıcaktım da çikolata attım ağzıma yapmadım bi şey :)Çam sıkıntısı canım
Yemek için mı düşünüyorsun
Hoş geldin ne haberiSelam bayanlar super haberle geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?