- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.701
Eşin kizdi mi yoksa?Saol canım
Hem evi temizlicem bide laf mı yicek yok öle bişey kuzu :))Eşin kizdi mi yoksa?
Aman o zaman dikkatli ol canim benim..Daha yeni yaa dktr belrtmedi yani anlcgn baya baya yeni.oglusum var
Amin insallah.allah bagslasin yavrunu..Allah bağislasin canim.. kiz mi erkek mi? Hadi bakalim sağ salim doğsun inşAllah, kaç haftaliksin??
Benimde birtane kizim var..
Allah bagislasin canimDaha yeni yaa dktr belrtmedi yani anlcgn baya baya yeni.oglusum var
Kuzu sen temizlikte tatlianneyi de gectinHem evi temizlicem bide laf mı yicek yok öle bişey kuzu :))
İyiyiz sükürler olsun ..
Noldu canim ya?kotu birsey yoktur umarimKuzu başıma gelenleri bu bilsen
Aman o zaman dikkatli ol canim benim..
Yakısır bacımmArtık ben bir tembel koalayim
Ah canim ya.neden karistirdim deterjanlari sakin yspma nolur bir daha.cok gecmis olsunKendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdiler
Yok kuzu ben tatlı annenin eline su dokemem :))Kuzu sen temizlikte tatlianneyi de gectin
Aaa rosss koala olmuş
Kuzu sen temizlikte tatlianneyi de gectin
Hiç kuzu akşam akşam hava verdiler tikandim birazNoldu canim ya?kotu birsey yoktur umarim
Koala mevzusu nedir derin degllse
Saol kuzucum dikkat etmezmiyim ya hirliyom nefes alırkenAh canim ya.neden karistirdim deterjanlari sakin yspma nolur bir daha.cok gecmis olsun
Kuzu rossu gördün mü?Tijen sohbet grubu burası
bende öyleyim
Nefes alırken bu çeşit ses geliyor diyo eşim :)Bende öyle olmustum bir ara temizlik aşkindan dolayi kendimi balkona zor atmistim vallahiEternaaLLove
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?