- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.681
Kendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdilerKendin için mi gittiniz acile yoksa ismi lazim değil şahisla alakali mi?
Herseyim tam :) domestos kireç sökücü çamaşır suyu tikadi gözlerim kızarsınNooldu kiz tek parcasin insallah eksik gedik yok demi
Kimsin necisin bakalım :)Oyle deme adapte oluyrum suan
Geldim geldim :SHele bakın kim gelmiş o gelmişByNkoaLa gelmissss
Geçmiş olsun serrosum o muhteşem üçlüyü karistirorsan normal ah ah kızıcam sana da koyamiyormKendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdiler
Geldi ilacımGeldim geldim :S
Biraksalar hic uyanmadan uyurumHee dün de güldüm koala beni temsil ediyo falan dedin ya :))
Ayy yerm ben seni yaaaaa tatliliga bakGeldi ilacım
Cok gecmis olsun kuzumKendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdiler
Bu cok kisa oldu, evlimisin canim?? Cocuk var mi?
Kızma kuzum yaGeçmiş olsun serrosum o muhteşem üçlüyü karistirorsan normal ah ah kızıcam sana da koyamiyorm
Kendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdiler
Uyurdum azcik yada artık serrosun nuru olmiycaktin doktor iyi araba surmusun dedi :)Cok gecmis olsun kuzumYa bayilsaydin evde kiz? Ne olurdu Allah korusunn
Allah bağislasin canim.. kiz mi erkek mi? Hadi bakalim sağ salim doğsun inşAllah, kaç haftaliksin??Evliyim bi cocugm var biride yolda kismetse insallah.
Saol canımCok gecms olsun
Allah tarafindan kuzum , bir dahakine cok kullanma ürünleri..Uyurdum azcik yada artık serrosun nuru olmiycaktin doktor iyi araba surmusun dedi :)
Aynen minigimAllah tarafindan kuzum , bir dahakine cok kullanma ürünleri..
Allah bağislasin canim.. kiz mi erkek mi? Hadi bakalim sağ salim doğsun inşAllah, kaç haftaliksin??
Benimde birtane kizim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?