- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.941
Aynen öyle sonra da bi konu acar "kocam kalcalarini büyük buluyor" diye.. ee kendin elestiriryorsun esin neden yapmasin dimiAslında onun suçu çünkü eşi bikere kalçaların çok güzel demiş. Ve güzel buluyor bırak niye adamın gözünü açıyorsun şimdi her yatağa girdiğinde aaa evet biraz büyük dicek içinden hadi bakalım ayıkla pirincin tasini
Aynen sacmaliyorlar valla bırak saol de geç insanlar kavga etmek için eksin ariyorAslında onun suçu çünkü eşi bikere kalçaların çok güzel demiş. Ve güzel buluyor bırak niye adamın gözünü açıyorsun şimdi her yatağa girdiğinde aaa evet biraz büyük dicek içinden hadi bakalım ayıkla pirincin tasini
Mantıklı vallaSabit koyuyorum telefonu muslugun arkasina ordan öyle isimizi yapiyoruz
Kuzu benimde büyük ama hiç çaktırmam tadını çıkar sanki onlarınki çok da güzel. Büyük dediğim 162 boyunda tabi kilo aldım diye 103 falan olmuş elbise 40 beden ama etek 38 40 tan 46 olmuş. Kilo alınca hemen bacak kalça alır genetikKalça mevzusu dimi gordmmilletin isi gücü yok yaa :S
Yaaa kuzum herkes bazen kilo alıyor bazen veriyor esin seni öyle begeniyorsa öyledir bende zamanında çok kilo aldm ama eşim bi kere bile suran çirkin demedi bende ona demem mesela burnu buyuktu hep severdmKuzu benimde büyük ama hiç çaktırmam tadını çıkar sanki onlarınki çok da güzel. Büyük dediğim 162 boyunda tabi kilo aldım diye 103 falan olmuş elbise 40 beden ama etek 38 40 tan 46 olmuş. Kilo alınca hemen bacak kalça alır genetik
Bu arada 72 kılıyım 103 diyince kalça ölçüsü yani enson
Sen boy kilo kaç kız
167 boyum 55 kilomSen boy kilo kaç kız
Valla bu konuda onun gunahini almam her kilom da seviyor en son hamilelik lohusalık kilosu 87 idi şimdi 72 kiloyum enson doğum kilosu verirken bu kiloya gelmiştim ve şimdi geldim genetik olduğu için dikkat ediyorum daha 22 yaşındayım salıvermek istemiyorum. Tabi şimdi hamile olduğum için akışına bırakıyorum tehlikeli benim içinYaaa kuzum herkes bazen kilo alıyor bazen veriyor esin seni öyle begeniyorsa öyledir bende zamanında çok kilo aldm ama eşim bi kere bile suran çirkin demedi bende ona demem mesela burnu buyuktu hep severdm
Benmde biraz bacak basenm var ama o öyle seviyor sevecekte begenmiyorsa orda kapı
Maşallah anam167 boyum 55 kilom
Sezeryan gobegm var bide
Maşallah kız bide begenmicekmi kaybeden o olur167 boyum 55 kilom
Sezeryan gobegm var bide
Valla bu konuda onun gunahini almam her kilom da seviyor en son hamilelik lohusalık kilosu 87 idi şimdi 72 kiloyum enson doğum kilosu verirken bu kiloya gelmiştim ve şimdi geldim genetik olduğu için dikkat ediyorum daha 22 yaşındayım salıvermek istemiyorum. Tabi şimdi hamile olduğum için akışına bırakıyorum tehlikeli benim için
Ben sen doğum kilona yakınım bacım
Sustum abowww
Börek kek dolma pasta yemeye devam
Kimse inanmıyor zaten çocuğum olduğunaMaşallah anam
bir de çocuk doğurdu
Kimse inanmıyor zaten çocuğum olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?