Aynen öyle sonra da bi konu acar "kocam kalcalarini büyük buluyor" diye.. ee kendin elestiriryorsun esin neden yapmasin dimi

Aynen sacmaliyorlar valla bırak saol de geç insanlar kavga etmek için eksin ariyor

Kalça mevzusu dimi gordm milletin isi gücü yok yaa :S
Kuzu benimde büyük ama hiç çaktırmam tadını çıkar sanki onlarınki çok da güzel. Büyük dediğim 162 boyunda tabi kilo aldım diye 103 falan olmuş elbise 40 beden ama etek 38 40 tan 46 olmuş. Kilo alınca hemen bacak kalça alır genetik

Yaaa kuzum herkes bazen kilo alıyor bazen veriyor esin seni öyle begeniyorsa öyledir bende zamanında çok kilo aldm ama eşim bi kere bile suran çirkin demedi bende ona demem mesela burnu buyuktu hep severdm
Benmde biraz bacak basenm var ama o öyle seviyor sevecekte begenmiyorsa orda kapı

Valla bu konuda onun gunahini almam her kilom da seviyor en son hamilelik lohusalık kilosu 87 idi şimdi 72 kiloyum enson doğum kilosu verirken bu kiloya gelmiştim ve şimdi geldim genetik olduğu için dikkat ediyorum daha 22 yaşındayım salıvermek istemiyorum. Tabi şimdi hamile olduğum için akışına bırakıyorum tehlikeli benim için

Ben sen doğum kilona yakınım bacım
Sustum abowww
Börek kek dolma pasta yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…