Verdiler kuzum hırıltı hala var ilaç verdi
Geçmiş olsun sende mi rahtasiz olsun bala ayıptır solemesi ufaklık da cir cir oldu ne günahım geldi ona bir gün boyunca 10 dakkada tuvalet bide sesiz sessiz. Kıyamam Allahtan babası muz getirdi biraz iyi oldu

Geçmiş olsun sende mi rahtasiz olsun bala ayıptır solemesi ufaklık da cir cir oldu ne günahım geldi ona bir gün boyunca 10 dakkada tuvalet bide sesiz sessiz. Kıyamam Allahtan babası muz getirdi biraz iyi oldu
Gecmis olsun kuzum üşüttü mü acaba senin kuzu? Patates felan yedir gecmezse doktora götür , ishalde zordur yaa!!

Gecmis olsun kuzum üşüttü mü acaba senin kuzu? Patates felan yedir gecmezse doktora götür , ishalde zordur yaa!!
İnanki sabah uykudan uyandım baba baba gel diye benim görmemi de istemedi niye dedim anne biraz pis olmuş babam gelsin bisi olmaz birtanem ben gelim baba işe gitti sandiki ki cam ama kıyamam

Demek ki kizacağini düsunina düskün desene..
İkimize düşkün ama ben bir yeri kirletince biraz kızıyorum oda anne sen görme. Ama o konuda akıllı maşallah kimi seviyorsun dediğimizde of ya neden böyle yapıyorsunuz ikinizide çok seviyorum. Bidaha böyle söylemeyin. Nazıni babası çeker çektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…