- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.001
Ayyy nasıl böyle birşey yapmış hergun okuyoruz çok kötü bide bir akrabam tuz ruhu ve kireç cozocu tuvalete dökmüş bir gözü anında gittiYok canim umudu beklemek arkadasimiz hastaliktan değil, temizlik yaparken deterjanlari karistirinca nefes alamamis kötü olunca acillik olmuş o yüzden hastaneye gitmismelankolimm
Sagol canimmGecmis olsun kuzum, grip felan mi oldun?
Ben zor uyuyorumKız bana uyku de yastığa gittiği an kafa rüya görüyorum
Ah kiyamam yaaaVerdiler kuzum hırıltı hala var ilaç verdi
Ayyy yerm onu benHoşgeldin kuzucumm
Benim bıdık süt icmeye çalisiyor koala teyzesi
Hic uayak bile Sevemem otuedugm yerde bile uyurumBen zor uyuyorum
Uyku düzensizliği var
Yatak seçiyorum
Ama uyuyunca en az 8 saat uyurum
Biz burdayım bugün doktora gittik geldik çocuk kardiyolojisine çok şükür bi sıkıntı çıkmadı eve geldik banyomuz emmemiz derken 2 saatte ben uyumuşum öyle yani sizde neler var bakim
Hic uayak bile Sevemem otuedugm yerde bile uyurum
Hic uayak bile Sevemem otuedugm yerde bile uyurum
Ohh mis bizde iyiyiz valla napalım uğraşıyoruzBiz burdayım bugün doktora gittik geldik çocuk kardiyolojisine çok şükür bi sıkıntı çıkmadı eve geldik banyomuz emmemiz derken 2 saatte ben uyumuşum öyle yani sizde neler var bakim
Aynen tam uyduSen tam nickin uygun oldu
Mülakat için bebeğim ya kumaş pantolin son güne bırakırsan öyle olurAy bi pantalon kız alt tarafı niye yoriyon kendini
Hoş geldin kuzu , ev işleri yorucu yaa , ne yemek yaptın canımBende geldim kizlar.yazdiklariniza baktim birazcik.ben de ogkeden sonra ev isibe daldim sonra da spor yaptim.pazara gittim gekdim.yemek hazirladim mutfagi topla et yeni oturdum.yorulmusum baya
Aaaa nick degisti koala en sevdigim hayvanlardan yaa bayılıyorumAynen tam uydu
Ee canım esin de anlat böyle diye , yine anlamıyor değilmi manuel mı seviyor eşinLafın gelişi canımama benim kocaya versin akıl bence. Araba almayı düşünüyoruz ben otomatik vites istiyrium rahat sürebilmek için ama dayisi kendi arabasını kakalamaya çalışıyor. Adam bi arabayı 2 yıldır satamadı benim adamı enayi yerine koyuyor benimki de anlamıyor. Bu yüzden Allah akıl fikir versin
Aynen tam uydu
Kuzu halamlara çıkmıştım üst katta oturuyolar :) şimdi geldim :) sen napıyosunn:)
Canım bi girip çıkmaktan konsantre olamadımBen yaşıyorum merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?