- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.141
Valla anlamadım bendeana maşallah kuzuu :)) noolmuş böyle aman eskiye dönmez inşallah :)
Masallah de kuzu :)Gerci boyle güzel şeyler söylenmez nazar değer ama ne bilim şoka girdm kız
Taktiklerini bizimle paylasmak istermisin güloValla anlamadım bendeiyi taktikler geliştirdim demekki :S
MaşallahMasallah de kuzu :)
Taktiklerini bizimle paylasmak istermisin gülo
Geçmiş olsun canım dikkat et.
Hani hani ben neredeyim tabi unuttunuz beni dimi hıhhhhhhKizlar nerdesiniz
@umudu beklemek T Tatlianne20 N Nnuurrr @RoSsSsEses07 @melankolimm @Oeksuez
Ve yeni gelen arkadaslar
Bekliyoruz dört gözleKızlar dışardayım
Dönünce yazarım akşam
Hoşgeldin canm süpürge bana bennona bakıyorum utulerde öyle acaba hangi sinden başlasam karar veremedmAbovvvvvv şu sayfalara bi bakın hele kızlar ben nasıl okuyayım yaaaaa neyse artık bakıcaz bi şekilde neler yapıyorsunuz bakalım
Okuma bosverAbovvvvvv şu sayfalara bi bakın hele kızlar ben nasıl okuyayım yaaaaa neyse artık bakıcaz bi şekilde neler yapıyorsunuz bakalım
Kuzummm seni unuturmuyum hicHani hani ben neredeyim tabi unuttunuz beni dimi hıhhhhhh
Abovvvvvv şu sayfalara bi bakın hele kızlar ben nasıl okuyayım yaaaaa neyse artık bakıcaz bi şekilde neler yapıyorsunuz bakalım
Unutmayın bak lohusayım depresyona girerim haaaaaOkuma bosverbende okumayi biraktim artik rossssun adinin degistirdigini kacirmisim
Kuzummm seni unuturmuyum hicbebisle ilgileniyorsun diye rahatsiz etmek istemedim
Yaaaa okusaydn bilirdinOkuma bosverbende okumayi biraktim artik rossssun adinin degistirdigini kacirmisim
Kuzummm seni unuturmuyum hicbebisle ilgileniyorsun diye rahatsiz etmek istemedim
Oy kiyamam sana benUnutmayın bak lohusayım depresyona girerim haaaaa
Kuzum yaa okuyamiyorum okadar cok... napiyim hem hastayim gözümden hastaluk akiyorYaaaa okusaydn bilirdin
Çok şükür diyelim :)Nassiniz kızlar
Çok şükür diyelim :)
Hasta gibiyim ya
Sen nasılsıın
Nerde bu millet nerdeee
İyiyiz sen nasilsinNassiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?