- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.161
Şükür bugunumuze sen nasılsınBen burdayim.nasilsiniz kizlar?
Nerdesnnnnnnn beni unutsun demisssssiiin nerdeeesssiiinnnn bunu sen diyemezsinnnnnÇok şükür diyelim :)
Hasta gibiyim ya
Sen nasılsıın
Nerde bu millet nerdeee
Şükür bugunumuze sen nasılsın
Sukur diyelim.iyiyim ben de.
Geçmiş olsun cnm neyin varÇok şükür diyelim :)
Hasta gibiyim ya
Sen nasılsıın
Nerde bu millet nerdeee
Hoşgeldin enerjimmmBen geldim
:)Hoşgeldin enerjimmm
Bisey olmuş ?
Kuzu stresliyim sinirliyim kavga edesim var saç baş yolasim var önüme gelene ana bacı saydirasim varBisey olmuş ?
Noldu bitanem kim naptiKuzu stresliyim sinirliyim kavga edesim var saç baş yolasim var önüme gelene ana bacı saydirasim var
Noldu bitanem kim napti
Bazen bana da oluyor oyle ama geciyirHiç kuzu ya içimden geliyo artık
Geçsin kuzu artık da ben birine zarar vermeden gecsinBazen bana da oluyor oyle ama geciyir
Sabanın bi filmi vardı mazlumuu getirin bana mazlumu getirin bana derdi sense onun gbi guloooyuuu getirin bana guloyuu getirin bana dersnGeçsin kuzu artık da ben birine zarar vermeden gecsin
Kıyamam ben sana duvarları yumrukladim geçsin diye yok gecmediSabanın bi filmi vardı mazlumuu getirin bana mazlumu getirin bana derdi sense onun gbi guloooyuuu getirin bana guloyuu getirin bana dersn
Kız zaten yeni iyilesiyorsun yapma şunları dovuxem haKıyamam ben sana duvarları yumrukladim geçsin diye yok gecmedi
Bazen annemle babamın olduğu kazada neden ben kaldım diyorumKız zaten yeni iyilesiyorsun yapma şunları dovuxem ha
Bazen annemle babamın olduğu kazada neden ben kaldım diyorum
Kizma be kuzu bazen sağında solunda ararsın ya bende kide o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?