- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.861
Ya benim yengemin de yıllarca olmadı 8 sene filan doktorlar bir sebep yok dedi birsürü doktora gitti ama çare bulamadı onun çocuğu oluyordu ama 2 aylık düşüyordu. Biz düşündük nasıl sebebi yok mutlaka vardır. Sonra başka bir doktora gitti meğer rahminde perde mi ne varmış en sonunda onu öğrendi ameliyat oldu ve bir kızı oldu sonra. Yani hiçbirşey sebepsiz değildir illaki bir sebebi vardır. Yada Allahın tayin ettiği bir zaman vardır o ayrı..Canım ikinci merkezimdeyim yeni geçtim 3 doktor eskittim
İnşallah canım hayırlısı. Şimdilik bebişleri uzaktan seviyoruzZamanında seni ugrastirmadan gelsin canim
Bakalım canım teyzenin evladını rabbim bagislasinYa benim yengemin de yıllarca olmadı 8 sene filan doktorlar bir sebep yok dedi birsürü doktora gitti ama çare bulamadı onun çocuğu oluyordu ama 2 aylık düşüyordu. Biz düşündük nasıl sebebi yok mutlaka vardır. Sonra başka bir doktora gitti meğer rahminde perde mi ne varmış en sonunda onu öğrendi ameliyat oldu ve bir kızı oldu sonra. Yani hiçbirşey sebepsiz değildir illaki bir sebebi vardır. Yada Allahın tayin ettiği bir zaman vardır o ayrı..
Oy kıyamam yakında kucagimiz alicamiz günlerde olcak elbetİnşallah canım hayırlısı. Şimdilik bebişleri uzaktan seviyoruz
Allah razı olsun canım.. inşallah varsa da öğrenmek nasip olsun kuzum . Hayırlısı olsun Allah isteyen herkesin kucağını doldursunBakalım canım teyzenin evladını rabbim bagislasinnerde bendede bir sorun çıksa keske
Değiştirelim canım :))Oy kıyamam yakında kucagimiz alicamiz günlerde olcak elbethadi konu değiştirelim
Amiiiinnn bakalım iki hafta sonra eşim bilir test vericek inşallah bişey cikarAllah razı olsun canım.. inşallah varsa da öğrenmek nasip olsun kuzum . Hayırlısı olsun Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Koca okuzumu ise yolluyorum geri uyuyorum :) uyanınca temizlik yemek dışarı çıkıyorum :)Eeee bir gününüz nasıl geçiyor özet geçin bakalım birbirimizden farklı neler yapıyoruz:))
Valla çok da farklı değilmiş :ddddKoca okuzumu ise yolluyorum geri uyuyorum :) uyanınca temizlik yemek dışarı çıkıyorum :)
İmmmah geçmişe gitmek yoktu hani söz vermiştin
Gizem çalışıyor musunİnşallah.
Alara canım:)
Geldim bennnnn
Hoşgeldinnnn canımmmmGeldim bennnnn
Ya benim yengemin de yıllarca olmadı 8 sene filan doktorlar bir sebep yok dedi birsürü doktora gitti ama çare bulamadı onun çocuğu oluyordu ama 2 aylık düşüyordu. Biz düşündük nasıl sebebi yok mutlaka vardır. Sonra başka bir doktora gitti meğer rahminde perde mi ne varmış en sonunda onu öğrendi ameliyat oldu ve bir kızı oldu sonra. Yani hiçbirşey sebepsiz değildir illaki bir sebebi vardır. Yada Allahın tayin ettiği bir zaman vardır o ayrı..
Geldim bennnnn
Ee ev kadınları napicam ki başka hee bide alışveriş immm en sevdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?